Partidul Neamul Românesc, care se declară declară dușman înverșunat al prezenței “societății civile” a lui George Soros în România, a fost înscris la Tribunalul București pe 7 februarie 2018.

Președinte al Partidului Neamul Românesc este fostul deputat PSD din legislatura trecută Ninel Peia, prim-vicepreședinte este  generalul Mircea Chelaru, generalul Nicolae Rotaru are funcția de vicepreședinte, în timp ce un al treilea general, Constantin Onișor, este secretar general al Partidului Neamul Românesc.

“Partidul generalilor”, cum a fost deja numit de presă Partidului Neamul Românesc, va începe, încă din primele zile de la înființare, confruntarea între naționaliștii militari români și oengistii progresiști, au declarat pentru Evenimentul zilei fondatorii săi.

Partidul Neamul Românesc pledează pentru implementarea de urgență a “modelului polonez” în țara noastră, cu respectarea valorilor creștine și stoparea fenomenului migrației musulmane în Europa. Pe lângă promovarea capitalului autohton, altă prioritate a celor de la “partidul generalilor” va fi scoaterea din viața publică a ONG-urilor care fac parte din suveica rețelei finanțate de către miliardarul George Soros în România.

Mai mult, fondatorii partidului Neamul Românesc”, despre care se spune că ar avea în spate misteriosuDepartament Zero,  format din militari rezerviști sau în activitate, intenționează  să facă publice listele cu toți înalții funcționari și demnitari ai statului român pe care i-au identificat ca aflându-se, sub diverse forme, pe “ștatul de plată” al miliardarului George Soros.

Fostul deputat Ninel Peia este absolvent al Academiei Naționale de Informații a SRI și doctorand la aceeași instituție, iar generalul de armată Mircea Chelaru, prim-viceprsședinte al noului partid, a fost șeful marelui Stat Major. Generalul Onișor provine tot de la Academia SRI, la fel ca și Onișor fost comandat al garnizoanei Pitești.