Izolarea Romaniei

DEZERTIFICAREA NUCLEARA A ROMANIEI PENTRU EXTRAGEREA „GAZELOR DE SHIST” BINE EXPLICATA !!!
GRATIE LUI CD

Cristian | Facebook

Clipul video este mai vechi dar inca actual.
Izolarea Romaniei nu se mai poate face asa cum o vor americanii,

Cristian | Facebook

exista acum alternative mult mai convenabile de a iesi din inchisoarea UE+NATO care ne subjuga si extrag toate resursele naturale si energetice la un pret extrem de mic la care se adauga si furturile.
Acum, Romania, daca ar avea conducatori politici adevarati si nu doar idioti vanduti intereselor finantelor kosher, ar putea realiza nu doar iesirea de sub jug dar si revendicarea suveranitatii si independentei fara a avea nici un risc, militar, economic sau cultural.
Schimbul economic cu transatlanticii ne-a pus mereu pe o pozitie inferioara, calitate mai proasta la preturi mai mari si obligarea noastra sa cumparam de pe piata UE produse inferioare celor ce noi le avem acasa.
Colaborarea cu partenerii NATO s-a rezumat la obligarea noastra sa cumparam toate tehnologiile lor militare de mana a doua si eventual si ruginite.
In ceea ce priveste actuala Kontrarevolutie Kulturala NeoMarxista ce se desfasoara in occident ne lipsim de o asemenea influenta devastatoare si scarbavnica.

In acest moment ne putem negocia o pozitie cheie in planul de dezvoltare a Drumului Matasii cat si al altor mega proiecte ce vor apare in zona.
Dar daca nu iesim din carapacea UE+NATO nu v-om apuca nimic si v-om ramane iarasi la coada carutei.

Nimeni nu iese in strada sa ceara politicienilor sa schimbe macazul.
Romanii au iesit in strada doar cand au fost cumparati de PNL ca sa injure PSD-ul, in rest liniste si lene, lene cat cuprinde…
CD