Să stăm liniștiți: guvernul și clasa politică știu ce va urma! Situația este sub control!

2015-08-30T18:49:43+03:0030 august 2015|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Iulian Fota: ONG-urile și media trebuie să

pregătească românii pentru venirea a sute de

mii de imigranți

fota_0

Intr-un interviu acordat RFI, fostul consilier prezidențial Iulian Fota, a făcut câteva declarații șocante legate de criza imigranților din Orientul Mijlociu. Acest a declarat că România va trebui să se pregătească pentru sute de mii de imigranți, care vor avea nevoie de educație și slujbe. Asta în timp ce peste 3 milioane de români au părăsit România din cauza lipsei de locuri de muncă!

„România trebuie să contribuie cu soluții pe plan european, iar la nivel național, trebuie să pregătească populația pentru posibilul val de migranți. Cât de pregătit este românul să accepte brusc, într-un timp relativ scurt, o mare masă de emigranți? Oamenii ăștia trebuie integrați, educați, au nevoie de locuri de muncă de muncă, trebuie să învețe limba samd…  Cred că guvernul, organizațiile non-guvernamentale și mass-media tebuie să depună efort și să pregătească populația pentru așa ceva.

7 Comments

 1. Bulache 30 august 2015 la 7:47 pm - Raspunde

  Credeam ca imbecilii nu-si gasesc loc pe forumul dvs, domnule Coja!

  https://www.youtube.com/watch?v=GFrlZR8arRg

  • nick 31 august 2015 la 11:59 pm - Raspunde

   ..unde l-au gasit pe imbecilul asta ?…face evreimea de ris !………..asta i-mi aduce aminte de un banc american unde intr-un oras se prezinta sa fie angajat la un post de radio un jidan bilbiit ,pe post de prezentator ……bineinteles ca e refuzat …dupa care jidanul da in judacata postul de radio pe motiv de antisemitism ………..:) !

 2. gabi 30 august 2015 la 6:49 pm - Raspunde

  Ia-i la tine acasa si da-le de munca, nesimtitule, si plateste-i din banii mostenire de la maica-ta, nu ni-i arunca tot noua in spinare!

 3. nick 30 august 2015 la 5:52 pm - Raspunde

  Evreul asta de Fota e platit sa zica ce a zis …mai ramine de vazut daca refugiatii aia vor sa vina in Romania ,ceea ce nu prea cred . Romania are un renume ca un fel de groapa de kakat economico-politica (norocul nostru chior ) si oricit de disperati ar fi ,tot nu prea ar dorii sa vina la noi . Mai degraba vor pleca cu caiacurile peste ocean ca Thor Heyerdhal , decit sa vina la Romanica !
  Chiar daca vor momii citiva sa vina nu vor sta mult si se vor uschii in vest ….va aduceti aminte de valul de refugiati chilieni din anii 70 ,se vorbea spaniola in Bucuresti ? ……Unul nu a ramas in Romania !
  Poate sa-i bage in orase inconjurate cu sirma ghimpata sa-i tina si nici asa .

  • radu Stefan 30 august 2015 la 9:25 pm - Raspunde

   vor veni SIIGURRR !!!!!!!!!cu milioanele: sunt platiti de Sorosh (prin onguri si nu numai -el finanteaza HUMAN RIGHTS WATCH!!!!!)) care va lua pensiile romanilor si asistenta ce a mai ramas si le va da emigrantilor: Ponta a semnat pentru moschee, restul ce mai conteaza!!!!!DACA TOLERAM ASTFEL DE TRADATORI DE TARA, BA II SI ALEGEM, ACOLO AJUNGEM!
   Se stie clar si fara dubii ca EMIGRANTII sunt finantati caci sunt populatii prea sarace ca sa aiba mii de euro de caciula ca sa-si plateasca calauzele mafiote: SOROSH LE PLATESTE!!!!!!!!!caci se gateste de un razboi civil peste tot: CU BANII NOSTRI SI AI LUI ROTSCHILD/SOROSH pentru a distruge natiile Europene(shalom!), practicand razboiul civil, si METISAJUL FORTAT pentru crestinii de culoare alba!
   NU PENTRU „ALESII” planetei, care primesc manuale si in scoli si in u niversitati ce le explica dece trebuie sa se casatoreasca doar intre ei!
   Altfel cum sa-si salveze rasa pura?
   Numai ca stanga a inceput sa ceara program de independenta nationala, in Germania: si prin asta vorbesc despre evreii de la carma stangii!
   E tare, nu?
   S_AR PUTEA SA IASA UN HALOIMAS MARE DE TOT, au ce parere aveti?????

   • Diogene 30 august 2015 la 10:35 pm - Raspunde

    Așa este, crearea haosului (cel puțin a anumitor tulburări societale care vor duce la adoptarea de legi liberticide foarte stricte) este unul din scopuri.
    În imediat însă, asta profită capitalismului prin măna de lucru
    sub-plătită și șantajul autohtonului în a accepta salarii din ce
    în ce mai reduse…

   • nick 31 august 2015 la 12:21 am - Raspunde

    Pai parca planificasera sa faca Israel in Romania ……………s-au razgindit ?
    …Si apoi dupa cite stiu sirienii , libienii sint semiti ,asa ca o sa ne mai semitizam un pic , o sa ne mai imbogatim cultura cu sure din Koran …!?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top