Senatorul din Arizona: parlamentarii de stat pregătiți să acționeze în urma constatărilor din auditul electoral

15 iunie 2021 Actualizat: 15 iunie 2021
mai mare mai mic

Arizona legislativul este gata să ia măsuri în cazul în care alegerea de audit care are loc în cea mai mare descoperă nereguli judetul statului, a declarat un senator de stat.

„Va fi datoria noastră să acționăm în orice mod este potrivit”, a declarat pentru Epoch Times senatorul din Arizona, Wendy Rogers, un republican care a urmărit îndeaproape auditul din județul Maricopa.

Auditorii, conduși de Cyber ​​Ninjas din Florida, au început să revizuiască buletinele de vot din alegerile din 2020 la Veterans Memorial Coliseum din Phoenix luna trecută, împreună cu mașinile folosite la concurs și alte materiale electorale. Auditorii se așteaptă să-și termine activitatea până la sfârșitul acestei luni. Apoi vor produce un raport care să descrie ce au găsit.

Președintele Senatului din Arizona, Karen Fann, republican care a autorizat auditul, a declarat luna trecută că crede că vor fi descoperite unele nereguli.

„Sper să nu găsim nimic grav. Cred că vom găsi nereguli care vor spune, știi ce, există mulți morți care au votat sau mulți care au votat care nu mai trăiesc aici. O să le găsim ”, a spus ea.

Alexander Kolodin, care a reprezentat anterior Cyber ​​Ninjas și rămâne avocat pentru GOP din Arizona, a declarat într-un interviu recent că auditul „va arăta că ceva a mers prost, deoarece ceva nu merge bine la fiecare alegere”.

„Cred că până și județul Maricopa ar admite probabil că întrebarea este, în ce măsură a greșit? Bine, asta e prima întrebare. Dar nici asta nu-ți spune atât de multe. A mers greșit și cineva a făcut să greșească. Următoarea întrebare este, vă spune auditul cine a determinat greșeala? ” a spus el pe „ Wide Angle ” al NTD .

„Dacă auditul indică faptul că există vulnerabilități [sic] în părțile X, Y și Z ale sistemului nostru electoral, legislativele de stat le pot viza pe cei cu un fascicul laser și pot repara părțile X, Y și Z ale sistemului nostru electoral”, a adăugat el. .

Foto Epoch Times
Buletinele de vot din județul Maricopa votate la alegerile generale din 2020 sunt examinate și reluate de contractanții care lucrează pentru compania din Florida, Cyber ​​Ninjas, la Veterans Memorial Coliseum din Phoenix, Arizona, pe 6 mai 2021. (Matt York / AP Photo / Pool)

Dacă auditul relevă fraude, atunci ar exista o sesizare către autoritățile de aplicare a legii, potrivit Fann. Senatul din Arizona s-ar concentra pe închiderea oricăror lacune din sistemul electoral.

Vorbind la câteva ore după ce purtătorii de cuvânt ai auditului au doborât zvonurile că sute de mii de buletine de vot au fost găsite lipsă, Rogers a spus că nu este sigură ce vor descoperi auditorii.

„Deocamdată nu știm care vor fi rezultatele”, a spus ea.

Senatorul de stat din primul mandat, un pilot al Forțelor Aeriene din SUA retras, a urmărit controlul asupra auditului. Ea a fost o prezență regulată la coliseum, consultându-se cu CEO-ul Cyber ​​Ninjas Doug Logan și ajutând la turnee pentru legislatori din alte state care doresc să vadă ce se întâmplă .

Delegațiile din peste o duzină de state, inclusiv Georgia, Pennsylvania și Virginia, au vizitat auditul în ultimele săptămâni.

„Vor să intre pentru a vedea ce este un audit criminalistic standard de aur și aceasta este o adevărată scufundare profundă nu numai în numărarea buletinelor de vot, ci și în privința mașinilor și interesant, examinând foarte atent, microscopic, dacă doriți, buletinele de vot în sine, ” ea a spus. „Au fost zburați”.

Senatorul din Pennsylvania, Doug Mastriano, un republican care a vizitat colosseumul, a declarat săptămâna trecută pentru The Epoch Times că a fost impresionat de ceea ce a văzut. El a recomandat parlamentarilor din statele câmpului de luptă să meargă în Arizona pentru a vizita facilitatea. Republicanii din Pennsylvania fac presiuni pentru un audit similar în statul lor, dar conducerea nu a decis încă dacă va comanda unul.

Rogers a dorit ca oamenii să știe că Arizonienii „sunt hotărâți” și „nu vor renunța niciodată” la eforturile de integritate electorală.

„Vom ajunge la fundul adevărului, nu numai de dragul adevărului, ci și pentru a restabili integritatea alegerilor pentru 2022”, a spus ea.