Dumitru Buta
34 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

 

La comanda cui au fost numiți prim miniștrii:Dăncilă, Câțu, Ciucă?
Nu este singurul moment din activitatea parlamentarilor privind afronturile aduse Țării și poporului român de către UDMR-ști sau comunitatea evreească.,
Viorica Dăncilă, care a făcut atâtea gafe prin alte state unde a fost în vizite, sunt cunoscute. O gafă mare antiromânească: „Vom acorda cetățenie tuturor evreilor plecați în ultimii ani ai comunismului în Israel”
Oare n-a știut Viorica că printre acei fugari au fost mulți torționari politici sau ai închisorilor? Îi aducem înapoi să le și mulțumim ? E regretabil că în conducere avem analfabeți culturali sau unii dintre ei trădători. Cine le comandă să selecționeze asemenea oameni în forul conducător,guvern,președenție ? Era o zicală: „Mai bine cu un deștept la pierdere decât cu un prost la câștig.
Un general prim ministru posedă antrenarentul după regulamente, și nu vorbește decât atunci când eeste întrbat. Execută ordinele superiorilor fără comentarii. Asta știe, asta face !
În fața ordinelor date de UE și SUA,Israel, ia pozițoa de drepți la tekefon și tpspunde lacunic: Am înțeles ! Nu este mai bun decât CÂȚU.
– A executat promt ordinile dela Israel,SUA și UE privind sprijinul acordat de privelegii mai presus decât al românilor, populației ukrainene refugiate.
– A executat ordinul lui Iohnis de a acorda ajutor militar Ukrainei în conflictuul cu Rusia.
– Ca prim Ministru a tăcut la afrontul adus Românilot de kazarul din UDMR, deoarece el nu a fost întrebat.
– Avem parlamentari la U.E. care sunt șoroșiști acuză pe români la orice opoziție suverană.
La slugărnicia Lui Iohanis față de Austrueci, a primit pentru Senghen răsspuns negativ.( acolo sunt cei mai mulți kazai).
Olanda vrea portul Constanța, iar Suedia dorește legalizarea LGB – iștilor.
Se pare că ocultiștii ar vrea să înceapă desfințarea statelor suverane
Începând cu România.
Poate că slugile noastre vor învăța ceva din lecția c Schenghen.

*

NR – Momentul acesta trebuie analizat cu luciditate, ne ajută să înțelegem cine sunt adversarii noștri funciarmente anti-români.