Soros nu trebuie inclus in marii si batranii decidenti ai destinelor umanitatii, el este doar un frontman, o fatada a familiei Rothschield si ea venerabila si criminala pana in maduva oaselor.
Se vehiculeaza prea mult termenul de democratie si de fapt democratia nu se mai intalneste nicaieri.
Democratia a rezistat ca ideologie pentru ca a avut tractiune la mase si pentru ca in spatele ei se ascundeau usor acesti venerabili criminali iresponsabili si imuni penal.
Gerontocratia este numele etapei finale a hiperimperialismului, etapa pe care o traim acum cu durere si dezgust, caci caderea imperiului financiar global, o mare schema Ponzi ce se descompune in odoruri sulfuroase, chiar otravitoare ne poate lovi in cadere. Pe ultima suta de metri se incearca convertirea dollarului in orice, numai in valuta occidentala sa nu fie. Bursele ascund cu toata nerusinarea caderea valorilor din IPO si scot zvonuri pe care nu le mai crede nimeni.
Trebuie sa fim atenti sa nu se prabuseasca sistemul peste noi, trebuie sa facem loc probusirilor si prabusitilor.
Daca nu am stiut sa luptam, sa prevenim din timp aceste marasme, macar acum la sfarsit sa facem loc cu generozitate si dispret ca cei ce cad sa-si gaseasca drumul spre lada de gunoi a istoriei.