Carola 14 august 2013 la 10:07 pm – Raspunde

frumoasa predica, mult stimate Domnule profesor, mi-a mers la suflet si m-a pus pe gandit intrucat ati acordat o mult speciala atentie autointrebarii ce ar trebui sa ne-o punem cu totii, daca am facut noi destul pentru a merita si a ne atrage binecuvantarea Maicii Domnului – mi-e teama ca mai avem multe de facut daca vrem izbavirea de pacate in fata ei si a Fiului ei , Isus Cristos, care a murit pentru noi.
Deci daca vrem o Romanie Gradina Maicii Domnului, trebuie sa ne rasculam la realitatea dusmanului – ori astazi traim aproape in iad, intr-un iad unde dracii zburda de fericire ca au luat comanda, si nu se preocupa de altceva decat cum sa-si amplifice crima fata de bunii crestini, cati au mai ramas inca sau cati am vrea sa mai ramanem inainte sa ne transformam si noi in criminali.
Modul in care suntem coplesiti de crimele altora ar trebui sa ne transforme, in numele memoriei mortilor nostri care s-au lasat rastigniti in lupta pentru neam, intr-un popor de sabii ridicate la cer .
Sunt sigura ca daca eu ridic sabia in lupta pentru Maica Domnului si pentru credinta poporului roman in valorile crestinismului, n-are nimeni ce sa-mi faca, o moarte avem.
Problema este sa fim uniti.
Uniti in credinta ca vom invinge raul ce ne inconjoara, indiferent de ce ni se va intampla! Cristos asa a murit: stiind ca prin moartea sa va invinge raul.
Si Codreanu tot asa a murit . Legionarii au trait cu moartea in fata si au stiut ca vor muri pana la urma. Ei au decis cum sa moara, si au facut-o: ramanand toti in UNU!
Latul se ingusteaza.
Vine lupta cea mare: nu a comunismului ci contra comunismului!
Cu Maica Domnului si cu Cristos inainte, domnule profesor: cel tarziu in luna lui Indrea, se anunta prapadul in toata Europa si America.
Preacuviosul Staret Iustin Parvu, Voievodul Ortodoxiei Romanesti, care v-a dat imboldul sa predicati asa de bine, stia el ce stia si o spunea mereu: vine prapadul, numai Dumnezeu ne poate ajuta!
De aceea Domnului si Maicii Domnului sa ne rugam sa ne invete ei cum e mai bine sa luptam! Caci ne bate curand sorocul daca nu ne ascultam si razbunam mortii!
Daca nu ne incordam si noi , vom muri altfel decat legiunea neamului, care s-a dovedit a fi fost o incordare umana crestina, unica pe tot mapamondul!!!
Sa formam acel UNU!!!
Amin.