andreea ionescu
0 aprobate

avionescu3@gmail.com
84.117.142.188

 

Cineva (mai multe persoane, bastinase si straine) vor sa ii fure gloria, inventia, si potentiali bani din patentele ulterioare ce i se cuvin lui Zamfir. Este foarte clar.
Toanta de ministra a „educatiei”, a fost pusa in pozitia ei, intentionat pt ca nu are educatia necesara in stiinta si luptele stintifice/fianciare/internationale, ca sa isi dea seama de ce gafe face. Probabil ii pare rau acum.
Iar pe Zamfir l-au improscat cu minciuni si in presa straina. Probabil ministra nu a pus la indoiala presa straina si barfa locala, in loc sa se informeze mai bine inainte de asemenea decizii (greseala!!!)

Povestea clasica in lume, mai ales in cea stintifica, unde chiar aproape de final, cineva vrea sa ii fure gloria lui Zamfir, sau chiar inventia, plus banii din patentele ulterioare.
A aparut si un articol atacator pe internet, in revista Nature, foarte citita international, in care in primele paragrafe Zamfir este acuzat de ( culmea) „strica stiinta”, coruptie, plus ca un „numar mare” de physicieni sunt impotriva lui ( 45 din 250 este mai putin de 20%; acuzatie din partea unui George Epurescu).

https://www.nature.com/articles/d41586-020-02415-0
Rusine invidiosilor lui Zamfir. Glorie lui Zamfir!