Scrisoare deschisă

2021-08-10T12:02:55+03:0010 august 2021|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Scrisoare către români, evrei și alte etnii cu „Reisepass für Hölle”

Reisepass für Hölle

Am citit recent un articol din nr. 47 al publicației israeliane în limba română „Curierul de pretutindeni”, cu referiri și calificative privind recenta manifestare din cadrul Academiei Române, având ca subiect împlinirea a 100 de ani de la descoperirea insulinei (pancreinei cf. N. Paulescu). Prof. dr. Jean Jaques Askenasy, „membru de onoare al Academiei Române”, nu precizează în textul preopinent citat niciun fel de argument sau demonstraţie care să anuleze meritele ştiinţifice ale lui N.Paulescu, de altfel, „greu de contestat”.

În articolul cu pricina, autorul articolului susține: „De condamnat este atunci când îți însușești niște merite sau niște priorități care nu îți aparțin și, mai ales este de condamnat alegerea unor priorități false ale unor oameni care au abdicat de la minima morală”. Nici Profesorul Jean Jaques Askenasy (membru corespondent nu este – sine die – academician al vreunei Academii Naționale, așa cum eronat a fost etichetat profesorul Askenasy – n.n.). şi nici altcineva nu au venit până astăzi cu argumente irefutabile contrare privind descoperirea pancreinei-insulinei de către N. Paulescu.

Având în vedere că „în anul 1971, fiziologul scoţian Ian Murray a iniţiat o campanie în urma căreia lui Nicolae Paulescu i-au fost recunoscute meritele post-mortem de către vicepreședintele « Fundației Nobel de la acea vreme în ceea ce privește descoperirea insulinei »”[1], este posibil ca aflat la o vârstă respectabilă (n.1929) profesorul Askenasy să fi dat un rateu neurologic, negând meritele savantului român. Împortant este că pancreina a fost descoperită de către un român și milioane de oameni beneficiază de pe urma ei, dar, regretabil, în opinia autorului articolului, acest argument nu este relevant.

În text se amintește numele medicului nazist Mengele. S-a demonstrat că dr. Mengele a fost un medic care a sfidat și încălcat legile umanității, dar Jean Jaques Askenasy se înșeală asupra (ne)utilizării în medicină a rezultatelor „experiențelor” lui, obţinute prin metode condamnabile. Dacă tot au fost efectuate, rezultatele trebuiau ignorate doar pentru că au fost efectuate contrar legilor umanității?

Despre semiți și anti-semitism

De mulți ani combat folosirea deliberat-tendențioasă și eronată a expresiilor SEMIT, SEMITISM, ANTI-SEMITISM, pe care remarc că o folosește și autorul articolului în discuție. Ce înseamnă SEMIT conform dicționarului explicativ al limbii române?

SEMÍT, -Ă, semiți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi ARABII, SIRIENII, EVREII2. Adj. Care aparține semiților (1), privitor la semiți; semitic. – Din fr. Sémite.

Semite sunt toate triburile lui Sem, iar triburile israelite – Fiii lui Israel sau Semințiile lui Israel sunt diviziunile tradiționale ale poporului iudeu vechi (Geneza 29:32-35, 30:1-20 – n.n.) Într-un text-pamflet scriam ironic că S.U.A. sunt state anti-semite pentru că luptă împotriva arabilor (semiți). Ironic, dar adevărat. În concluzie, urmând logica prostului, putem afirma că S.U.A. și Israel sunt state antisemite pentru că au luptat/luptă împotriva sirienilor, a arabilor… Nu?

Personal, respect pe oricare individ, de orice etnie, care se află pe pământ românesc și nu numai, care respectă tradițiile și legile Neamului Românesc – fie el român, evreu, țigan, rus, german, indian, chinez… dar cer judecată dreaptă și pedepsirea conform legilor Țării Mele a oricărui individ care comite fapte reprobabile împotriva nației mele, fie el fie el român, evreu, țigan, rus, german, indian, chinez…  Este ceva incorect? Este ceva care deranjează? Pe cine?

Citez cuvintele unui mare român, cuvinte care pot pecetlui începutul fiecărei „Constituții” a oricărui stat suveran, cuvinte valabile pentru oricare nație: „Fii bun, fii drept și nu uita că deasupra intrigilor și urilor este Patria, este veșnicia Neamului și acolo trebuie să ne întâlnim întotdeauna, chiar dacă nu ne înțelegem de fiecare dată!”.

Copiii tâmpiți întărâtă câinii de dincolo de gard

Util ar fi, ca de la om de ştiinţă, academician, la om de rând,  să ne unim pentru a opri catastrofa aruncată asupra întregii omeniri de către niște bogătaşi cu minţile rătăcite, tirani iresponsabili, care se cred dumnezeii planetei.

Există, însă, specimene precum Alexandru Florian și Andrei Muraru, care aduc mari deservicii atât românilor, cât și evreilor de bună credință din ambele popoare. Cei doi au apucăturile unor copii tâmpiți care întărâtă câinii de dincolo de gard, stârnind furia viețuitoarelor, dar care, când vine momentul de a sta față în față cu „dușmanul”, își pun coada pe spinare și dau bir cu fugiții. V-ați întrebat Qui prodest? Vă spun eu: nici românilor nici evreilor cinstiți, doar sectanților globaliști, practicanți ai dictonului latin „Divide et impera!”.

Rogu-vă, Români și Evrei, deopotrivă, nu mai dați apă la moara extremiștilor șovini de genul non-valorilor Alexandru Florian, Andrei Muraru și altora de teapa lor! Nu fac cinste nici rasei umane, nici popoarelor din care se trag. Nu sunt altceva decât un fel de imitatori iresponsabili ai lui Adolf sau clone dotate cu demență senilă, precum actualul „Mare Șef” de la Casa Abă.

Să lăsăm pe fiecare popor în parte să-și judece cu dreptate fiii, să evalueze cu corectitudine și fără influențe străine valoare lor reală, să-i pedepsească pe cei vinovați și să-și onoreze valorile. E ușor de arătat cu degetul ipoteticul și mereu prezentul „vinovat” – capra vecinului, „dar nici Istoria, nici Justiția nu se fac cu „dacă” și „poate”, ci cu fapte. Excese s-au făcut întotdeauna și de o parte și de cealaltă:
– Ariel Sharón și șeful Statului Major israelian s-au spălat pe mâini precum Pilat din Pont în cazul masacrului comis în taberele de refugiați de la Sabra și Shatila, unde, conform raportului „Crucii Roșii Internaționale”, între câteva sute și 2.400 de palestinieni au fost asasinați, caz despre care se păstrează încă „Omerta”, deci „bubele” din ograda proprie nu se pun…
– Alexandru Florian și Andrei Muraru n-au fost deranjați și au făcut „ciocul mic” când în cursul acestui an, criminalul Albert Wass – asasin de români şi evrei – a fost reabilitat de către o instanță subordonată nu dreptății, ci ordinelor politice. A sosit timpul să spunem: Ajunge!

Haideți să ascultăm împreună „Trei culori”, opera lui Ciprian Porumbescu, să ascultăm împreună „Hatikvah” cu versurile lui Naftali Herz Imber: „Fraților, credința noastră s-o păzim!/ De pe drumul crucii, să nu rătăcim,/ De pe calea sfântă, să nu dăm înapoi./ Facă Domnul ce-o vrea să facă cu noi…” și muzica lui Samuel Cohen, fără a uita românescul „Cucuruz cu frunza-n sus”Să nu stăm cu brațele încrucișate în fața celor care ne asmut unii împotriva celorlalți.

În România nu există anti-evreism,  ci anti-românism tolerat, iar românii au ajuns ai nimănui!  

Exceptând – ca oriunde – mințile bolnave, în România nu există anti-evreism, există doar indivizi alienați precum cei amintiți mai sus, care sub lozinca holocaustului creează și întrețin artificial stări de ură inter-etnică și scandal perpetuu. De neadmis este că în România, sub acoperișul Parlamentului României, a Președinției României și a Guvernului României există și se practică însă ANTI-ROMÂNISM-ul deșanțat şi periculos, cel mai strigător eveniment nefericit fiind discriminarea românului Paulescu în fața evreului Gaster.

Dispariția Tricolorului românesc

– Nepedepsit, a dispărut „Tricolorul” de pe mașinile Poliției Române;
– Nepedepsit a dispărut „Tricolorul” de pe clădirea Guvernului României;
– Nepedepsit a dispărut „Tricolorul” de pe Arcul de Triumf din București.
– În urma reacțiilor cetățenilor români, se discută prezența „Tricolorului” – odată cu sexul aparținătorului metamorfozat în „gen” – și de pe noul tip de Carte de identitate a cetățenilor României.
– La 100 de ani de la descoperirea leacului, descoperitorul român al insulinei este judecat precum Galileo Galilei și, după recentele reacții ale conducerii Academiei Române nu va dura mult până la „arderea pe rug” și ștergerea numelui său de pe lista prestigioasei instituții. Românii au ajuns ai nimănui!

„Reisepass für Hölle” nazist ediția 2021

La sfatul-dorința-sloganul-porunca primului biciclist al statului și al capo de tuti capi al „guvernului meu-Zât”, se vrea vaccinarea obligatorie cu un ser vehement contestat de specialiștii virusologi, un ser insuficient experimentat care transformă oamenii în cobai și care – conform prospectului oficial – nu oferă nicio garanție și nici posibilitatea tragerii la răspundere a fabricanților în caz de reacții adverse grave sau decesul vaccinatului. Pașaportul Covid este, oficial, un Pașaport pentru Infern, un „Reisepass für Hölle” nazist și „Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că am greşit; cu toţii, pentru că am suportat”. A venit vremea ca românii să dea curs actualului imn de stat: „Deșteptați-vă, Români” până nu-i prea târziu! Până nu vom ajunge animale în drum spre abator.

P.S. 1 – Se spune că în anul 480 î.d.H., înainte de bătălia de la Termopile dintre spartani și persani, regele spartan Leonidas a ținut un discurs motivant rămas în istorie: „O mie, două mii, trei mii de ani de acum încolo, bărbați nenăscuți de peste sute de generații, pentru propriile lor motive, își vor găsi calea spre țara noastră (Sparta – n.r.). Vor veni, probabil, și învățați, dar și călători de peste mări, mânați de curiozitatea pentru trecut și de cunoștințele anticilor. Vor privi peste câmpiile noastre și vor cunoaște pietrele și cărările națiunii noastre. Ce vor învăța despre noi? Lopețile lor nu vor descoperi palate mărețe sau temple. Descoperirile lor nu vor scoate la lumină artă sau arhitectură, ce au rezistat peste ani. Ce va rămâne din spartani? Niciun monument de marmură sau bronz, ci faptele noastre, de aici, de astăzi. Acum mâncați bine, căci următoarea masă o vom împărți în iad”. Pașaportul pentru infern este deja conceput.

P.S.2 – Sâmbătă, 31 iulie 2021, 6,5 milioane de francezi au ieșit în stradă (10% din populație) împotriva vaccinării obligatorii și a restricțiilor anti-Covod. Deci, se poate. Actuala conducere a Coloniei Corporatirste sub Ocupație Militară Străină, numită România – fără Tricolor -, este o conducere antiromânească. Iohannis nu e „președintele meu”!. „Guvernul Cîțu-Zât!” este un guvern anti-românesc. Să-l trimitem în fața justiției pe „biciclistul în alb” și „guvernul lui”. Avem nevoie de un guvern al tuturor cetățenilor României, asemenea Guvernului Ungariei și al Poloniei care luptă pentru popoarele lor, nu sunt slugi corporatiste prea-plecate ale U.E., S.U.A., N.A.T.O.!.

Aranjament grafic – I.M.

–––––––––––-

[1] https://www.revistagalenus.ro/personalitati-marcante/nicolae-paulescu-si-descoperirea-insulinei/

Un comentariu

 1. Shadow 11 august 2021 la 10:30 pm - Raspunde

  De ce am pierdut Timocul si de ce Timocul a ajuns sa fie impartit intre bulgari si sarbi in timp ce romanii erau interzisi si sunt si astazi interzisi ?
  Ziarul israelian Haretz : ,,La acea vreme, comunitatea evreiască număra în jur de 1.500 de persoane, sau aproximativ 10 la sută din populația Vidinului . Până în ajunul celui de-al doilea război mondial, numărul crescuse la un sfert, adică aproximativ 2.000 de evrei. Comunitatea evreiască a lui Vidin a reprezentat aproximativ 5% din populația evreiască din Bulgaria si Sofia, capitala, găzduia 50%. ”
  UE acorda sase milioane de euro pentru o sinagoga din Vidin dintr-un proiect de 1,6 miliarde de euro acordat statului bulgar de UE in timp ce romanii sunt interzisi, nu sunt recunoscuti de statul bulgar si nu au nici un fel de drepturi. Asta spune ziarul israelian Haretz si media romaneasca pastreaza tacerea pe asa ceva.
  Ce stie presa israeliana de Vidin si de unde atata interes? Sa vedem: ,,De asemenea, (Vidinul) este situat în cea mai săracă regiune din Uniunea Europeană și, nu întâmplător, unul dintre centrele de populație cu cea mai rapidă scădere a continentului. (Bulgaria însăși deține titlul al celei mai rapide țări din lume.)
  Nu a fost întotdeauna așa.”
  Dupa cum vedeti atentia israelienilor si UE e directionata pe orasele si pe o regiune in plina deromanizare cu cea mai mare scadere de populatie din estul Europei in ultimii 30 de ani: Timocul. Timocul romanesc impartit intre bulgari si sarbi beneficiaza de o atentie cu investitii de milioane de euro pentru o sinagoga in timp ce romanii sunt interzisi si uitati de Bucuresti si de UE .
  Sa fie Noul Israel un proiect mult mai complicat decat se stie pana astazi? Pe investitii se vede clar ca se pregatesc mai multe centre in Balcani , in Romania si in Ucraina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top