adevar
0 aprobate
wgwegh@hwegwe.qwfq
185.227.68.78
sistemul bancar sustine pe LGBT, trans-gender etc.

Nu vedeti ca in varful puterii in America, in Franta sunt persoane trans-gender, kamala harris, in Pentagon, nevasta lui Macron, nascut barbat, etc?

de aceea daca vine Le Pen la putere or sa loveasca economic Franta acesti bancheri internationali.

Si daca vine inflatie mare in Franta, exista riscul real ruperii Uniunii Europene, pentru ca deja Italia lui Meloni este la pamant dpdv economic !!

Economia UE este interconectata, trans-nationala, si e obligatorie o unificare ca sa reziste invaziei economice chineze planetare.

Insa, apar probleme grave atunci cand apar probleme asa mari de tipul Meloni in Italia, Bancile o saboteaza, capitalul multi-national, si atunci automat Italia are o inflatie galopanta

UNGARIA lui orban, supermarketurile multinationale impun preturi astronomice, ca sa loveasca in populatia care l-a votat pe Orban masiv.

Intrebarea este ce mai ramane din Europa?!? distrugere totala si nimicire in Ucraina, UE se prabuseste economic, Germania nu mai are Gaz decat o inflatie uriasa…..

Unde mergem? si unde vrem sa ajungem? La federalizarea Europei? Statele unite ale Europei? Pentru asta avem nevoie de o constitutie serioasa, ca in America ! nicidecum mizeria de constitutie UE, care te obliga sa fii transgender, LGBT ,progresist, sa mananci muste ca sa combati incalzirea globala, sa dispara vacile care cica polueaza prin besire….

numai tampenii, ecologiste, LGBT-iste, verzi. UE isi distruge PROPRIA ECONOMIE! Acesta e adevarul, votand legi aberante. Daca e vorba de patritism american, sa vorbim si de cel European!

Acesti idioti din Brusselles, ar trebui sa apere interesele cetatenilor UE ! Abia atunci sa vorbim de federalizare, Statele unite ale Europei, steag comun, Euro-Pol-itie comuna, Schengen, moneda EUro la toti !!

Pai cum sa pui moneda Euro in Luxemburg, cu 3000 euro pensie la om, la Republica Moldova, cu pensie 80 euro la pensionar?!!??! pensia medie in Moldova e 80 euro.

Ce fel de Europa?! Care europa!??! Polonia primeste sanctiuni, Ungaria. Pumnul in gura, refuzi anumite legi, o iei pe coaja!

In America, te lasa sa fi religios in Constitutie, vrei TExas, poftim, zona religioasa, conservatoare, avortul e restrictiv, nu ai voie sa faci filme porno in anumite state gen Texas, Idaho, Montana, etc, state religioase.

In schimb in California e la liber.

In cadrul UE asa ceva nu e acceptat. Toti trebuie sa fie spalati pe creieri si LGBT, homosexuali si lesbiene, transgender. Sa distrugem Bisericile, si sa aducem musulmani in loc.

Politica de cretini. Distrugem mineritul, ca sa avem agenda ecologista. Distrugem industria , tot din acelasi motiv.

DIstrugem si inchidem TOTUL, asta vrea UE si ursula, acea cretina care latra in interes strain.