Text primit de la Vasile

 

cine are firma stie f bine. si buticarii stiau chestiunea asta cu omoratul firmelor mici romanesti ca sa ramana doar alea mari pline de securisti si cu actionari serviciile straine, ca firmele de investitii sunt doar de paravan. veneau cate 2-3 la un control, din care unul din ei era din sri; apoi incercau sa te santajeze si sa scoata maxim ca sa ‘te scape’. cei mai smecheri din acest colectiv conspirat erau aia din procuratura si ofiterii de interne ca ei se ocupau cu combinatiile. am trecut personal prin nebunia asta. tot ce e in anaf la nivel de director e securist sau colaborator. fiecare factiune din sri, cia, mossad, gru are cate un director pe undeva asupra caruia au influenta, firmele lor se muta cu sediul de colo colo pe unde au serviciile lor oameni in anaf. ca sa nu mai zic si alte metode prin care securistii faceau bani ca nu vreau probleme…nu exista economie libera si concurenta, nu a existat niciodata…unde e rost de bani apar imediat sacalii din structuri.
daca mai e vre-unul care a facut ceva viabil, sunt aia din IT dar sunt cumparati de evrei imediat, nu stiun cum dracu afla asa repede, sigur au un departament de monitorizare a afacerilor, mai ales ca datele merg pt ‘backup’ in israel si sua; daca ai avut o crestere brusca a afacerii te trezesti cu cate o oferta daca nu vrei sa vinzi firma.

.

Nota redacției: Cunosc bine cazul rafinăriei din Câmpina. A venit pe capul lor controlul ANAF (sau ceva similar). Li s-a dat o amendă imensă. A trebuit să se împrumute la bancă și în final a intrat în faliment. Firește, au contestat amenda în justiție și au câștigat recuperarea banilor, după ceva vreme. Între timp rafinăria își încetase activitatea, iar inspectorul care dăduse amenda trecuse la alt minister. Tot ca inspector. Nu a pățit nimic!