Se sfârșește Imperiul SUA!

Regiune: 
Temă: 
 

 

***

În prezent, SUA are exact 900 de baze militare în țări străine, pe lângă cele 749 de baze din interiorul SUA. SUA minimizează și încearcă să ascundă această realitate de public.

În plus, deși se estimează oficial că SUA vor cheltui aproximativ 36% din cheltuielile militare ale întregii lumi,

Departamentul Apărării a eșuat în cel de-al cincilea audit, neputând să contabilizeze mai mult de jumătate din activele sale, dar efortul este privit ca un „moment docil”, potrivit directorului său financiar.

După ce 1.600 de auditori au acționat cu active de 3,5 trilioane de dolari ale DOD și datorii de 3,7 trilioane de dolari, oficialii au descoperit că departamentul nu poate reprezenta aproximativ 61% din activele sale, a declarat marți pentru reporteri controlorul Pentagonului. , Mike McCord.

NiciNew York Times, USA Today, Wall Street Journal,Reuters, nici AP, nu a raportat-o, la toate. Nici nu a raportat cineva că numai sua agresiune (sau „Apărare”) Departamentul Nu reușește— și repetat eșuează – încercările sale de audit. Toate celelalte departamente sunt trec auditurile. This încercare, care angajase 1.600 de auditori independenți, a eșuat din același motiv ca și până acum: echipa de audit a refuzat să semneze constatări, pentru că unde să-ți duc mulți bani nu pot fi urmăriți. Dar publicul nu știe cât de coruptă sau de rea este de fapt armata americană; deci cel putin inca din anul 2000, cea mai respectata „institutie” dintre toate, de poporul catre american , este „Armata”. Este un mare succes de PR.

În lume a mai rămas un singur imperiu: imperiul american și aliat . Se bazează pe armata americană. Mass-media americană și aliată au servit-o bine.

La 1 decembrie 2019, Titra Conversation.com„De ce sua plătesc atât de mult pentru apărarea aliaților săi? 5 întrebări la care s-a răspuns” , și a spus:

1. Ce este în ea pentru SUA?

SUA sunt în prezent aproximativ 174.000 de angajați activi dislocați în locații de peste mări din aproximativ 140 de țări. Biroul Comptroller al Departamentului Apărării estimează costul total al bazelor și desfășurărilor de peste mări la 24,4 miliarde de dolari în anul fiscal 2020. Aceste cifre exclud, în general, costurile operațiunilor de luptă în curs.

Atunci când țările mai puternice oferă securitate țărilor mai slabe, acestea primesc în schimb beneficii nemateriale.

De exemplu, țara mai slabă poate sacrifica controlul asupra politicilor lor externe.

A „sacrifica controlul asupra politicilor lor externe” înseamnă a fi o națiune vasală sau un „aliat” al puterii imperiale. Este pentru a servi miliardarii puterii imperiale – pentru a le oferi controlul asupra națiunilor vasale. Asta înseamnă să „sacrifici” foarte mult. Miliardarii puterii imperiale beneficiază enorm. Deci, mass-media lor o servesc. Iată de acest lucru este permis:

Președintele american Franklin Delano Roosevelt și-a formulat conceptul și la numit „Organizația Națiunilor Unite”, în timpul conversațiilor sale cu prim-ministrul Imperiului Britanic Winston Churchill în Newfoundland Canada în perioada 9-11 august 1941, deoarece FDR a descoperit acolo că el și Churchill aveau obiective foarte diferite pentru cum ar trebui să fie lumea de după al doilea război mondial: Churchill insistând asupra continuării imperiilor, și FDR insistând asupra sfârșitului tuturor imperiilor și înlocuirea lor finală cu o „Organizație a Națiunilor Unite” care ar avea autoritatea și mijloacele. exclusive de a face și de a aplica legile internaționale, legile care ar guverna nu în țara națională (interne), ci NUMAI în țara internațională.

FDR a fost convins că Liga Națiunilor din epoca WW-I a eșuat pentru că a fost partizană între națiuni și a exclus unele și că lucrul care a provocat ambele războaie mondiale a fost conflictele dintre imperii – a fost, atât în ceea ce privește primul război. mondial, cât și al doilea război mondial, războaie între bandele imperialiste de națiuni. În timp ce Churchill dorea ca post-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL să fie condus la nivel global de un imperiu comun Marea Britanie-SUA, FDR dorea ca post-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL să fie condus la nivel global de o ONU democratică care să respecte și să respecte să respecte independența individuală a fiecărei națiuni și, prin urmare, nu vor mai exista țări „imperiale” (cum ar fi Imperiul Englez și Imperiul Francez), dar, în schimb, nu ar mai exista decât.națiuni independente și nici o relație stăpân-sclav între o țară imperială și națiunile sale vasale sau „aliații”.

Trebuia să fie o democrație internațională a națiunilor; și, în această democrație globală internațională, nicio națiune nu ar avea dreptul de a cere alte națiuni respectarea propriilor valori și legi interne (interne).

În timp ce viziunea FDR a fost pentru o punere în aplicare ulterioară a principiului westfalian , că diferența dintre legi naționale și legi internaționale trebuie să fie mereu onorată și respectată – Churchill, la fel ca toți imperialiștii, un principiul respins westfalian. Succesorul FDR, Harry S. Truman, program cu 25 iulie 1945, a angajat America în viziunea lui Churchillși, în termen de doi ani de când a devenit președinte, a înlocuit întregul Cabinet și consilieri ai FDR, astfel încât să construiască viitorul imperiu global all-inclusive SUA / Marea Britanie și să eviscereze ONU intenționată de FDR – care a devenit, prin urmare , onu slabă pe care o avem astăzi. Singura modalitate globală de a preveni WW III este de a pune în aplicarea viziunea FDR, a unei democrații a națiunilor, dar nu se poate face fără a anula maiîntâicele 900 de baze militare străine americane. Imperiul – imperiul în sine – trebuie să înceteze. . FDR a avut dreptate; Truman sa înșelat.