anonim
59 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.184

 

Am scapat de evrei si ne-am trezit pe cap cu palestinienii si am vazut romance casatorite cu palestinieni islamizate si copiii lor arabizati pentru care o sa ne trezim cu o generatie de copiii cu origini romanesti potential teroristi si promotori ai arabizarii si islamizarii. Pe de o parte avem un exod de evrei in Romania cu un razboi impotriva culturii romanesti si de cealalta parte ne trezim cu un exod de arabi de toate rasele si de negrii. Cine e mai rau?
Au desfiintat trupele de graniceri pentru ca erau ,,comuniste” si cu uimire vad astazi ca Ucraina are trupe de graniceri care actioneaza in est cu sprijin american si UE . Desfiintarea trupelor de graniceri a fost inceputa de Ion Iliescu si terminata de Emil Constantinescu in campaniile iudeo-sarbofile pe frontieristi. Dupa ce au desfiintat trupele de graniceri au infiintat un simulacru de politie de frontiera si au modificat toata legislatia romaneasca prin care orice emigrant primeste automat statutul de refugiat, cetatenia romana, ajutoare sociale si locuinta de la statul roman in detrimentul romanilor si al cetatenilor romani.
Multi nu au inteles importanta trupelor de graniceri si consecinta desfiintarii sistemului pentru paza frontierei de stat a Romaniei etichetate in toate felurile posibile in campaniile lui Carmen Avram , Lucia Hossu Longin si Marius Oprea . Trupele de graniceri nu au fost o creatie comunista si existau si in perioada interbelica si au fost o baza a aparariii statului roman pe granita de pe Nistru si la 23 august 1944 multi subofiteri de jandarmi au fost torturati si omorati de comunistii sarbi care treceau granita sub protectia armatei sovietice.
Desfiintarea trupelor de graniceri a fost un act premeditat pentru distrugerea natiunii romane pentru ca se stia bine ca intram in declin demografic si se stia bine ca vor urma valuri de emigranti – serviciile romanesti de informatii cu siguranta erau la curent cu valurile de emigranti din vestul Europei din anii ’80 si de la inceputul anilor ’90. Schimbrile demografice in colonizari de emigranti au fost atent pregatite din anii ’90 si nu de astazi si ce vedem astazi cu valuri de emigranti impamanteniti in Romania e un act premeditat de mai bine de 31 de ani…
Era de indeajuns doua dosare din arhivele Securitatii si se bloca desfiintarea trupelor de graniceri si modificarile legislative prin care astazi sunt colonizati in Romania toti teroristii din Afganistan , din Orientul Apropiat si din Africa : dosarele autopsiilor pe fugari impuscati de granicerii iugoslavi si dosarele pe cazul granicerilor cu gaturile taiate omorati de securistii igoslavi. dar miza era mult prea mare pentru ca atat Occidentul cat si Moscova au fost speriate de natalitatea obtinuta de Ceausescu prin interzicerea avorturilor si pentru asa ceva au pregatit din timp o cadere demografica si colonizarile cu emigranti… Consecintele politicilor din ultimii 31 de ani sunt un exod in masa si o pierdere de cel putin cinci milioane de romani…
Evreii vin cu avioanele si arabii vin pe jos si in timp ce Turcia a terminat de construit un gard imens pe toata granita cu Iranul pe mai bine de 300 de km la noi guvernul Citu anunta colonizari de miii de emigranti care incalca Constitutia Romaniei si asa ceva in timp ce granicerii pakistanezi si granicerii iranieni au deschis focul pe valurile de emigranti afgani.
Natiunea romana va dispare in cel mult 30 de ani daca nu intelege ca o granita e sfanta si ca nimeni nu poate trece de o granita fara sa raspunda in fata legii, nimeni nu poate sa primeasca cetatenia romana daca trece granita ilegal si ca nici un un guvern nu are dreptul sa colonizeze populatii straine.