Mark
71 aprobate

wolfowitz@hotmail.com.au
78.97.129.60

Aseara (duminica 7 feb 2021) schimbam posturile tv pana cand la tvr-Cluj un batranel evreu povestea cu lux de amanunte „holocaustul” familiei sale din Germania desi a afrimat ca nu a fost acolo. Era revoltat de anti-semitism si negationism la adresa holocaustului,nu prin cazuri izolate ci ca fenomen de masa si la nivel international. insa moderatorul nu a intrebat cum era firesc daca exista vreo explicatie la acest fenomen avand in vedere ca omul este totusi o fiinta rationala.
Cu o zi inainte la un alt post tv ambasadorul Israelului in Romania a fost intrebat de moderator daca cunoaste masura de incriminare a unei organizatii internationale asupra Israelului privind crimele comise impotriva palestinieinilor (am vazut de multe ori filme documentare oribile facute de televiziuni straine)/D-l ambasador a replicat ca acel organism international a urmarit scopuri politice prin aceasta masura (care de fapt nu are nici un alt efect concret).Moderatorul a insistat sa explice care ar fi acele scopuri politice la care ambasadorul a refuzat sa argumenteze,dar a devenit nervos..
Desi exista multi evrei care incrimineaza politica holocaustului inchipuit, romanii se lasa injositi de aceasta sleahta de banditi care urmaresc doar beneficii financiare si materiale.
Pe cand ofensiva romanilor impotriva ciumei rosii propagate de evrei cu adevarate crime si jafuri care se continua si in prezent cu nerusinare?