CD
1.414 aprobate

denitsoc@gmail.com
154.47.28.183

 

Ca răspuns la Mihai.

Domnule Mihai nu sunt un specialist sau profesionist in istorie, sunt doar un entuziast amator inarmat cu multa curiozitate stiintifica cautand sa descifrez ce au ascuns cei care au scris istoria in numele invingatorilor.
Itrebarea dumneavoastra este foarte la obiect: „imperiul autro-ungar care se vrea a fi reinfiintat de khazari”?
Austria este condusa ca si multe alte tari de un guvern paralel(deep government) dominat de evrei si multi au iesit de mult chiar la suprafata. Ungaria pe de alta parte desi influentata discret de deep government face miscari periculoase ce pot starni statele vecine ca Serbia, Slovenia, Romania si Slovacia impotriva ei pentru propaganda maghiara din aceste tari. Tendinta de a se reface in cadrul granitelor dinainte de Trianon este evidenta. Desi pare contra naturii si anacronica in spatele acestei Tendinte stau banii evreilor ce au cea mai mare sinagoga din lume la BudaPesta.
Subiectul merita dezvoltat mai pe larg de specialisti pentru ca toata lumea sa inteleaga pericolul acestei propagande desantate.
Revizionismul istoric va aduce revelatii neasteptate si in acest subiect si atunci sa speram ca lumea va pricepe acest scop ascuns al dominatiei khazare si va reactiona corespunzator.