I-am scris dlui Mișu Croitor și l-am rugat să afle cine este șeful ierarhic al ne-demnului pastor neo-protestant care a scris mizeria de text despre „holocaustul din România”. Am și uitat cum îl cheamă. Domnul Mișu Croitor mi-a răspuns cu textul  de mai jos:

Misu Croitor

10 oct. 2021, 20:02 (acum 15 ore)

către eu
Desi am căutat pe internet, nu am reușit sa aflu cine este șeful lui ierarhic.

De data aceasta, acest text nu abordează chestiuni teologice (doar un pic la final)… nu abordează tema dispensaționalistă pe care eu nu o cred corectă. Dar abordează chestiuni de istorie. Și, dacă aveți argumente CONCRETE ar fi păcat să nu raspundeți documentat, scurt și concis.
O slabiciune a textului consta în faptul că excelează într-o campanie asiduă de învinovățire a poporului român. Ce facem pe 9 octombrie? Comemorăm victimele sau invinovățim un popor, dar și copiii urmași poporului, pentru ceea ce au făcut regimurile dictatoriale în tară la noi.
Invinovățim constant? Politică de partid? Asta e soluția? Asa iartă Hristos reamintindu-ți mereu greșeala? Diavolul  mai este numit în Biblie și „acuzatorul fraților” … și cine poate sta in spatele acestei campanii de acuzare si dezbinare între evrei și români? Duhul lui Hristos nicidecum, mai ales când avem de a face cu exagerari isorice.
Aceasta campanie de învinovățire produce mai degrabă harță și dezbinare intre cele două popoare.
In rest, vorbiți unde aveți argumente istorice. Unde nu aveti e mai bine sa tăcem…
 M-am certat si cu Dorin Dobrincu. Mi-a dat block pe faceboock. I-am reproșat ca fiind „politică de partid” această dorință a lor de a „educa” noua generație în spiritul holocaustului „românesc”.
Unul din argumentele noastre cele mai vizibile este că ideea holocaustului (și) ‘românesc’ a fost impus și prin pârghii politice… Iliescu, Nastase, Ponta.
Aici ne trebuie dovezi si argumente disponibile publicului larg. Fiecare politician ce si cum a făcut… și mai ales daca a fost constrâns.
La postarea de pe „Edictum Dei” am pus scrisoarea lui Mateevici și a lui Filderman.  A primit zeci de aprecieri. Oamenii mi-au multumit.Nu e prima dată. S-au saturat de această campanie prostească de invinovățire…
Poate e timpul să-i informăm pe neo-protestanți. Macar pe unii. Ceilalti o vor ține pe a lor… din cauza doctrinei dispensaționaliste promovată de teologii iezuiți.”