Sluga dumneavoastră, domnule Trump!
No issue detected

Sorin2 hours ago
.
Parerea mea e ca niciodata…niciodata, mesajul SUA catre Rom^nia nu a fost mai clar decat acuma (de fapt ce zic mai clar, nici macar comparabil) ca contam. Si ca spre deosebire de altii (precum Turcia, Ungaria…) beneficiem de capital de incredere acolo.
Sigur, nu toate lucrurile se rezolva peste noapte, gen problema vizelor, dar eu o vad categoric vizita asta ca o apropiere a relatiilor rom^no-americane. SUA stie in mod sigur ca nu ne enerveaza banii de multi ce avem, dar totusi am facut sacrificiul pentru indeplinirea cotei de 2% si in mod sigur apreciaza asta. Nu inteleg nici ideea articolului, de ce ar fi trebuit Johannis sa se planga la Casa Alba ca nu-s (sau nu erau candva) bani de pansamente sau chestii de genul asta. Pai ne putem inchipui ce era in Ungaria acuma daca ar fi fost Orban in locul lui Iohannis si sa fi decurs vizita cum a decurs? Sau in multe alte tari europene?

Si da, s-au discutat, si Trump a vorbit si de altele, gen OM-ul, Quatar, terorism, Comey etc. dar o intreaga lume a fost cu ochii pe televizor fie si pentru chestiile astea si ne-a vazut acolo. Parca atunci cand a fost Merkel nu s-a vorbit de asemenea de o serie de chestii interne si pe langa cu vizita (gen adm. Obama, wiretap, minciunile si tendentiozitatea presei etc.). Zica cine ce-o vrea, dar eu cred ca cu aceasta vizita si apoi cu restul „turneului” (Berlin, Bruxell) Johannis si-a consolidat binisor sansele unui al doilea mandat.

E de neinteles rautatea asta, gen cea emanata de articol…parca s-ar uita careva la casa pe care tocmai ti-ai terminat-o de construit si tot ce ar gasi sa spuna e „da’ o sa fie nasol cand o veni vreun cutremur, ti-o rade”.