Rareș Bogdan, licheaua supremă
Posted by justitiarul on 21 mai 2019

Partajare42
„Sunt atât de mulţi omeni care speră că cei care mai stăm în picioare, le vom spune adevarul. Nu […]

„Sunt atât de mulţi omeni care speră că cei care mai stăm în picioare, le vom spune adevarul. Nu voi face niciodată presă pentru infractori, mai bine renunţ, numai că am fost educat să nu renunţ niciodată, cu orice risc.” (Rareș Bogdan)

Articolul publicat pe site-ul Active News infirmă fanfaronada demagogică de mai sus:
Rareş Bogdan, unul dintre „băieţii deştepţi” din presa română
Trend Communication SRL, firma realizatorului Realitatea TV, Rareş Bogdan, a primit în 2007 şi 2008 de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (actuala Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF) 8 contracte în valoare totală de 308.708,65 euro, scrie exclusivenews.ro

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Investigații Politice, contractele au fost acordate firmei lui Rareș Bogdan, fără licitaţie în urmare unor proceduri de „solicitare de oferte”. Obiectul contractelor a fost reprezentat de organizarea de întâlniri între reprezentanţii Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor şi reprezentanţi ai pieţei de asigurări, ai administraţiei publice locale, ai mass media.

În februarie 2014, în urma dezvăluirilor legate de veniturile membrilor ASF, Rareş Bogdan a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici ai „caracatiţei de la ASF”. În 12 februarie 2014, Rareş Bogdan susţinea că „pe o piaţă a asigurărilor de 25 de miliarde de euro, o mână de băieţi deştepţi fac reguli care determină Fondul Monetar International şi Comisia Europeană să suspecteze România de o boală grea: corupţia incurabilă”.

Rareş Bogdan a omis să precizeze că el însuşi a primit de la caracatiţa de la ASF, de la cei vinovaţi de corupţie incurabilă contracte de 308.000 euro fără licitaţie.

Contractele au fost semnate de Rareş Bogdan în calitate de director general al Trend Communication şi de Angela Toncescu în calitate de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

În perioada mai 2007 – octombrie 2008, Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a acordat fără licitaţie firmei lui Rareş Bogdan următoarele contracte:

1. Contractul 7915 din 07.05.2007 în valoare de 25.287,50 euro;

2. Contractul 10829 din 13.06.2007 în valoare de 41.650 euro;

3. Contractul 17837 din 30.08.2007 în valoare de 44.030 euro;

4. Contractul 20015 din 01.10.2007 în valoare de 41.650 euro;

5. Contractul 11904 din 19.05.2008 în valoare de 49.980 euro;

6. Contractul 14504 din 18.06.2008 în valoare de 41.650 euro;

7. Contractul 25590 din 15.10.2008 în valoare de 47.462 euro;

8. Contractul 25967 din 20.10.2008 în valoare de 16.999,15 euro.

„Câtă nesimţire încape în unii oameni? Cât de lacomi şi sfidători pot fi cei de la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) un organism inventat cu puteri uriaşe şi salarii şi prime pur şi simplu NESIMŢITE!”, spunea Rareş Bogdan în 15 februarie 2014, referindu-se la veniturile de 14.000 de euro încasate lunar de şefii ai ASF din acea vreme.

Tudor MATEI

Comentarii la articol:

1.Alte detalii despre „somitatea” Rares Bogdan:

– a avut muuulte contracte cu RMGC pentru a promova campania de la Rosia Montana in ziarul Ziua de Cluj (acum parte a Realitatea)

– a fost in Noua Zeelanda pe banii RMGC pentru a vedea o „exploatare ecologica”

– cand a pierdut contractul cu RMGC a devenit mare ecologist, idol al Apusenilor si al spalatilor pe creier de la „noi salvam…”

– a editat multiple editii electorale a ziarului Ziua de Cluj, distribuite gratuit in forma printata, pentru candidatii locali ai PDL

– socrul sau este membru marcant UDMR, Laszlo Vita, director Vitacom si membru in multiple consilii de administratie in deconcentrate la nivelul jud Cluj

– tatal sau Ioan Bogdan este director la Uzina de Produse Sodice Ocna Mureş UPSOM Ocna Mures de dinainte de 1989 (falimentata acum), un personaj influent care isi facea vacantele cu Elena Udrea

– ziarul sau Ziua de Cluj a fost finantat ani buni de directorul Remarul 16 feb Calin Mitica, retinut de DNA

Rareș Bogdan cu Călin Mitică, sponsor generos al întregii familii Bogdan. A angajat-o pe soția lui Rareș, i-a cărat pe banii lui după el prin vacanțe exotice, a pompat bani permanent în fițuica chelbosului.

Călin Mitică împreună cu Rareș Bogdan în concediu. În fotografie se vede și fripturistul-șantajist Vasilică Octavian Hoandră pufăind dintr-un trabuc. Click pe fotografie pentru mărire!

– luat sute de mii de euro intr-o punga de plastic de la Vanghelie (Marcu Belu)

2.- santaj si trafic de influenta prin firma Trend Communications, impreuna cu bunul lui prieten Tavi Hoandra. Daca ar lua cineva la puricat contabilitatea firmei din ultimii ani, ar vedea exact de unde si incotro s-au dus banii….

– carator de dosare, pungi si altele in calitatea de om de casa alui Emil Boc, cat timp acesta era prim ministru al Romaniei

– „finutz” al turnatorului si santajistului Sorin Rosca Stanescu (Adrian)

Pentru ca impostorul Rareș Bogdan să-și poată juca în continuare rolul de nationalist „român” antimaghiar, socrul său, András László Vita a fost „românizat” urgent, devenind Andrei Vasile Vita!
Aprecierea lui András László Vita
András László Vita este proprietarul Vitacom Electronics Kft. În Kolozsvár. Compania sa, cu sediul în Cluj-Napoca, se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor electronice la nivel național. El este un om de afaceri și chiar un om de afaceri în bine. În această direcție, el a reușit să se extindă în Societatea Eureka, Asociația Maghiară a Oamenilor de Afaceri, principalii oameni de afaceri maghiari din Cluj.

András László Vita

În calitate de membru al Eurege, a participat la programul de radio comercial de limbă maghiară în limba maghiară, stabilit pentru divertismentul și informarea populației maghiare din Cluj-Napoca, comunitatea fondatoare a Paprika Rádió.

El susține în mod regulat Biserica Romano-Catolică, atât ca persoană fizică, cât și de către propria sa firmă, oferind o asistență specială Bisericii Szentpéter din Cluj-Napoca: în timpul renovării generale a clădirii, el a oferit sprijin financiar și a acoperit jumătate din costurile de renovare a ceasului turnului.

Din moment ce tatăl său era calvinist, András László Vita, deși într-un mod secundar și indirect, dar sprijină în mod regulat Biserica Reformată în mod regulat.

El a susținut mai multe concursuri de studiu literar și matematic organizate de Apáczai Csere János Líceum din Cluj, dar a susținut și seria de evenimente organizate aici sub numele de Apáczai Napok.

András László Vita acordă un mare accent pe sprijinul maghiarilor transilvăneni și, în mai multe ocazii, a ajutat la Zilele Maghiare din Cluj. Nu în ultimul rând, susține comunitatea de dispersie-maghiară Szamosújvár și Fundația Kaltos Zoltán. În același timp, prin intermediul unei organizații non-profit (pe care nu dorim să o numim), alimente, îmbrăcăminte, bunuri materiale sau acolo unde există o cerere acolo, îi ajută pe cei nevoiași cu electronice și computere.

De asemenea, a fost importantă susținerea tinerilor, astfel încât a contribuit la lucrarea de disertație de absolvire a studenților maghiari, oferindu-le un loc în propria lor companie și ajutându-i cu toate materialele informative pe care le-ar putea folosi în lucrările lor. Nu în ultimul rând, a oferit tinerilor o asistență tangibilă în selectarea temelor alese.

László András Vita este responsabil pentru oamenii de afaceri maghiari. De mult timp, timp de 15 ani, erați doar angajați maghiari, compania dvs. are în prezent 100 de angajați, majoritatea în prezent fiind maghiari, ajutând astfel membrii noștri să meargă la lucru. El este mândru de afilierea sa națională, iar acțiunile sale au fost întotdeauna ghidate de coeziunea, identitatea și integritatea mentală a comunității maghiare din România.

(Apărut la 12 aprilie 2014 la Cluj-Napoca, la ceremonia de decernare a premiilor EMKE)

Sursa: https://muvelodes.net/vita-laszlo-andras-meltatasa

„Românizatul” Andrei Vasile Vita alias András László Vita era in 2008 unul dintre proprietarii postului de radio maghiar Paprika Radio FM, alături de nume grele din politica si mediul de afaceri: Laszlo Attila, devenit senator UDMR, Paszkany Arpad Zoltan, patronul clubului CFR, Peter Pal, patronul firmei Energobit si Eckstein Kovacs Peter, fost consilier prezidential si fost senator UDMR de Cluj.

Rareș Bogdan s-ar putea să fie evreu, că prea a căzut neamul ăstuia în picioare la toate schimbările de regim din România, ceea ce ar explica într-un fel jigodismul antiromânesc al rareșbogdanului, fiindcă mare parte dintre evrei – de fapt, khazari deveniți evrei – au în loc de nume de familie tot un prenume, ca și o parte din țigani. Exemplific prin evrei „sub acoperire”, persoane cunoscute publicului larg, care au și ei un prenume în loc de nume de familie: jurnalistul Dan Pavel, veșnicul parlamentar Radu F. Alexandru (pe ăsta cică-l cheamă Feldman, da și-a transformat numele de familie în inițială), decedata fosta „vedetă” radio-tv Andrei Gheorghe sau fostul consilier prezidențial Zoe Petre, decedată și ea. Pe aceasta din urmă am pomenit-o ca ca să nu zică poliția gândirii că discriminez sexul frumos, fiind și antifeminist, nu doar „antisemit” fiincă îmi permit să fac publice numele unor evrei cu nume românești de împrumut. Sunt și români care au un prenume în locul numelui de familie, dar aceștia sunt destul de rari, fiind excepții.

Rareș Bogdan, un pupincurist al alogenilor, dar care pozează cu tupeu în patriot român, îl lingușea pe Arpad Paszkany cât a stat pe la Cluj, după care, la București, a trecut la lins posteriorul lui Klaus Werner Iohannis.

– Lasă, Herr Bogdan, nu-mi pupa mâna aici în public! Știi doar că avem zilnic terapia curling în grup, împreună cu restul liberalilor mei!

Acest slugoi unsuros ridică permanent în slăvi sașii, nu doar pe idolul său devenit Gauleiter peste colonie, fără să cunoască adevărul despre comportamentul execrabil al sașilor față de români, începând din Evul Mediu și până la terminarea Celui de Al Doilea Război Mondial.

„«Exploratorul» Rareș Bogdan a descoperit «Țara sașilor» în triunghiul Sibiu-Sighișoara-Brașov, cum apărea scris de zor pe «burtieră» la emisiunea sa din 12 august a.c., transmisă din satul Criț, județul Brașov, unde avea să poposească a două zi și stăpânul Răreșoaiei, însuși Klaus cel Mare, la Festivalul sașilor. Sașii, fără să punem la socoteală șvabii din Banat, au fost răspândiți pe o zonă mult mai mare, de la Sebeș (jud. Alba), pe Valea Târnavelor, prin Bistrița, până în Bucovina, da‘ de unde să știe toate acestea pomădatul Bogdan? O țară a lor, sașii nu au avut niciodată! Au avut câteva orașe și sate ale lor, exclusiviste, unde nu permiteau românilor să cumpere case sau terenuri ca să se instaleze, dar cam atât, fără «țări» sau «ținuturi».

M-am uitat, întâmplător, la un fragment din emisiunea lui Rareș Bogdan, butonând telecomanda în așteptarea unui film programat de dimineață. Din principiu, nu urmăresc posturile «Realitatea» și «Digi 24», acestea fiind trompete propagandistice ale trinomului Iohannis-SRI-DNA, după cum s-a putut observa chiar în timpul campaniei electorale prezidențiale din toamna anului 2014. Nu am rezistat să mă uit prea mult, deoarece cunoșteam discursurile standard ale doi dintre participanții la acea masă rotundă a dezbaterilor despre minoritatea germană.

Emisiunea lui Rareș Bogdan cu Hurezeanu și Schmidt, transmisă din din satul Criț. (Click pe fotogrfie pentru mărire!)

Cert este că cei trei bărbați – cu unele rezerve! – participanți nu erau mari iubitori de români, iar pe doamna prezentă în studiou nu o cunoșteam și nici nu am fost interesat de identitatea dânsei. Cei trei, mai mult sau mai puțin bărbați, erau: Michael Schmidt (patronul firmei «Automobile Bavaria» și prieten apropiat al lui Klaus Iohannis), Emil Hurezeanu (ambasadorul României în Germania, numit personal de Klaus Iohannis) și Rareș Bogdan (pupincuristul numărul unu al lui Klaus Iohannis). După cum vedeţi, spiritul lui Klaus Iohannis plutea deasupra tuturor, fiind şi liantul dintre cei trei palavragii.

Am spus, mai sus, că respectivii nu prea sunt iubitori de români. Da, dar am zis asta ca să fiu elegant şi să nu-i acuz direct de antiromânism!” (Fragment din articolul Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!)

– Da, doamna Merkel, eu sunt campionul de curling german în România! Pe Herr Klaus îl pupincuresc de câte ori simte nevoia. Dacă doriți, puteți să mă scuipați pe chelie, voi fi onorat!

Chiar și pe vreme comuniștilor, sașii erau educați în familie cu ideea că sunt superiori românilor și se purtau ca atare în societate. Vă spune asta unul care a crescut, a copilărit și a trăit printre sașii sibieni până la emigrarea lor aproape în totalitate după anul 1990! Am fost cu ei pe munte, la chefuri (ceaiuri dansante, cum le spuneau bucureștenii), am avut prietene săsoaice, dar, indiferent cât de mult te acceptau în preajma lor și cât îți erau de apropiați, cu greu puteau să-și disimuleze disprețul față de români.

Despre asuprirea săsească asupra românilor a scris cu lux de amănunte Vasile Stoica, un mare patriot român din Avrig (Sibiu), care a luptat cu arma în mână pentru Marea Unire, fiind și rănit, după care a devenit diplomat român în SUA, ambasador în diverse țări și în final a murit în temnițele comuniste, în 27 iulie 1959 la Jilava. Aceasta a fost răsplata pentru o viață întregă dedicată României, astfel a fost răsplătit acest mare patriot, din păcate prea puțin cunoscut. A fost ucis practic în țara lui de către bolșevici, după ce fusese condamnat la moarte în contumacie (1 noiembrie 1917), de Curtea Marţială din Clujul austro-ungar pentru trecerea Carpaţilor și publicarea lucrării „Suferinţele din Ardeal” (1916), carte din care vă invit să citiți capitolul „Noi și sașii”: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric

Dragostea falsului patriot Rareș Bogdan pentru alogeni și mentalitatea sa, conform căreia românii din Ardeal sunt superiori celorlalți români din alte zone ale țării, tipică secesioniștilor clujeni, a fost sesizată de ceva vreme și de alții. Iată ce scria domnul George Damian în data de 21 februarie 2013, când Crin Antonescu tocmai îl înscăunase pe Klaus Iohannis ca prim-vicepreședinte la PNL și Rareș Bogdan ridica primele osanale idolului său din Sibiu: „L-am auzit pe Rareş Bogdan la Realitatea TV lăudându-l pe Klaus Iohannis ca pe adevăratul Mesia al României. Dom’le, e un sas serios, saşii sunt altceva, sunt o chestie deosebită, Klaus Iohannis a vorbit în luxemburgheză, cel mai bun primar din România, în Ardeal e altfel decât în restul ţării, acolo oamenii sunt superiori, el, adică Rareş Bogdan ştie cum e acolo. Pe de altă parte, Amedeo Ene (gazda nu ştiu cărei emisiuni) care e din Medgidia nu are de unde să ştie cum e în Ardeal, dar el, Rareş Bogdan ştie foarte bine, el e ardelean. Mai avea puţin Rareş Bogdan şi spunea că românii sunt rasă inferioară.

Deci avem trei nivele: pe primul palier îl găsim pe teutonul arian Klaus Iohannis, blond şi înalt, onest şi bun administrator; apoi vine Rareş Bogdan – ardelean cumpănit şi civilizat, apropiat de valorile occidentale, de regiune superior doar pentru că e de Cluj; pe cea mai de jos treaptă, aflat la începutul evoluţiei îl găsim pe Amedeo Ene de Medgidia. Sincer, mie îmi plac vinurile de Dobrogea, cele de Ardeal au sticla cu abţibilde şi culoarea frumoasă, dar sunt cam acre.” (Sursa: http://www.george-damian.ro/klaus-iohannis-teutonul-salvator-suntem-sclavi-in-masura-in-care-acceptam-asta-4351.html)

Când îl văd pe pseudo-patriotul Rareș Bogdan, înfășurat în drapelul tricolor și răcnind ca un autentic Nae Cațavencu: „Să nu uitaţi să iubiţi România!”, mă apucă pandaliile. Iar sintagma „România dodoloață” sună de-a dreptul caraghios, dacă nu chiar indecent în gura de cocotă masculină a acestui impostor.

Noroc că mă uitam rar și „en passant” la emisiunile sfertodoctului de la Cluj și la gașca de antiromâni pe care-i aduna la „șezătoarea” de la „Realitatea” TV acest Rareș Bostan. Acolo era o adevărată menajerie de năpârci care urăsc românii: Alexandru Florian, Ion M. Ioniță, Ion Bogdan Lefter, Adrian Niculescu și alții de aceeași teapă, buni de trași în țeapă.

Marius Albin MARINESCU

Citiți și:
Slugoiul Rareș Bogdan a uitat să-i ceară lui Merkel cei 18 miliarde de euro datorie!

Rareș Bogdan va îmbrăca cămașa morții și nădragii roz în fruntea revoluționarilor diasporezi

Rareş Bogdan, tupeu de pirandă

Rareș şi Klaus, cei mai cinstiţi din bandă

Slugoiul Rareș Bogdan, hoțul care strigă hoții!

TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLI): RAREŞ BOGDAN

Cocoțatul pe cadavre – un concept liberal, de ce nu?

Ciorbă electorală sleită: „Scrisoarea de la miezul nopții”, tichia de mărgăritar care-i lipsea pleșuvului Rareș Bogdan

Agresivitatea activiștilor #rezist, fenomenul „Augustin Lazăr” și bufonul Rareș Bogdan: Între „Mondo cane” și „Titanic”

Rareș Bogdan, ca păduchele în frunte… Fruntea PNL-ului!

Trompeta cu jeg PNL „nr 1” vrea să fericească Moldova

Asociația Românilor din Italia (ARI) dă de pământ cu instigatorul Rareș Bogdan, jurnalistul-politruc expert în ale șantajului

Victor Ponta și Rareș Bogdan, în tandem, implicați în tragedia de la Colectiv

Rareș Bogdan și întreaga listă PNL pentru europarlamentare – impostură și ticăloșie!

La Bruxelles, propagandistul #rezist Rareş Bogdan spune că o să-şi facă „treaba”… atât aia mică, cât și cea mare

Imnul Răreșoaiei propagandista, cunoscută ca „liberalul Rareș Bogdan”

Rareș Bogdan, ticăloșia unui propagandist SRI fără scrupule