ALARMA !!! HIAS JIDANESC ADUCE IMIGRANTI DE CULOARE FOLOSIND MILIOANELE CONTRIBUABILILOR !!!
Mesaje primite

rodica bratulescu
9 feb. 2024, 23:21 (acum 14 ore)
către Corvin, Cristian, eu, Vasile, Dan, ioan, Alex, Marvin, SC, Mihai, Niculae, Ion, Costache, secretariat@piperea.ro, Mihai, Geo, Dumitru, Daniela, Miron, Vasile, Razvan, Adrian, Constantin, Victor, Mircea

ALARMA !!! HIAS JIDANESC ADUCE IMIGRANTI DE CULOARE FOLOSIND MILIOANELE CONTRIBUABILILOR !!!

Gratie lui CD

Jewish nonprofit HIAS accused of using $105 million in taxpayer money to import huge numbers of non-White immigrants to America – NaturalNews.com

Jewish nonprofit HIAS accused of using $105 million in taxpayer money to…
A Jewish nonprofit organization has been accused of receiving over $105 million in taxpayer dollars in 2023 to i…

HIAS evreiesc nonprofit acuzat că a folosit 105 milioane de dolari din banii contribuabililor pentru a importa un număr mare de imigranți non-albi în America
02.06.2024 // Laura Harris // 2.9K Vizualizări

NaturalNews.com | Independent News on Natural Health and the World
NaturalNews.com | Independent News on Natural Health and the World

O organizație evreiască nonprofit a fost acuzată că a primit peste 105 milioane de dolari în dolari contribuabililor în 2023 pentru a importa un număr masiv de imigranți non-albi în Statele Unite .
Societatea Ebraică de Ajutor pentru Imigrare (HIAS), o organizație nonprofit evreu-americană înființată în 1881, are o istorie înrădăcinată în a ajuta la relocarea imigranților evrei ruși care fug de persecuția antisemite. De-a lungul anilor, organizația și-a extins misiunea de a oferi ajutor umanitar și asistență refugiaților de toate mediile la nivel global.

Potrivit unei investigații efectuate de Red Ice și publicată pe Telegram, cele 105 milioane de dolari pe care HIAS i-a primit au contribuit la „invazie” și vor ajuta la transformarea americanilor albi într-o minoritate în propria lor țară.

„HIAS a primit 105 milioane de dolari din banii contribuabililor americani doar în 2023. Așa finanțează invazia care transformă copiii europeni-americani într-o minoritate în propria lor țară”, a postat compania multimedia pe 23 ianuarie.

HIAS și alte ONG-uri globaliste contribuie la „Marele Înlocuitor”
Jose Nino a scris pentru Big League Politics că HIAS este una dintre numeroasele organizații internaționale nonprofit și non-guvernamentale care lucrează activ pentru a accelera „Marele Înlocuire” și introducerea unei noi populații majoritare non-albe în Statele Unite.

„Într-o politică naţionalistă propriu-zisă, astfel de ONG-uri trebuie să aibă puterea şi influenţa mult reduse. Însăşi prezenţa lor permite clasei politice să continue să importe anual milioane de străini în Occident şi politici predominant europene”, a argumentat el.

„Marea înlocuire”, o teorie care poate fi urmărită de la începutul secolului al XX-lea prin scriitorul francez Renaud Camus, a susținut că elitele de stânga și evreiesc orchestrează înlocuirea etnică și culturală a populațiilor albe cu imigranți non-albi, ducând în cele din urmă la strămutarea. și „genocidul” oamenilor albi.

Conform teoriei lui Camus, imigrația din Africa și Orientul Mijlociu va duce la dispariția rasei autohtone albe europene. Narațiunea este considerată antisemită de mediul academic principal.

Un studiu realizat de Centrul pentru Studii privind Imigrația (CIS) a susținut afirmația sa când a constatat că populația născută în străinătate din SUA a atins un maxim istoric de 49,5 milioane de când președintele Joe Biden a preluat mandatul în ianuarie 2021. Imigrația din Sud. America (creștere de 28 la sută), America Centrală (creștere de 25 la sută), Africa Subsahariană (creștere de 21 la sută), Caraibe (creștere de 20 la sută) și Orientul Mijlociu (14 la sută) au crescut. CSI estimează că peste jumătate din această creștere, în jur de 2,5 milioane, poate fi atribuită imigrației ilegale. (Legat: Aceștia preiau controlul: IMIGRANTII reprezintă acum 15% din populația totală a SUA .)

They’re taking over: IMMIGRANTS now make up 15% of total U.S. population…
According to a Center for Immigration Studies (CIS) report, the total foreign-born or immigrant population in th…

„Amploarea imigrației este atât de mare încât pare să fi făcut ca noile proiecții privind populația Biroului de Recensământ, publicate pe 9 noiembrie a acestui an, să fie depășite”, se arată în raport.

Directorul de cercetare al CSI Steven A. Camarota și demograful CIS Karen Zeigler sugerează că, dacă tendințele actuale de imigrare persistă, populația născută în străinătate ar putea ajunge la aproape 59 de milioane, depășind 17% din populația totală până la sfârșitul celui de-al doilea mandat al lui Biden, în decembrie 2028, dacă ar fi reales.

Această tendință contribuie la ideologia controversată a „Marele Înlocuitor”.

Vizitați InvasionUSA.news pentru mai multe actualizări despre imigrația ilegală în America.

InvasionUSA | Invasion USA News ISIS Mexico Refugees Information
InvasionUSA | Invasion USA News ISIS Mexico Refugees Information

Urmărește videoclipul de mai jos, în timp ce reprezentantul Nicole Malliotakis (R-NY) condamnă noile politici privind migranții ale administrației Biden .

Acest videoclip este de pe canalul NewsClips de pe Brighteon.com .

NewsClips
Brighteon.com is a leading online free platform that empowers free speech, allowing individuals to freely share …

Mai multe povești legate:
MULȚI imigranți ilegali chinezi ROI LA granița cu California .

INVAZIE SUA: Un roi de imigranți de vârstă militară care sosesc în Texas, avertizează jurnalistul cetățean .

Guvernatorul Texas Abbott începe să inunde orașele sanctuare cu zboruri charter ale imigranților ilegali .

Secretarul DHS Mayorkas: Administrația Biden eliberează peste 85% dintre imigranții ilegali direct în America .

Un videoclip șocant arată valuri de imigranți ilegali în flux în SUA prin Lukeville, Arizona .

Sursele includ:

BigLeaguePolitics.com

Reuters.com