Vasile Zarnescu
346 aprobate
vasile.zarnescu@gmail.com
109.96.190.183
Am publicat pe site-ul R.F.I., indicat la început, de unde a fost preluat articolul cioflingarului Cioflâncă mai multe comentarii, dar cel mai extins a fost șters și a fost marcat în acest mod:

«Postarea ta încalcă Standardele comunității noastre privind limbajul care incită la ură și insultele
Nimeni altcineva nu poate vedea postarea.
Am creat aceste standarde pentru a proteja anumite grupuri de persoane împotriva limbajului jignitor.

Vasile Zarnescu
30 ianuarie la 13:24
Cazul rabinului Herș Gutman seamănă leit cu al impostorului Elie Wiesel. Și acesta fabulează la fel: cum a ajuns de mai multe ori pe marginea gropii în care cădeau jidanii împușcați, cum se dădea odin de încetare a focului și întoarcerea la baracă. Apoi, cînd porcul de Elie Wiesel a avut o bubă la picior, sadicii nemți l-au tratat să se vindece. Cînd tac-su a fost și el bolnav, Elie i-a ținut de urît, iar criminalii urmași ai teutonilor le-au dat cafele. Cînd sovieticii s-au apropiat de lagăr, sîngeroșii nemți le-au zis: rămîneți pe loc să vă elibereze sovieticii, sau veniți cu noi, ca să vă continuați captivitatea?! Și Wiesel senior și Wiesel junior au plecat cu nemții! Ce mai criminali binevoitori erau nemții ăștia!
După care porcul de Elie Wiesel i-a înjurat copios pe nemți! Ce tragedie romantică a trăit acest impostor! Un roman nu alta!
De ce, cîtă vreme a dominat scena politică Ana Pauker (alias Hannah Robinsohn) – supranumită „Stalin cu fustă”! – musiu Herș Gutman nu a deschis pliscul? Și nu numai el, ci toți jidanii care au avut victime din cauza legionarilor? Și, din 1944 pînă în 1989, de ce nici un jidan nu a deschis procese pe tema victimelor făcute de legionari?!
Profesorul Ion Coja dezvăluie dedesubturile textului lui Matatias Carp, care arată că așa-zisa „rebeliune legionară” a fost o înscenare pusă la care de jidanii din România ca să-l compromită pe generalul Ion Antonescu: cf., printre altele, aici: https://ioncoja.ro/cartea-neagra-nu-contine-numai-minciuni…/.»

Vedeți ce bulangii sunt ăștia de la R.F.I.?! Cum am insultat pe careva și cum incit eu la ură?! Ăsta e clișeul standard folosit de jidani ca să-ți pună căluș –, pe care l-au folosit ticăloșii Alexandru Florian, Maximiilan Marco Katz, Aurel Vainer, Liviu Borîș, în sesizările penale pe care mi le-au intentat, precum și panarama Michael Shafir în cartea cu titlul idiot „Trecutul prezent”! Spusele atribuite impostorului Elie Wiesel sunt chiar din maculatura lui, „Toate fluviile curg în mare…”, iar faptul că a fost un mare mincinos este, deja, de notorietate internațională.
Dar cînd acești ticăloși ne insultă pe noi, românii, în țara noastră, asta nu mai e incitare la ură, ci „libertatea de exprimare”, autentificată de legile antiromânești și anticonsituționale – O.U.G. 31/2002, legea 107/2006, legea 217/2015, legea 157/2018 – aprobate de C.C.R. care ar fi, chipurile, „constituționale”!
Măi lichelelor de la R.F.I., dacă tot ați publicat interviului idiotului de Petru Clej cu cioflingarul Adrian Cioflâncă, publicați și articolul d-lui Ion Coja, de aici, https://ioncoja.ro/liviu-beris-presedintele-nu-mai-stiu-carei-asociatii-de-mincinosi-alt-evreu-dement-abject/. Veți citi acolo un text din broșura „Holocaust sub guvernul Antonescu“, a veterinarului Liviu Beliș, care a corcit „porcul marca Beriș“, prin care reproduce „memoriile“ unei hoaște, „doamna Liebe Havas Burihovici“, despre cum a asistat ea la un meci de fotbal în care soldații români, în Transnistria, jucau fotbal cu capetele unor nou-născuți ai unor membri ai „poporului ales“:
„Au început să depisteze copiii nou născuți. Ne puneau în cerc (în toți anii deportării mele a început să-mi fie cunoscută semnificația punerii noastre în cerc), iar ei în mijloc jucau fotbal cu micuța victimă. Porțiuni din ce a fost obiectul lor de distracție erau împrăștiate pe ei, pe noi, nu-i deranjau stropii de sânge de pe față, de pe mâinile, de pe uniforma lor“ (p.19-20)!
Și prof. Ion Coja redă alte pasaje ale „amintirilor“ hoaștei: «Mărturia continuă cu scene și mai cumplite: „Aveam tifos exantematic, ca hrană aveam din belșug fecale înghețate (relatarea nu-i ficțiune)“ (paranteza și sublinirea aparțin textului mărturiei) (p.20)».
Vedeți ce denigrare a românilor tipic jidănească comit membrii „poporului ales“, iar noi nu-i putem da în judecată pentru calomnie, pentru „incitare la ură“ și nici vreun membru al autorităților, precum procurorul general interimar Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, sau vreun avocat-mîrlanmertar ca Șerban Nicolae, nu „se sesizează din oficiu“ pentru a apăra demnitatea României.
Mîine-poimîine ne trezim pe ecrane cu un film făcut de hartiștii nemeriți de la Hollywood avînd ca scenariu asemenea fabulații patologice!

*
Nota redacției : textul care relatează meciul de fotbal jucat de soldații români cu trupul nou născuților evrei, avându-i ca spectatori pe înșiși părinții pruncilor, merită o mediatizare internațională. Este o secvență din holocaustul petrecut în România.