Opriți controlul mondial

Avocații și experții de top dezvăluie dovezi pentru dictatura mondială

În timpul procedurilor judiciare istorice, un grup mare de avocați internaționali, un judecător și experți de top avertizează umanitatea cu privire la cea mai mare amenințare cu care s-a confruntat vreodată lumea noastră.

imagine

Experți de top din organizațiile care conduc lumea, prezintă dovezi în fața unui mare juriu a agendei oficiale pentru tirania mondială. Acești experți provin de la Organizația Mondială a Sănătății, Organizația Națiunilor Unite, armata britanică și americană, serviciile secrete britanice, orașul Londra (= centrul financiar al lumii), Pfizer, CDC și alte entități lider mondiale.

imagine

Experții și-au prezentat dovezile în fața unui grup de unsprezece avocați internaționali și a unui judecător. Faptele arată că există un complot criminal pentru a supune întreaga lume controlului totalitar, sub pretextul unor pandemii și alte crize orchestrate. Metodele folosite pentru a atinge acest scop sunt operațiuni conduse de guvern de control al minții, manipulare psihologică și hipnoză.

Informațiile dezvăluite de acești experți de top de la OMS, ONU, CDC, armată, servicii secrete etc. sunt susținute de documente oficiale emise de guverne și organizațiile desemnate.

Acesta este un exemplu de document oficial al guvernului britanic. Citatul evidențiat arată o strategie clară de manipulare a publicului:

imagine

Descărcare disponibilă: Marele juriu, partea 1

Dovezile sunt prezentate în timpul a șase proceduri judiciare ale Marelui Juri, care durează fiecare aproximativ șase ore. Durata acestor proceduri, îngreunează pentru majoritatea publicului să primească aceste informații. De aceea, David Sorensen de la Stop World Control a creat rezumate ușor de citit ale fiecărei sesiuni, astfel încât aceste revelații extrem de importante să poată ajunge la un public mai mare.

Rezumatele se numesc MARE DOVĂ A JURII. Primul PDF este acum gata pentru descărcare. Mai multe sesiuni vor deveni disponibile în viitor. Mai jos sunt două exemple de pagini din Marele Juriu Dovezi 1

imagine
imagine

Facem apel la toți oamenii lumii să descarce acest document important care dezvăluie planul general de a înrobi întreaga umanitate controlului deplin al oligarhilor financiari, care se ascund în spatele Organizației Mondiale a Sănătății, Națiunilor Unite, guvernelor, agențiilor de sănătate etc. pe.

Nimic de genul acesta nu s-a mai întâmplat până acum, în istoria umanității, unde un grup atât de mare de experți de cel mai înalt nivel, împreună cu un grup internațional de avocați au venit să avertizeze omenirea. Acest eveniment este unic și istoric și oferă o mare speranță pentru viitorul lumii noastre, deoarece distribuirea la nivel mondial a acestor informații poate ajuta foarte mult la trezirea publicului la amenințarea unei dictaturi mondiale.

Această informație revelatoare a fost ținută ascunsă de autorități, deoarece odată ce aceasta este adusă la cunoștință publicului, le poate împiedica grav planurile. Prin urmare, facem apel la toți cei care citesc acest e-mail să descarce MARELE JURIU PROVEDĂ chiar acum, înainte ca acesta să fie șters de pe internet.

Aflați ce se întâmplă în spatele scenei mondiale

imagine

În mijlocul furtunii de informații confuze care copleșește lumea noastră astăzi, MARELE JURIU EVIDENCE 1 este unic și un document care dezvăluie ochiul care dezvăluie cine lucrează cu adevărat în culisele lumii noastre. Ea explică de ce guvernele au devenit atât de corupte; de ce agențiile de sănătate, companiile farmaceutice și corporațiile media mint atât de sever publicul; cum este posibil ca atât de mulți profesioniști din domeniul sănătății să colaboreze fără să se gândească la genocid; și care este agenda finală.

Sunt dezvăluite metodele de infiltrare și manipulare a populației, precum și strategiile desfășurate pentru a supune întreaga lume unui guvern mondial unic, sub masca pandemiilor.

Descărcați acum DOVDA MARELE JURIU 1. Împărtășiți-o în toată lumea, în special cu toți cei care dețin o poziție de influență în comunitatea dvs., cum ar fi oficialii guvernamentali locale, directorii de școli, personalul spitalului, forțele de ordine, ziarele locale etc.

imagine

Dacă butonul nu funcționează, selectați următoarea adresă URL, copiați-o și apoi lipiți-o în bara de adrese a browserului dvs. de internet:

https://www.stopworldcontrol.com/jury

Vă rugăm să ne susțineți!

imagine

Acest document care schimbă lumea este creat și oferit gratuit de Stop World Control. Apărăm libertatea și viitorul umanității dezvăluind ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră.