anonim
80 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.6

 

Avem o scoala evreiasca in Bucuresti in care taxele ssunt de 10000 de euro care pregateste noii guvernatori coloniali ai Romaniei si noii lideri programati sa ne conduca tara in urmatorii 50 de ani. In tot acest timp invatamantul romanesc e facut pulbere sub semnul corectitudinii politice , istoria Romaniei e redusa la minim si se introduce ,,educatia sexuala” LGBT pentru pervertirea copiilor romanilor.
In noua scoala evreiasca de top vedetele din Romania isi trimit copiii sa fie educati sub semnul sionismului impreuna cu nepotii presedintelui Traian Basescu si ai parlamentarilor din Romania. Noua scoala sionista Laude-Reut ne pregateste o nobilime evreiasca incepand de la gradinita cu ore de limba evreiasca si de ,,traditii iudaice” in care noii lideri ai Romaniei vor fi indoctrinati ca evrei sionisti din gradinita. Ei ne vor conduce tara? Mai e Romania tara romanilor ? In aceasta scoala nepotii predintelui Basescu sunt indoctrinati ca sionisti in timp ce facea pe unionistul si specula drama romanilor din Timoc , din Bucovina si din Buceac dupa ce i-a sabotat timp de 10 ani ca presedinte alaturi de mafia politica asa zis romaneasca care isi trimit copiii la aceasta scoala sionista. Asa ceva deconspira cel mai greu secret din Romania: copiii politicienilor si ai vedetelor nu sunt romani, nu vorbesc limba romana in familie , nu sunt crestini si nu respecta traditiile romanesti in timp ce traditiile romanesti nu sunt predate in invatamantul romanesc din Romania.
Ma intreb care sunt copiii politicienilor care isi trimit copiii la aceasta scoala si dupa cum banuiesc identitatea lor e secretizata. Ar trebui identificati si identitatea lor facuta publica ca sa stie si romanii pe cine au votat si cum le respecta traditiile , obiceiurile si religia politicienii pe care ii voteaza.