anonim
424 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.198
Rusii anunta moartea a peste 21 de mercenari romani in Ucraina si asa ceva nu apare nici macar pe o televiziune asa zis nationala. Nici pe Kibut TV…… De ce ?
Sute de romani bucovineni au fost incadrati in armata ucrainiana si trimisi direct in cele mai dure lupte ca sa fie omorati tot asa cum armata austro-ungara ii trimitea pe strabunicii nostrii direct in cele mai dure lupte ca sa fie omorati… Reteta nu e noua si reprezinta o incalcare a defunctului tratat din 1997 in care Ucraina trebuia sa asigure protectia minoritatilor. In schimb moartea lor a fost acoperita in sarade TV in care un Gadea o anunta ca o mare victirie si pe Antena 3 CNN + acoperita cu anuntul unei singure morti pe modelul campaniilor de indobitocire initiate de Carmen Avram – cea care a acoperit un genocid pe romanii din Timoc cu o singura campanie pe ,,frontieristi”…
De cand a ajuns Romania furnizoare de carne de tun pentru armata ucrainiana? Armata romana a pus in aplicare acordul de ajutor militar semnat cu Ucraina prin care se angajeaza in afara cortinei NATO sa asigure integritatea Ucrainei. Asa ceva ne trimite direct in razboi cu Rusia si asa ceva poate duce direct la dezintegrarea Romaniei si la pierderea Transilvaniei tot asa cum Gruzia(Georgia) a pierdut Osetia de Sud.
Comform legislatiei din Romania implicarea intr-un razboi si introducerea in razboi se numeste tradare de tara pentru care guvernul Ciuca intra in categoria tradatorilor de tara impreuna cu toata liota de chibutari care se plimba prin televiziuni private si de stat in sarade tv care incalca legile sigurantei nationale.
Moartea militarilor romani din frontul din Ucraina e acoperita tot asa cum s-a acoperit cazul granicerilor cu gaturile taiate din anii 50 cand granicerii romani cu armata concentrata pe granita erau omorati de securistii iugoslavi in atacuri la baioneta pe timp de noapte. Am avut zeci de morti pe ganita si toate incercarile de dezintegrare au fost acoperite de CNSAS si de ofiterii acoperiti Lucia Hossu Longin si Marius Oprea.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusii-sustin-ca-au-ucis-21-de-mercenari-romani-in-ucraina-2009379