RE: O mica istorie – 25 de ani de la inceprea manifestailor culturale si de tiparirea Observatorului
Mesaje primite

observatorul@rogers.com
lun., 8 nov., 20:45 (acum 13 ore)
către editura

Bun găsit,

Acum 25 de ani, in Noiembrie 1996, in imprimeria Centra Web din Toronto unde se tipărea Observatorul au inceput, in acelasi timp si primele intâlniri voluntare ale unor oameni dornici se artă, muzică, traditie. Aceste sezători culturale precum si tipărirea Observatorului, au rezistat, in vreme, vânturilor, valurilor. Greu de spus cum si in ce fel vor continua.

Multumim colaboratorilor nostri, celor care au incurajat si sustinut in vreme aceste activităti si continuarea aparitiei publicatiei.

Sperăm să ne revedem , ca in fiecare an, in Ianuarie cand vom sărbători pe Mihai Eminescu si se vor acorda premiile grupului de la Observatorul in memoria celor care până mai ieri au insemnat foarte mult pentru imaginea comunitătii românesti in această parte de lume ( asteptăm din vreme propunerile d-voastră ). Detalii suplimentare le oferim cu plăcere.

Sfântul Mihail şi Gavril să vă protejeze de cele rele si să vă aducă sănătate si bucurii de la cei dragi !

O mică istorie in imagini ale acestor manifestări organizate după posibilităti si o mică istorie a publicatiei Observatorul le puteti găsi, dacă doriti, pe site ul Observatorului la ; http://www.observatorul.com/events_main.asp

*
Nota redacției – Frumoasă tradiție! Faceți cunoscută la toți românii din diasporă inițiativa toronteză! Exemplul lor trebuie urmat! Românul nu piere!