Dan Stanescu Dan Stanescu
11:59 (Acum 21 de minute)

Redirectionez acest mesaj, considerandu-l interesant si important.
Dan Stanescu

SA INCEPEM CU REABILITAREA INSTITUTULUI cANTACUZINO SI LABORATOARE DE ANALIZA OPOZABILE!!!!

O intrebare de bun simt trebuie pusa: COMPONENTII TUTUROR PUTERILOR DIN STAT, LUCRATORI MASS-MEDIA, LIDERI DE OPINIE, COMPONENTI AI ORGANELOR ADMINISTRATIVE ALE STATULUI ROMAN etc., CONSUMA PRODUSE DIN MAGAZINE SPECIALE DESTINATE LOR si, deci nu le pasa de Poporul Roman???
Daca nu se-ntampla acest lucru si au copii, nepoti, neamuri, prieteni etc., acceptarea unor produse inferioare destinate Romaniei, asa cum spune raspicat d-l FICO, INSEAMNA O PROSTIE INCOMENSURABILA!
Daca oamenii mentionati mai sus accepta pentru ei o asemenea situatie, ii priveste, dar de ce condamna si Poporul Roman sa fie victimele unei tarasenii puturoase?
Daca oamenii mentionati mai sus stiu de o asemenea situatie criminala si totusi tac, inseamna ca sunt cointeresati sa faca asa ceva si atunci trebuie obligati sa-si dea demisia din posturile pe care le ocupa!!!!
Tarile din Grupul de la Visegrad o fac, iar Romania tace iar mass-media vorbeste zilnic „de cai verzi pe pereti”

Slovacia, ultimatum pentru Bruxelles: “Dacă nu se iau măsuri împotriva multinaționalelor care vând în Europa de Est produse de o calitate inferioară celor din Vest, trecem la boicotarea lor!”

Robert Fico, premierul Slovaciei, a dat un ultimatum Comisiei Europene în scandalul standardelor duble privind calitatea alimentelor. Șeful guvernului de la Bratislava amenință Bruxelles-ul că, dacă nu ia măsuri împotriva multinaționalelor care vând în Europa de Est produse de o calitate inferioară celor din Vest, va impune restricții pentru importurile din alte țări ale Uniunii Europene, scrie EurActiv.com.

„De ce aceeași marcă de fish fingers conține mai mult pește la vecinii din Austria”, s-a întrebat premierul Fico, decis să discute această chestiune cu liderii din Cehia, Polonia și Ungaria, care, la rândul lor, s-au plâns de standardele duble aplicate de multinaționale.
”Trebuie să ne apărăm, nu putem să acceptăm așa ceva”, a spus Fico, avertizând și asupra calității inferioare a balsamului de rufe și a cafelei din Slovacia. Premierul slovac a atras atenția că va fi forțat să acționeze, dacă problema este ignorată în continuare de către reprezentanții Comisiei Europene.
Ca ultimă măsură, acesta ia în considerare o inițiativă cetățenească, care a strâns deja un milion de semnături în Slovacia.
Un oficial european a precizat că va face tot ce îi stă în putere pentru a lupta împotriva alimentelor cu dublu standard din Europa.De asemenea, autoritatea maghiară pentru siguranța alimentelor a descoperit că o pastă tartinabilă de ciocolată are o calitate superioară în Austria.
Guvernul de la Budapesta anunța în luna mai că pregătește un proiect de lege prin care vrea să forțeze companiile multinaționale să precizeze pe etichetele produselor vândute în Ungaria dacă există diferențe de calitate sau în privința ingredientelor.
De asemenea, în scrisori adresate comisarului european pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, Vera Jourova, și Ombudsmanului European, Emily O’Reilly, autoritățile bușgare au făcut apel la încetarea discriminării și a folosirii de standarde duble împotriva consumatorilor bulgari.