No issue detected

Toader3 hours ago
*
1 Iata ca se adevereste ipoteza in care manifestantii au fost manipulati de Iohanis & Co pentru a scapa TOTI „penalii” de sanctiunea asupra „abuzului in serviciu” obtinand prin anularea ordonantei 13 aplicarea deciziei 405/2016 a Curtii Constitutionale.(vezi decizia curtii de la Alba ) . Vor urma inchideri de dosare „pe banda” …unde vom regasi probabil si „cazul Iohanis”.

Ne vom ocupa din dispozitie prezidentiala doar de gasirea „Acarului Paun” dupa bunul plac al statului politienesc care a ajuns sa fie Romania.

2. S-a omis din lista dosarul Hexi Pharma – care pe langa faptul ca a stors din bugetul de sanatate multe milioane de euro pe „apa chioara” a constituit si un atac extrem de periculos la sanatate a natiei . S-a pus batista pe tzambal pe acest subiect desi acum nu mai exista la varful serviciilor nici o frana care sa tina miile de raportari ale SRI in sertar fara sa inceapa o ancheta pe linia sigurantei nationale, a sanatatii natiei, a genocidului produs. Aici politia politica romaneasca nua gasit nici un vinovat in afara „Acarului Paun” mort deja in accident… dar ne ocupam de alte nimicuri cu surle si trambite.

3. Nu se mai vb nimic de situatia din sanatate, de taxa de „Clowback” care baga in faliment industria farmaceutica romaneasca – inclusiv Institutul Cantacuzino – pentru a face favorurile si a baga preferential banii in buzunarele importatorilor de medicamente, ramura condusa de un fost ministru al sanatatii. Aici nu gaseste nimic de „arestat pe suspiciuni rezonabile” si de „anchetat politicieni” actuala politie politica de la Bucuresti – desi NUMAI in ROMANIA aceasta taxa este aplicata producatorului – in restul tarilor ea fiind aplicata lantului de distributie tocmai pt a pastra medicamentul la un pret cat mai apropiat de cel de fabricatie.

4. Se vb mai sus de nemodificarea redeventelor la resurse naturale …
Asta e un moft pe langa pierderile datorate politicii CDR-ului care prin tzapul-geolog si robotul-ciorbist au deposedat STATUL ROMAN de proprietatea asupra bogatiilor subsolului.. „exploatatorii strategici” platesc redevente in Romania ca in orice alt stat occidental sau de aiurea – dar mai platesc si o cota parte din valoarea zacamantului proprietarului de drept al terenului. In alta parte proprietarul terenului e „nenea Brown”, particular , proprietar al terenului si al bogatiilor subsolului, si isi ia cota parte din valoarea zacamantului pe care este proprietar – independent de ceea ce palteste „exploatatorul” ca redeventa la stat. La noi, STATUL, ca UNIC PROPRIETAR al bogatiilor subsolului nu primeste NIMIC, iar „strategicii” iau totul pe principiul „Ce-am gasit al meu sa fie”.
Exploatarea zacamintelor in cooperare cu strainii n-au inventat-o CDR-stii. A existat si pe vremea lui Ceausescu si dupa, pana in ’96. Numai ca pana la aparitia legii Tzapului privind mineritul si exploatarea, STATUL ROMAN era partener cu COTA PARTE din zacamant. Acum, are doar dreptul de a „cumpara la pret preferential parte din productie” – adica ne cumaparam dreptul de proprietate la „pret preferential”.

Evident, nici in acest caz de „decizie politica si parlamentara” politia politica din Romania nu gaseste de cuviinta sa faca cercetari si arestari .
In schimb iesim in strada si manifestam pentru „continuarea luptei anticoruptie”, cheltuim bani publici pe referendumuri idioate, blocam la „cucuveaua din Cotroceni” proiectul de buget pt ca prezidentul „vrea sa mai studieze documentu’ ” si frecam menta cu „inlocuirea clasei politice” la o luna de la alegerile in care 70% din romani nu s-au miscat din casa pana la urne.
Evident se va inlocui guvernarea… va intra la guvernare UDMR, ca intr-o guvernare pur romanesca n’avem incredere. Punct.