4 din 40.588
NEMTII -NEMTI : CA IN GERMANIA …….SI IN ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Să salvăm Legea fundamentală, să-i oprim pe orwellieni altfel vom fi cu toții morțic https://concept-veritas.com/nj/sz/hauptseite.htm
Mesaje primite

rodica bratulescu
15:20 (acum 3 ore)
către

https://concept-veritas.com/nj/sz/hauptseite.htm
CA IN GERMANIA …….SI IN ROMANIA !!!
„Să salvăm Legea fundamentală, să-i oprim pe orwellieni, altfel vom fi cu toții morți !”

Să salvăm Legea fundamentală, să-i oprim pe orwellieni, altfel vom fi cu toții morți !

Faptele de necontestat sunt combatute și urmărite în Republica Federală Germania cu lozinci de teroare precum
„extremist de dreapta”, „neo-nazist” sau cu „teoriile conspirației” de agitație pentru omucidere!

Moartea noastră în numele Legii fundamentale este sărbătorită exuberant:

DISCURSUL LUI STEINMEIER – VIDEO :
https://www.tagesschau.de/multimedia/video/video-1340898.html

În prezent, Legea fundamentală a Republicii Federale Germania are 75 de ani. Drepturile de bază care ne sunt garantate în mod oficial sunt numite și „drepturi de apărare” deoarece au scopul de a ne proteja pe noi cetățenii de stat. Drepturile fundamentale sunt promisiunea fondatoare făcută germanilor și, în același timp, o expresie de avertizare a neîncrederii față de violența statului. Cu toate acestea, ministrul de Interne Nancy Faeser a prezentat noua sa Lege Orwell pentru eliminarea drepturilor omului garantate constituțional la conferința de presă din 22 mai 2024 (cu o zi înainte de aniversarea a 75 de ani de la finalizarea Legii fundamentale a Misiunii Aliate ) . Faeser recunoaște deschis și fără sfială în comunicatul său de presă că noua ei lege, de fapt o „lege de interzicere a democrației”, se referă la „măsuri represive” . Pentru a proteja ceva ce nu există în Legea fundamentală. Și anume despre „societatea deschisă, diversă” care a fost creată cu încălcarea constituției . Această nouă lege va clasifica drept „ura” orice exprimare a opiniei care nu este acceptabilă pentru sistemul de putere, orice dezvăluire a minciunilor, orice dezvăluire a terorismului, orice denunț de bellicism, orice mențiune despre crimele migranților . Și conform noii legi, „ura” este întotdeauna interzisă. Și cine definește „ura” sau decide ce este „ura” ? Doamna Faeser, bineînțeles, când le dă acoliților ei sub haine instrucțiunile de condamnare.

Cei care dețin în prezent puterea asupra noastră se sărbătoresc fără rușine ca guvern Orwell. Și asta cu o referire abuzivă la Legea fundamentală. În fiecare zi ei profanează și încalcă Legea fundamentală, înlocuind drepturile omului garantate în aceasta cu o politică orwelliană de violență.

În 1948, puterile învingătoare au ordonat celor învinși să adopte un fel de constituție. Lucrarea s-a numit atunci „Legea de bază”, nu constituția, pentru că se dorea a fi o prevedere temporară până când un popor reunit cu liberă autodeterminare își poate da o constituție.

Învingătorii le-au dat autorilor Legii fundamentale o mână destul de liberă. Pentru ei, cel mai important lucru era că drepturile de ocupație, adică privarea de drepturi a germanilor , să fie reflectate în Legea fundamentală. De asemenea, credeau că puterea industriei lor mincinoase nu le va permite niciodată germanilor să gândească independent. Erau încrezători că industria mincinoasă îi va pune pe germani într-un fel de hipnoză permanentă – și că nu vor mai fi niciodată conștienți de planul de ucidere destinat lor.

Desigur, o frână de urgență este încorporată în aproape toată libertatea și drepturile omului formulate în Legea fundamentală. Aproape întotdeauna se spune că drepturile omului garantate nouă nu s-ar mai aplica dacă ar încălca legile penale. Așa că atunci când cei de la putere devin incomozi cu dreptul omului la libertatea de exprimare, ei adoptă legi care îl interzic. Exemplul remarcabil este articolul 130 din Codul penal (incitarea la ură). Această lege a botului a fost inițial menită să prevină informații despre Holocaust și evrei. Astăzi, acest paragraf de timbru se aplică, ca să spunem așa, tuturor declarațiilor care ar putea perturba sistemul politic sau ar putea să-l aducă nevoie de explicații.

Să începem cu articolul 1 din Legea fundamentală: „Demnitatea umană este inviolabilă. Respectarea și protejarea ei este obligația tuturor autorităților statului”. Acest lucru se poate aplica și străinilor de aici, dar nu și germanilor. Germanii, bătrâni sau tineri, sunt alungați din casele lor și din casele de bătrâni pentru invadatorii străini. ( FR, 26 noiembrie 2023 și stern, 21 februarie 2023 și Focus, 12 decembrie 2023 . Aceste infracțiuni sunt banale și cu greu corespund dreptului la demnitatea umană.

Potrivit Națiunilor Unite, repopularea etnică este considerată genocid. Și vom fi repopulați! Mai mult, ei ne predau în mod deliberat maselor invadatoare pentru a fi uciși: „Tinerii bat până la moarte pe tineri de 33 de ani. Banda din Magdeburg este în libertate. Antrenorul anti-violență Carsten Stahl: „Ce trimitem noi. pentru toți tinerii din Germania? Aceasta este o trecere gratuită pentru a ucide . ( Focus, 18 mai 2024 ) Dar când tinerii, așa cum s-a întâmplat la Sylt , cântă „Germania pentru germani” , spre deosebire de banda ucigașilor de îmbogățire din Magdeburg, ei nu au ucis pe nimeni, ci sunt urmăriți penal, în timp ce ucigașii de îmbogățire. din Magdeburg au fost eliberaţi .

Articolul 10 garantează: „Secretul corespondenței și secretul poștal și al telecomunicațiilor sunt inviolabile”. Ce glumă, astăzi totul este monitorizat. Articolul 13 garantează: „Apartamentul este inviolabil”. O batjocură la raidurile zilnice în toată țara. Articolul 26 interzice purtarea unui război de agresiune. Dar guvernul federal poartă un război de agresiune împotriva Rusiei, furnizând Ucrainei arme militare și antrenând soldați ucraineni. ( Servicii științifice, WD 2 – 3000 – 019/22, p. 6)

Articolul 116 ne garantează integritatea noastră biologică, adică compoziția noastră etno-rasială unică – conform originilor noastre din 1937: „Un german în sensul prezentei Legi fundamentale este orice persoană care are naționalitate germană sau ca refugiat sau persoană strămutată de etnie germană. sau ca soțul lor sau „Descendentul a fost acceptat pe teritoriul Reichului german la 31 decembrie 1937 ”. Deci, este clar genocid ce ne fac ei cu politicile de migrație și societate deschisă.

Chiar și proprietarul X (fost Twitter) Elon Musk vorbește despre „distrugerea civilizației” de către oameni precum Soros în legătură cu politica de migrație a așa-numitei Societăți Deschise. Musk pe 17 septembrie 2023 : „Organizația Soros pare să dorească nimic mai puțin decât distrugerea civilizației occidentale”.

Să salvăm Legea fundamentală, să-i oprim pe orwelliști, altfel vom fi cu toții morți, spune fostul șef BILD, Julian Reichelt !