Iorgulescu de la Liga
0 aprobate

Ligamamaliga@gmail.com
84.232.141.117
Daca o dam pe fotbal , fostul international LOTZY BOLONi antrenor cu prestigiu in Europa,nu a fost ofertat oficial de slugile de la FRF unde presedinte este un individ pus acolo de securistii fostului premier Victor Ponta , care nu calcase pana atunci pe un stadion de fotbal !! Daca DNA se duce ,pe bune, sa controleze FRF ,va fi acolo , BOMBA ANULUI!!

*

Nota redacției- Incompetentul și impostorul cocoțat președinte al Federației de fotbal este opera lui Ponta și Dâncu, doi incompetenți și impostori ca politicieni! E de necrezut cum a ajuns un ins fără nicio performanță sportivă să răspundă de sportul cel mai iubit de români! A adus la națională cei mai nepotriviți selecționeri! Desigur, se impune un control DNA, dar unde nu este cazul ca DNA să intervină?! La Cotroceni, la Guvern, la parlament, numai BOMBE s-ar descoperi!

M-am uitat la meciul cu Bosnia!… O rușine să ai pe margine un antrenor ca Edward Iordănescu! Cum a putut taică-su să-i pună numele de Edward! Un cuplu de zăpăciți! Și ce obicei de mitocan să-și fluiere jucătorii de pe marginea terenului?! Ce mesaj le trimitea prin fluieratul acela penibil ca la târlă?! Mai penibil decât iconițele lui taică-su! Alt impostor! A avut ceva performanțe pentru că a avut jucători, jucători pe care nu a fost nevoie să-i învețe nimic, căci nu avea habar de strategia unui meci! Dacă avea fler de antrenor nu-l lăsa pe fiu-su să se facă de rîs, să facă carieră de antrenor și să ajungă chiar selecționer ne-recomandat de nicio performanță! Principiu care funcționează și-n clasa politică, în viața noastră politică! Merge fotbalul în România cum merg și toate celelalte în Țară! Adică nu merg deloc!