Text primit pe Internet. Mai așteptăm și altele.

Dan Cristian Ionescu

23:17 (Acum 12 ore)

către mine
Domnule Coja, nu stiu nici cite zile si nici cita putere mai imi da Dumnezeu, dar ar fi pacat sa ma duc luind cu mine o multime de fapte pe care le stiu, dar care nu s-a vrut sa devina publice. Am zile cind simt ca ma sting (probabil satana nu vrea sa mai scriu), dupa care parca reinviu (probabil Dumnezeu vrea sa mai scriu). Daca voi mai avea puterea, luciditatea si concentrarea sa mai scriu, va voi mai trimite. Sa dea Dumnezeu sa pot sa va trimit cit mai multe materiale.
Deocamdata, vreau sa fac doua scurte comentarii privind materialele postate recent pe site-ul dvs.
Primul: ati scris intr-o postare ca in 1907 au fost ucisi doar 300 de tarani rasculati. Eu cred ca au fost ucisi 11.000 si cred acest lucru nu fiindca as fi imbibat de propaganda bolsevica, ci pentru ca un om in care am o incredere oarba (dr. Nicolae Paulescu) a scris in anul 1913 in cartea sa „Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul si Francmasoneria” ca in rascoala din 1907 au fost ucisi 11.000 de tarani,. Este evident ca Paulescu, precursor, inspirator si sustinator al Miscarii Legionare (si membru al Senatului Legionar) nu a fost bolsevic.
Al doilea: intr-un comentariu referitor la afirmatiile lui Gerhard Menuhin cu privire la holocaust (v-as fi recunoscator daca m-ati indruma spre locurile unde as putea gasi mai multe despre acestea), Calin Kasper posteaza niste citate dintr-o carte a sa in care afirma ca Maurice Ravel a fost evreu. Cred ca este o informatie gresita. Despre Ravel, basc de origine, nu am gasit nici un material din care sa rezulte ca ar fi fost evreu. Mai mult decit atit, intr-un text (in engleza) in care se arata ca daca ajungi sa te inconjuri de evrei, ajungi considerat evreu chiar daca nu esti – exemplul dat era chiar Ravel, care in orchestra sa avea multi evrei.
Domnule Coja, daca nu mai apuc sa scriu eu, scrieti dvs.
Scrieti despre presedintii de dupa 1989 ai Romaniei care, dupa ce au tradat tara, beneficiaza de drepturi pe care nici un patriot roman nu le are.
Luati la rind prim-ministrii Romaniei incepind cu Petre Roman, care prin OUG si HG au distrus Romania. Chiar si Mugur Isarescu, cel care nu a facut rau ca prim-ministru (sau cel putin nu stiu eu), dar a facut mult rau ca guvernator al BCR.
Luati vreo 50 de exemple elocvente de legi din care rezulta ca parlamentarii romani care si-au votat acuma privilegii scandaloase pentru faptul ca ultimii 25 de ani au votat legi prin care au tradat Romania, au distrus economia nationala, au privat poporul roman de drepturi pe care acesta le avea inainte de revolutie (in primul rind dreptul la asigurarea gratuita a sanatatii si dreptul la libera exprimare), au impus obligatii noi si au saracit poporul roman, obligindu-l sa cotizeze la bancile straine, la societatile de asigurari straine, la prestatori de servicii straini.
Scriti despre prea-cinstitul Tariceanu, cel care a cistigat primul lui milion de $ cu pretul falimentarii ARO Cimpulung-Muscel, care in primul lui an la conducerea guvernului a luat mai multe masuri in interesul comunitatii evreiesti decit in interesul romanilor, care i-a obligat pe toti romanii sa isi asigure locuintele chiar daca acestea erau situate in zone care nu prezentau nici un risc nici de inundatii si nici de cutremure, etc.
Scrieti mai ales despre Mihai Razvan Ungureanu, seful spionilor. In presa din Iasi scria ca provine dintr-o familie de intelectuali evrei – in ultimul timp, a inceput sa nege prin declaratii publice ca ar fi evreu, dar sint prea multe informatii in acest sens. Se stie spre ce studii s-a indreptat: spre studiile ebraice, completate ulterior in Israel (in timp ce era demnitar al statului roman) De altfel, Israelul l-a recompensat cu mai multe titluri. Mi s-a spus ca in timp ce era student, a fost recrutat (si promovat, ca multi alti tineri politicieni romani) de DIM (fosta DIA). Apoi, ar fi fost preluat de Mossad. Pe coperta unui volum din triologia lui Cornel Dan Nicolae, apare fotografia lui MRU cu chipa pe cap, in fata zidului plingerii. Este autorul a trei extrem de grave acte de tradare a tarii: el a redactat tratatul cu Ucraina prin care noi am renuntat la orice revendicare cu privire la teritoriile rapite, el a renuntat la mostenirea Gojdu, el i-a interzis lui Dumitru Prunaru la negocierile prntru tezaurul Romaniei. Din nou, dupa atitia zeci de ani, dupa Wilhelm Einhorn, un alt evreu a ajuns seful spionajului roman. Cineva bine informat mi-a spus ca anul acesta, in cursul audierilor pentru numirea sa in fruntea SIE, MRU a fost intrebat daca are dubla cetatenie – MRU ar fi zimbit si ar fi raspuns ca nu poate spune decit ca are un singur pasaport.
Mai sint foarte multe de spus, dar mi s-au terminat puterile. Sper sa pot continua in viitor. Doamne ajuta!