MDC
5 aprobate

dumitruscorpion@gmail.com
5.14.153.148

 

Asa este, Tesla a afirmat despre Einstein ca este ” …un clown imbracat in haine mov si facut imparat”…iar despre teoria lui ca fiind ” o aberatie imbracata intr-o teorie matematica frumoasa”.
Einstein nu a inventat si nu a descoperit nimic.Nici nu avea cum pentru ca nu-l ducea mintea.Avea insa alura de excentric,calitati actoricesti,memorie si tupeu, ceea ce-l facea candidatul perfect pentru meseria de geniu.
El personal nu a absolvit nici o facultate.Daduse la Politehnica dar nu a intrat,asa ca a ramas un marunt jurnalist si functionar la Oficiul de Brevete si Inventii.
Nevasta-sa era profesoara de fizica si probabil ca ea l-a invatat limbajul si termenii fizicii.
Einstein, ca si Hitler si o multime de alti mascarici sint ” produse umane” iesite din fabrica de minciuni numita Tavistok Institute din Anglia.
Scopul principal al Teoriei Relativitatii,asa cum a fost prezentata de Einstein, a fost sa abata ,sa devieze gindirea cercetatorilor independenti , ” civili”, de la descoperirea ” punctului zero ” sau energia libera. Am fost indoctrinati cu totii ca Perpetuum Mobile nu exista, desi Pamintul si tot sistemul solar e un perpetuum mobile ce functioneaza numai Dumnezeu stie de cind…
Formula E=mc2 a fost scrisa cu vreo 5 ani inainte de Einstein si publicata in Italia de catre fizicianul amator Olinto di Preto.
Lui Einstein i-au fost trimise si copii dupa caietele lui Eminescu.Eminescu nu a fost doar poet,avea preocupari stiintifice importante…La Steaua e doar un mic exemplu.El teoretizase calatoria in timp si multe altele.
Despre Einstein s-a scris atit de mult,obscen de mult,incit i s-a creat o alura de zeu.Un al doilea Aristotel. Intreaba un elev din Iran sau din Africa si spune-le sa-ti enumere citeva genii ale omenirii.Majoritatea o sa spuna imediat Einstei si apoi …aaaaa…nimic mai mult.
Putini stiu de savantii italieni si de descoperirile lor, de la Marconi si pina azi cind au descoperit fuziunea atomica la rece.
Se spune ca Marconi a inventat Radioul. E inexact .El doar a reusit sa moduleze undele radio,deci sa transmita vocea umana.Prima emisie si receptie de unde radio a facut-o Tesla.Tesla nu a fost suparat pe Marconi.Spunea : „Lasat-l, e baiat bun, …foloseste deja 10 din brevetele mele…”.
In schimb pe Edinson,care era un escroc, nu-l suporta si a renuntat la Premiul Nobel ,ca sa nu fie nevoit sa-l imparta cu el.
Tesla nu a fost doar un geniu ci si un om de exceptie.Atit trupeste cit mai ales moral.Si-a pastrat agilitatea fizica pina la batrinete,iar generozitatea,cinstea si demnitatea sa sint deja celebre.
Trecut intr-un con de umbra si uitare voita,odata cu era internetului oamenii simpli l-au scos din uitare.Desi multi dintre romani deja stiu ca Tesla era roman,strainii habar nu au de asta.
Numele real al lui Tesla era Draghici. Tesla, mai exact Teslea, era porecla devenita nume a stramosilor lui care erau dulgheri.Cred ca doar pentru copii mai trebuie precizat ca tesla e unealta specifica de dulgherie,un fel de dalta-ciocan.
Conform lui Coanda ,tatal lui Tesla era preot ortodox , cu studii militare initial, care desi traia in Croatia intr-o regiune locuita compact de istro-romani,ar emigrat acolo din Banatul Sirbesc,de pe Timoc,dupa cum il trada accentul.
Mama lui Tesla ,Gica Mandici era sirboaica,nu vorbea romaneste, insa dupa nume pare tot romanca asimilata,ca atitia altii.
Saminta lui Tesla nu a pierit.Romanii si la ora actuala au inventii geniale ce vor salva omenirea.Asta declara un strain ,Sasha Stone,care a vizitat recent Romania la invitatia unor generali.
Daca anul asta se face curatenie generala,de la anul inginerii se pot pune pe treaba….