Domnule profesor,
Am citit cu atentie materialul dumneavoastra si cred ca e bine sa-l trimiteti congresului american, semnat de mai multe personalitati din tara; poate si la vreun ziar romanesc din New York care ar putea sa-l publice in New York Time de exemplu.
Fara sa intentionez sa fiu vreun fel de “Gica Talpa / Gica Frina”, as vrea sa urmariti cu atentie “materialele electronice” de mai jos, intrucit consider ca lumea, dar poate mai ales USA s-au schimbat enorm, mai cu seama de la aparitia “erei electronice”, a IT-ului! Si tinde sa se schimbe exponential de acum inainte…
Mai cred ca “Unchiul Sam” ne-a atras in NATO, NU cind erau puternici si aveam NOI nevoie de ei, ci cind au devenit EI slabi si au EI nevoie de cit mai multi aliati; YES MEN-i de regula…USA a fost o mare putere economica mai ales pina inainte de anii ‘70 cind dolarul american avea contra-valoare in aur….de atunci incoace – de cind dolarul a devenit doar un petec de hirtie – economia americana a devenit o economie artificiala la mina LACUSTELOR MONDIALE (care isi spun “evrei” (*)). De exemplu: daca masa monetara produsa de bancile monetare PARTICULARE americane este de 100.000 de miliarde de dolari – bani care sint “imprastiati” in toata lumea, bani care NU sint ai guvernului USA, ci sint “imprumutati cu dobinda de acest guvern! de la “ei”, LACUSTELE MONDIALE – si ca USA intra in recesiune, cu o “gaura” (produsa tot de “ei”)de 10.000 de miliarde de dolari, ce se intimpla? Cele 4 mari banci private ale “lor” “printeaza” 10.000 de miliarde de dolari (produsul intern brut al USA este cam de 14.000 de miliarde de dolari) si-i imprumuta guvernului USA, care ce face? ii foloseste pe piata mondiala le vechea valoare. Asa ca pierderea va fi in buzunarului cetateanului planetar! de cit? de 10%! Exact cu cit, artificial s-a produs deprecierea dolarului (10.000 fata de 100.000 de miliarde de dolari)! Frumos ghiseft, NU?
Filmul de la adresa de mai jos (subtitrat nu chiar profesionist in romaneste) va va demonstra ca la ora actuala exista o miscare sociala puternica in USA care are ca scop constientizarea americanului de rind despre ceea ce i se intimpla de la razboiul de independenta incoase si mai ales ce i se va intimpla de acum inainte daca va ramine IGNORANT si AROGANT(asa cum ii “sta bine” – din pacate – Unchiului Sam)
Iata adresa:
Iata si site-ul lor:
Va rog sa aveti rabdare si sa vizionati tot filmul cu atentie!
In Europa (Germania) lumea oamenilor de stiinta se ridica impotriva celor 12 stelute de pe drapelul albastru a UE – sugerind cele 12 triburi ale lui Israel – si face trimitere SI la cel de-al 13 (*), sub denumirea de “corporatii”.
Iata stralucitul discurs al doctorului Rath tinut in Berlin, linga Cancelaria Germaniei.
Dupa ce asculti un discurs ca a acestui patriot german, cum as mai putea crede un cuvint de la doamna Angela Merkel? Ce valoare mai poate avea un discurs al dumneaei cind, atentie! Toti “comisarii” europeni NU sint democratic alesi, ci se aleg ei insisi!?
Si iata si:
“Confesiunile unui asasin economic sau cum se vinde o țară corporațiilor financiare”
….mai am multe adrese!
Domnule profesor,
Eu stiu de la bunicul meu (1881-1970) ca “evreii” din tara sint KHAZARI / ASHKENAZI (*); asa (stia)/ sustinea el si bineinteles si tatal meu…NU au venit niciodata cu argumete insa; le-am cautat eu insumi mai tirziu!
Aceste LACUSTE MONDIALE SIONISTE si infractoare NU sint semiti! adicatelea NU sint urmasii evreilor biblici; ci pina la urma sint doar un popor turcic, din Caucaz (v. Paul Goma, plus “n” surse pe internet) care a ales religia mozaica in sec VII-VIII si asa au devenit “evrei” dar si “semiti”…aceasta minciuna seculara – bine pastrata – i-a dat acestui popor dreptul de a se considera si el ca facind parte din “poporul ales”…Acest al “13” trib este cel care a distrus Rusia tarista si apoi tarile din lagarul socialist de dupa cel de-al doilea razboi mondial! Mai mult decit straniu, acest trib – dintre care multi infractori “evrei” (*) s-au ascuns de frica intr-un stat Israel – creat ILEGAL tot de “ei”, dar si in USA – si-a uitat propria limba!? Cum este posibil? Acesti indivizi NU seamana deloc cu semitii! Statisticile arata ca din aproximativ 16 milioane de “evrei” din lumea intreaga, PESTE 90% fac parte din al “13” trib! NU mai intru in mai multe detalii acum (…).
Va rog sa cititi acest articol tradus din engleza in romaneste in caz ca nu l-ati citit!
Acest brav khazar – Jack Bernstein – a avut curajul (cred ca si motivatia morala) sa scrie o carte intitulata: “Viata unui evreu american in Israel”….ei bine Mosadul – pentru desconspirarea facuta – l-a asasinat! Dovedind asadar ca cele scrise de “Jacky” fusese purul adevar!
In orice natiune sint oameni si oameni! Asta NU inseamna ca in rindul khazarilor / jidanilor NU sint si oameni normali! Dar, invatind copiii lor de mici cu scrierile Talmudului (cea mai ascunsa carte din toate timpurile):http://apologeticum.wordpress.com/2009/12/10/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/  NU faci altceva decit o semintie de infractori! Am convingerea ca orice trib din Africa – fara vreo religie anume – daca accepta de fie “mozaicati”, indoctrinati cu porcariile abominabile ale Talmudului si ale altor carti israelite primitive si stupide, in citeva generatii devin NU numai “semiti” dar si “popor ales”!
Tot ce ni se intimpla noua romanilor din 1990 este “made by world’s locusts” (“FABRICAT DE LACUSTELE MONDIALE”), inclusiv “fenomenul” Rosia Montana!
In 1990 puterea a fost data de aceste LACUSTE MONDIALE (foarte numeroasa in decembrie 1989: la televizor, in presa si mai ales in viata “politica” a tarii!; desi comunitatea lor numara cam 30.000 de indivizi/persoane) securistilor si activistilor de partid tradatori de neam si tara. Acestia sint tot creatia jidanilor! Sa nu uitam ca aparatul opresiv de dupa alegerile din 1946 a fost format mai ales din cominternisti khazari / ashkenazi trimisi de Moscova pe care tot “ei” o controlau!; ca crema intelectuala a societatii romanesti a fost distrusa tot de “ei”, pentru ca apoi sa fie inlocuita cu saracimea satelor si a oraselor (puturosii satelor si ai oraselor mai bine zis!; total obedienti LOR) inscrisi in viteza in fostul PMR /PCR! Aceia de atunci si progeniturile lor de acum formeaza in mare parte actuala clasa politica!; RUSINEA NATIONALA (cu unele exceptii!)
Dupa 1990 nu au mai putut repeta scenariul inceput in anii 1946-1947 de distrugere a creierelor si inimii romanesti (adevarata forta de munca a natiunii): decimarea intelectualitatii si a profesionistilor in general. Ce-a gasit in schimb tandemul criminal Ilici KGB-Rroman (amindoi “romani” neaosi)? Distrugerea economiei, incepind cu lichidarea fabricilor si apoi a agriculturii (…). De ce? Pentru ca numai asa putea fi fugarita din tara mina de lucru calificata si inalt calificata! Milioane de romani au fost nevoiti sa-si paraseasca tara! Ce plan mai ticalos putea fi!?
Dovada ca cele scrise de mine mai sus reflecta realitatea intr-o masura rezonabila, este faptul ca tandemul Ilici KGB – Petre (Neulander) Roman – si altii ca ei – sint in viata LIBERI (???) si probabil vor muri de moarte buna asa cum a murit o alta mare LACUSTA: Silviu (Brukner) Brucan!
Cu urări de bine, al dumneavoastră DEK
………………………………………………………………………………………………………………………………….