Brazilia protestează

Proteste fără precedent în Brazilia împotriva corupției din partea statului adânc. Congresul Național, Curtea Supremă și Senatul sunt invadate. 
Armata împiedică poliția federală să aresteze protestatari! 

CEAS:

Ceva fără precedent se întâmplă în lumea noastră și va deveni mai mare, mai tare și mai puternic – este NEOPRIT.

Război împotriva tiraniei. Război împotriva cenzurii. Război împotriva elitelor. Război împotriva unui singur guvern mondial. Război pe tărâmul întunericului. Război împotriva corupției.

Vedem primele erupții a ceva care va mătura pământul, ca un tsunami al adevărului.

Brazilia, de exemplu, explodează cu proteste la nivel național împotriva fraudei electorale, care l-a îndepărtat pe președintele Bolsenaro de o marionetă de stat profund care trădează națiunea, în favoarea globaliștilor care, în cele din urmă, vor să conducă lumea către un guvern mondial unic.

De luni de zile milioane de oameni protestează în Brazilia. Indienii au ieșit chiar din junglă pentru a-și arăta sprijinul pentru Bolsenaro.

De ce este Bolsenaro atât de iubit de oameni? Pentru că a stat ferm ca un leu împotriva mandatelor tiranice în timpul pandemiei. A fost sever defăimat de mass-media, dar a continuat să apere drepturile constituționale de bază ale poporului.

Pe 8 ianuarie 2023, un protest fără precedent a explodat în Brazilia, cu nenumărați protestatari invadând clădiri oficiale precum Curtea Supremă, Senatul, Congresul Național și așa mai departe.

Un eveniment extrem de semnificativ este că mulți ofițeri de poliție au refuzat să se supună ordinelor de arestare a protestatarilor, iar armata a împiedicat poliția federală să facă arestări. Acest lucru arată că armata braziliană este de partea cetățenilor care își apără țara – ceva pentru care s-a semnat orice soldat adevărat: apără-ți țara împotriva invadatorilor străini.

Un soldat care permite ca țara sa să fie distrusă de globaliștii criminali este complice la înalta trădare și trădează fiecare mamă, copil și tată din țară pe care a jurat că îi va proteja împotriva invadatorilor străini.

Există o invazie străină în fiecare țară a lumii, de către elite financiare extrem de criminale, care mituiesc oficiali guvernamentali pentru a le preda națiunea lor, astfel încât să poată deveni conducătorii nealeși ai întregii lumi.

Fie ca vuietul leului dreptății să devină atât de puternic încât să-l trezească pe uriașul adormit al dreptății din întreaga lume.