Marian A
246 aprobate
marian123@gmail.com

Nu avem a saruta picioarele nimanui in aceasta lume.
N-am cotropit si n-am oropsit pe nimeni.

Cred ca Romania a fost natiunea care a ajutat cel mai mult Palestina militind pentru recunoasterea acesteia ca stat independent alaturi de Israel.
Yasser Arafat a avut mereu usa deschisa la Ceausescu care, practic, i-a indeplinit toate dorintele.
Arafat a fost primit ca un sef de stat in Romania si impus ca sef de stat prin prestigiul de care se bucura Ceausescu.

Rezultatul ?

Imediat dupa asasinarea lui Ceausescu Arafat a iesit pe posturile de TV locale si internationale perorind injurii si minciuni la adresa celui care l-a ajutat, pe el si cauza lui in speranta de a se pune bine cu noua putere pucista din tara si cu complotistii internationali. Arafat jubila si nu-si ascundea bucuria pentru disparitia lui Ceausescu, A gasit azil in Franta lui Mitterrand, cel care se declara inamicul personal a lui Ceausescu si care a contribuit masiv la reusita loviturii din ’89.
A fost insa in van.
La Bucuresti au pus mina pe putere jidanii, inamicii palestinienilor cu care Arafat s-a solidarizat imediat de facto si de jure.

Daca cineva ar trebui sa pupe picioarele cuiva si sa ceara in genunchi iertare acestia sint palestinienii vinovati de ingratitudine si lasitate in relatia cu poporul roman. Acum culeg roadele faptelor nesabuitului si ingratului lor ex-conducatot
Asta nu inseamna ca ne bucuram de nenorocirea lor si ca nu sintem solidari cu cauza lor. Ne doare inima pentru miile de victime (foarte multi copii) nevinovate jertfite pe altarul urii, crimei si lacomiei sioniste
Dar de aici si pina a ne pune noi cenusa in cap…………… e cam mult, Este lipsit de masura si exagerat.

Romanii si-au facut datoria de oameni cu prisosinta. Nu au a-si reprosa absulut nimic.