CD
1.275 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Daca unii nu pricep acest lucru furati de promisiuni amerloce si visuri umede atunci este datoria noastra sa ii informam sa-i facem constientei de adevararta Realitate.

Datoria intelectualului este difuzarea informatiilor reale, nedeformate/distorsionate. Difuzarea este un instrument puternic in contrarea Propagandei menite sa ne spele la creier. Dupa cum un vechi proverb spune: “Cui pe cui se scoate”, deci propagarea/difuzarea informatiei corecte in mase distruge Propaganda.
Intelectualii care se respecta au aceasta datorie cristica sa curete si sa difuzeze informatia care in forma ei initială distorsionată ar putea manipula masele, să fie si ei invătatori.
Intelectualii care merg alături de stăpanire ,cu aceleasi neadevăruri nu sunt intelectuali autentici ci sunt falsi intelectuali vanduti intereselor străine poporului.
Cunoasterea se poate impărti la toata lumea fără ca difuzorul să piardă ceva, căci cunoasterea nu’i o plăcintă, ba dimpotrivă el va castiga stima si respectul comunitătii.
Cunoasterea, Revelatia duce la constientizare asa cum o demonstrează mai jos, cu elegantă si elocventă prietena noastră din Australia, scriitoarea Caitlin Johnstone: “Devenim mult mai buni în a împărtăși idei și informații unii cu alții, încât probabil ne-am schimbat mai mult ca specie în ultimii treizeci de ani decât în ultimele treizeci de secole.”
CD

EFORTURILE DVS. FAC O DIFERENTĂ/CONTEAZĂ, ȘI NOI PUTEM CÂȘTIGĂ ACEASTĂ LUPTĂ
De Caitlin Johnstone

Putem câștiga și putem crea o lume sănătoasă și armonioasă, iar munca pe care o face fiecare dintre noi pentru a ajuta la realizarea acestui lucru face o diferență reală. Cu cât observ și învăț mai mult despre comportamentul uman, cu atât devin mai convins de acest lucru.

Lăsatimă-mă să explic.
Fiecare schimbare pozitivă a comportamentului uman este întotdeauna precedată de o expansiune a conștiinței. Acest lucru este adevărat indiferent dacă vorbiți despre schimbări comportamentale pozitive într-un individ sau într-un colectiv.
Prin „extinderea conștiinței” mă refer la o creștere a conștientizării – cineva sau un grup de persoane care devin mai conștienți de ceva decât au fost anterior:

• Cineva care dobândește o nouă perspectivă asupra forțelor din interiorul lor care îi determină să caute relații disfuncționale.
• Un dependent care devine mai conștient de dinamica interioară care îl obligă să utilizeze.
• O victimă a abuzului și-a dat seama că abuzul se întâmplă și că o viață mai bună este posibilă și că o merită.
• O comunitate care devine conștientă că clerul lor a abuzat sexual de copii.
• Mișcarea pentru drepturile civile din SUA îi face pe americani mai conștienți de nedreptatea și distructivitatea rasismului.
• Creșterea nivelului de alfabetizare și o capacitate mai mare de a distribui cuvântul scris, dând societății o mai mare foame de libertate și democrație și mai puțină toleranță față de tirania fățișă.
• etc.

Condițiile nu se îmbunătățesc până când forțele care le dau naștere nu sunt văzute și înțelese clar. Această mișcare de la întunericul inconștienței la lumina conștientizării poate crea iluzia că lucrurile se înrăutățesc, deoarece devin atât de urâte.

După linșarea lui Emmett Till din 1955, mama lui a luat decizia de a organiza o înmormântare cu sicriu deschis pentru a expune lumea cruzimii la care erau supuși negrii americani, arătându-și publicului trupul mutilat. În acel moment părea că lumea devine mai urâtă, pentru că o urâțenie care până atunci nu era văzută de mulți oameni era publicată în ziare din toată țara.

Dar s-a spus mai târziu că „Înmormântarea în sicriu deschis organizată de Mamie Till Bradley a expus lumea la mai mult decât trupul umflat și mutilat al fiului ei Emmett Till. Decizia ei a concentrat atenția nu numai asupra rasismului american și asupra barbariei linșajului, ci și asupra limitărilor și vulnerabilităților democrației americane.”

În mod similar, zorii internetului a scos la iveală o cantitate uriașă de urâțenie și cruzime care până atunci nu fuseseră văzute și erau necunoscute pentru majoritatea oamenilor. Acest lucru poate duce la impresia greșită că internetul în sine îi face pe oameni mai cruzi și mai urâți decât au fost anterior, dar nu este așa. Este doar apariția demonilor interiori de lungă durată ai umanității, care anterior funcționau doar în întuneric.

Arată urât, se mișcă într-o zdruncinare neglijentă, stângace, cu doi pași înainte, un pas înapoi, dar conștiința umană se extinde incontestabil. Devenim mult mai buni în a împărtăși idei și informații unii cu alții, încât probabil ne-am schimbat mai mult ca specie în ultimii treizeci de ani decât în ultimele treizeci de secole. În exterior, am putea arăta similar cu felul în care arătam pe vremea bunicilor noștri, dar miliarde de creiere umane conectate între ele prin internet este ceva fără precedent în întreaga istorie a speciei noastre. Nimic de genul acesta nu s-a mai întâmplat până acum.

Așa că omenirea devine indiscutabil mai conștientă, pe cât de incomodă și neglijentă pare situația noastră în acest moment. Devenim din ce în ce mai conștienți de problemele cu care se confruntă specia noastră, iar conducătorii noștri trebuie să muncească din ce în ce mai mult pentru a ne trage lâna peste ochi și a ne ține să mărșăluim într-un mod care le este convenabil.

Brutalitatea politiei. Abuzurile apartheidului israelian. Agonia sărăciei. Ravagiile ecocidului. Modul în care am fost înșelați și manipulați de mass-media. Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de aceste lucruri decât înainte, pentru că adevărul despre ele este dintr-o dată mult mai vizibil acum decât era înainte.

Și ceea ce este interesant este că toți avem capacitatea de a participa și de a facilita această expansiune a conștiinței.
Fiecare avem capacitatea de a ajuta umanitatea să devină mai conștientă în felul nostru mic, aducând astfel mult mai aproape de o schimbare pozitivă a comportamentului nostru colectiv.

Orice puteți face pentru a ajuta omenirea să fie puțin mai conștientă de natura abuzivă a sistemelor care provoacă problemele cu care ne confruntăm acum contează. Nu face o mare diferență, dar face o diferență. Și atâta timp cât face cea mai mică diferență, merită făcută, deoarece multe diferențe ușoare se adaugă la o diferență masivă. Și există o mulțime de oameni care au capacitatea de a face asta.

Ceea ce înseamnă aceasta este că fiecare avem capacitatea de a participa direct și semnificativ la crearea unei lumi sănătoase, deoarece fiecare suntem capabili să avansăm direct și semnificativ singurul factor care duce vreodată la schimbări pozitive în comportamentul uman.

Putem face acest lucru prin noile tehnologii care au extins capacitatea umanității de a împărtăși idei și informații, cum ar fi videoclipuri, bloguri, podcasturi, tweet-uri și meme-uri, și putem face acest lucru prin mijloace mai vechi, cum ar fi organizarea de demonstrații, crearea de artă, distribuirea literaturii, scrierea de mesaje pe ziduri și pur și simplu purtând conversații.

Orice puteți face pentru a ajuta oamenii să devină mai conștienți de nedreptate, abuzuri, propagandă și tiranie, fie în propria comunitate, fie în lume, face diferența. Înseamnă asta că vei salva de unul singur ziua ca protagonistul unui film de la Hollywood? Nu. Nu așa se întâmplă schimbarea reală și nu a fost asa niciodată. Schimbarea reală este rezultatul eforturilor susținute ale multor, multor oameni ale căror acțiuni individuale nu ar putea niciodată să realizeze mare lucru pe cont propriu.

Cred că modelele de povestire bazate pe protagonist pe care umanitatea le folosește în legendele sale, poveștile populare, romanele și filmele joacă adesea un rol nesănătos în distorsionarea așteptărilor oamenilor cu privire la eficacitatea propriilor acțiuni individuale. Aceste modele de povestire sunt concepute pentru a atrage ego-ul uman, care primește o cantitate enormă de energie și atenție în această porțiune specială de spațiu-timp, dar nu sunt reprezentări exacte ale modului în care schimbarea reală se întâmplă de fapt în viața reală.

În viața reală, schimbarea are loc pentru că foarte mulți oameni au pus umărul împotriva schimbării cotrare interesului comun și au împins în direcția necesară.
Deci asta este ceea ce putem face cu toții: cu toții ne putem pune umărul în expansiunea conștiinței umane și putem împinge.

Răspândiți conștientizarea a ceea ce se întâmplă în lume, faceți oamenii mai conștienți că suntem cu toții înșelați și manipulați la scară în masă și ajutați oamenii să vadă că o lume mai bună este posibilă. Cu cât oamenii își deschid mai mulți ochii la ceea ce se întâmplă, cu atât mai mulți umeri sunt care să ne ajute să se alăture în forța noastră colectivă către conștiință.

În cele din urmă, ceea ce uităm este scopul nostrum, călătoria umanității spre a deveni o specie conștientă. Unul care nu mai este condus de impulsurile inconștiente ale animalelor și de frământările iluzorii ale constructelor egoice din psihicul nostru, ci este condus, în schimb, de o percepție lucidă a realității și de o dorință pentru binele mai mare al tuturor ființelor ajunge sa constientizeze cu adevarat Realitatea.

Cu toții putem juca un rol în această realizare, atât prin extinderea propriei noastre conștiințe cât de departe se poate, aducând claritate propriilor noastre minți, propriilor noastre viziuni asupra lumii și propriilor procese interioare, cât și ajutându-i pe alții să devină mai conștienți de lume. in jurul lor.
Nu se va desfășura adesea într-un mod elegant și liniar și plăcut, dar se va desfășura. Și dacă se desfășoară suficient, schimbarea pozitivă devine inevitabilă.

AVIZ:
Lucrările meele sunt susținute în întregime de cititori, așa că, dacă v-a plăcut această piesă, vă rugăm să luați în considerare să o împărtășiți și să mă urmăriți pe Facebook, Twitter , Soundcloud sau YouTube. Dacă doriți să citiți mai multe, puteți cumpăra cărțile mele. Cel mai bun mod de a vă asigura că vedeți lucrurile pe care le public este să vă abonați la lista de corespondență de pe site-ul meu web sau pe Substack, care vă va primi o notificare prin e-mail pentru tot ceea ce public. Toată lumea, excluzând platformele rasiste, are permisiunea mea de a republica, de a utiliza sau de a traduce orice parte a acestei lucrări (sau orice altceva am scris) în orice fel, în mod gratuit. Toate lucrările au fost in coautorat cu soțul meu Tim Foley.

Sursa: https://caityjohnstone.medium.com/your-efforts-make-a-difference-and-we-can-win-this-thing-fb3ef5789098

Traducerea: CD