Românii pun mâna pe par!… Altfel nu se mai poate!

2016-01-24T22:07:49+02:0024 ianuarie 2016|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Partidul România Unită anunță crearea unei

așa-zise „Gărzi a lui Vlad Țepeș”,

care să-i apere pe „românii asupriți”.

Patrula lui Țepeș va fi condusă de Daniel Ghiță

FacebookTwitterg+Email
Partidul România Unită va înființa o așa-zisă „gardă a lui Vlad Țepeș”, a anunțat Daniel Ghiță, fost luptător K1 și membru al formațiunii politice.
„Garda lui Vlad Țepeș” se vrea a fi formată din „trupe civile”, care vor avea „uniforme și însemne proprii” și „în zonele în care este nevoie de intervenție cetățenească”, informează Știri pe Surse.
„Pe acești tineri îi veți vedea peste tot, îi veți vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeți să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleți să ajute la inundații sau poate pur și simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada”, a declarat, duminică, președintele PRU Bogdan Diaconu, în fața delegaților reuniți la primul congres al formațiunii.
Bogdan Diaconu a prezentat și primii șase membri ai „formațiunii”. Aceștia erau îmbrăcați  în uniforme bleumarine, cu tricolorul pe piept, în partea dreaptă, sigla partidului pe mâneca dreaptă și pe spatele cărora scrie Patrula lui Vlad Țepeș.
Daniel Ghiță, cel care va fi liderul „gărzii”, a declarat că noua formațiune va colabora cu autoritățile, dar dacă acestea nu vor acționa, atunci o vor face membrii PRU.
„Vom colabora cu autoritățile și le vom informa asupra acestor situații, dar dacă autoritățile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă de acești români asupriți pe care nu-i apără nimeni”, a mai spus Daniel Ghiță.

3 Comments

  1. gabi 25 ianuarie 2016 la 10:24 am - Raspunde

    Daca garda secuiasca (sau cum s-or numi ei) recruteaza membri prin presa fara sa-i deranjeze nimeni, nu vad de ce romanii n-ar face la fel, ce, suntem mai prosti? Sper doar ca garda lui Tepes e legala, pentru ca aruncatori cu piatra vor fi destui.

  2. Adrian Brahnea 25 ianuarie 2016 la 8:35 am - Raspunde

    Tata se mira ca un partid se poate consatitui din minim trei membri. In cazul PRU, sunt ceva mai multi. Oare conteaza ?…

  3. Gheorghe MIHAI 24 ianuarie 2016 la 11:57 pm - Raspunde

    Interesant

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top