Avertisment academic
Contains Link

radu Stefan1 hour ago

ALARMA : trimiteti-l pe Chomski academicianului nostru mult onorat !!! Daca nu-l stie deja .
Si pe fizicianul universitar Brickmont la fel :

DATI-LE IN CAP CU DECLARATIILE LUI CHOMSKI ESCROCILOR DE LA ABASADA USA si tuturor ce vor sa instaureze astfel de NON-VALORI IN ROMANIA !
Treceti la minutul 1/30 si ascutati cum isi bate joc Chomski de impostura americana :
un regal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHOMSKI:

„USA RESPINGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ‘The Declaration of Human Rights ‘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
USA nu respecta nici macar 2/3 din charta Drepturilor Omului „!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHOMSKI :
„ACESTEA SUNT DOAR VALORI VESTICE AFISATE/PRETINSE („professed”) , ELE SUNT DOAR PROPAGANDA” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Start with minute 1/30 Chomski on the Universal Declaration of Human Rights – the West PRETENDS to accept them but USA rejects 2/3 of the Chart .
Ascultati analiza lui Chomski
These are professed Western values, it’s just propaganda
titlu:
Chomsky 2011 with Bricmont Johnstone and Baillargeon
link:
https://www.youtube.com/wat…

ATENTIE ATENTIE ATENTIE – trimiteti analiza urmatoare avocatilor si juristilor nostri in general, analiza formidabila de filozofie juridica pentru desfiintarea posibilitatii detinute de LICRA, SOS Racisme etc ,etc de a ataca revizionistii, asumandu-si in tribunale rolul de parte civila in procesele cu care baga lumea la inchisoare pentru delictul de opinie pe baza de legi liberticide !

Analiza de mare valoare pentru noi toti facuta de prof univ Jean Bricmont -fizician , belgian – referitor la protestul semnat de 150.000 francezi contra abuzurilor si pentru desfiintarea LICRA – persecutat pentru ea , deocamdata si nu se stie daca nu va fi si inchis pentru analiza oferita aici referitor la abuzurile LICRA:

contesta spiritul Nurnbergului (nu contesta tribunalul ci spiritul de pe pozitia invingatorilor care nu se poate sa aiba dreptate peste tot in procesul respectiv intentat partii invinse !) si inca foarte multe – extrem de importante!!!
titlu:
Faut-il dissoudre la LICRA ? Un faux-débat pour Jean Bricmont
link:
https://www.youtube.com/wat…

continuarea discutiei extrem de interesante are loc aici:
titlu:
:Entretien avec Jean Bricmont La République des Censeurs
link:
https://www.youtube.com/wat…

.