Vasile I. Zărnescu
28 aprobate

vasile.zarnescu@gmail.com
89.136.179.33

 

În primul rînd, neajunsul principal al textului este că nu se menționează sursa, autorul și celelalte date bibliografice de identificare necesare pentru confruntare cu textul original.
Pentru că este evidente că traducătorul este victima ucazului impus de jidovii aduși în România de Ana Pauker (Hannah Robinsohn) pe tancurile sovietice, de a se utiliza noțiunea născocită de Cahal, de „evrei”, folosită numai în România și în literatura jidovească din Imperiul Țarist și, apoi, în U.R.S.S.
Sunt sigur că, în original, autorul folosește termenul „Jews”, care se traduce nu prin „evrei”, ci prin „jidovi”. În lucrările lor, N. Gogol și T. Sevcenko scriu despre „jidovi”, nu despre „yevrei” – cum scriu autorii jidovi. În Occident și în Europa Centrală noțiunile folosite sunt Jews, Juifs, giudei, judio, Die Juden, jido/jidovi etc. Numai în România ni s-a impus de către ji dovi să utilizăm termenul „evrei”! Cf. https://www.academia.edu/44757454/Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz
În al doilea rînd – aspectul cel mai important –, deja a devenit notorie originea turco-mongolă a actualilor jidovi, care sunt descendenți (k)hazari cărora li s-a impus ideología talmudistă de către șeful lor, unul Bulan, la anul 740. Adică sunt niște jidovi sintetici, turco-mongoli spoiți cu talmudism. Jidovii-descendenți (k)hazari nu au nici o legătură cu „evreii biblici”, cu Aavram, cu Sara, Rashela, Iordanul, Palestina și toate celelalte baliverne veterotestamentare. Așadar, Jidovii-descendenți (k)hazari nu au cum să fie „poporul ales”, ci, cum a scris un jidov cinstit, Arthur Koestler, sunt „niște impostori cărora Istoria le-a jucat o teribilă festă”!
Deci, chestia cu „reptilienii” este o latură superfluă a „originii” lor. Cuvîntul „reptilian” ne duce cu gîndul la reptile, la șerpi, în mod concret și, aici, da!, ar putea fi o asemănare cu ei fiindcă, sub aspect comportamental și caracterial, dovedesc viclenie, perfidie, comportament șerpesc! O dovadă suplimentară, acum, dacă mai era nevoie, este genocidul comis de Statul terorist Israel contra palestinienilor.
De aceea trebuie să luăm toate măsurile să fie confiscare cele trei milioane de apartamente cumpărate în așteptarea izraelienilor care vor fi alungați prin distrugerea Israelului (cf. https://www.incorectpolitic.com/masacrarea-inocentilor/https://www.incorectpolitic.com/ipocrizie-publicatia-veridica-produce-dezinformare-in-timp-ce-sustine-ca-lupta-impotriva-dezinformarii/https://www.incorectpolitic.com/avocat-roman-despre-razboiul-din-israel-pericolul-este-sa-fie-scos-de-la-naftalina-tratatul-semnat-in-1999-de-premierul-radu-vasile-cripto-iudeu-cu-guvernul-israelian-prin-care-ne-asumam-sa-prim/).

*

NR – Declarația unui prieten evreu, cu rang mare în ierarhia Israelului: „Domnule Coja, eu nu văd pentru nepoții mei un viitor în Israel!” Omul și-a cumpărat deja o casă în Brașov…