Home / Chestiunea Jidănească / Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021 în care politrucii comuniști inventează antisemitism să facă bani din asta

Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021 în care politrucii comuniști inventează antisemitism să facă bani din asta

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 20, 2021

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021

Preambul

Cine sunt Românii care deranjează sistemul? A apărut raportul Elie Wiesel pe anul 2021, care poate fi accesat aici. Așa începe:

În plan internațional, în ultimii ani, manifestările cu caracter antisemit, xenofob, discursul instigator la ură din mediul online au cunoscut o evoluție continuă. Criza generată în contextul pandemiei de COVID-19 nu a făcut decât să ofere un teren fertil pentru dezvoltarea și promovarea de noi teorii ale conspirației sau readucerea în primplan a vechilor teorii antisemite.

Cine ar fi crezut că o pandemie planificată prin intermediul căreia drepturile și libertățile s-au redus semnificativ, din cauza căreia s-au închis site-uri, cu niște vaccinuri non-vaccinuri care au fost făcute pe repede-înainte și provoacă severe efecte adverse, create de niște firme conduse de jidani, va determina lumea să fie mai critică față de conducerea antiromânească formată din alogeni și trădători? Nimeni nu s-ar fi gândit că se ajunge aici….

O veste bună pe care ne-o transmite raportul este că față de 2020, antisemitismul românismul în mediul online a crescut.

Cu toate acestea, periodic, în momente cheie (campanie electorală, sărbători evreiești) în mediul online sau în discursurile unor reprezentanți ai instituțiilor statului apar manifestări care ne semnalează existența unor stereotipuri şi prejudecăți care pot fi asimilate antisemitismului ( răspândit la o scară destul de largă și care oricând poate degenera Și totuși ceva nou s a întâmplat mesajul antisemit sau negaționist a reapărut în parlament, iar o reprezentantă de frunte a culturii teatrale din România, a cărei identitate evreiască este de notorietate, a devenit ținta amenințărilor antisemite.

Este uimitor cum se prefac ignoranți și se miră prostește de faptul că apar răbufniri în urma unor discursuri ale politicienilor vînduți, care ne învinuiesc pe nedrept. Există un cuvânt pentru acest fel de tupeu (jidănesc), Chutzpah!

Vandalismul, arma principală pe care ei o folosesc

Tovarașii Wieselieni se folosesc de acte izolate de vandalism pentru a creiona narativa conform căreia există mulți antisemiți periculoși și violenți.

Adevărul dureros este că aceste acte izolate sunt generate tocmai de activitatea institutului și a cozilor de topor care, în timp, determină pe unii care au mai puțină răbdare să cedeze și să facă ceva, orice, împotriva nedreptății comise. Putem să condamnăm gesturile neinspirate, dar trebuie să înțelegem psihologia din spatele acestora.

Actorie ieftină cu Maia  “Suscrăcinski” Morgenstern

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Firește că provocarea Maia Morgenstern nu putea să lipsească din raport, având în vedere câte valuri a făcut pentru nimic.

Acest “atac” semnat “din partea AUR”, despre care la apariția lui am presupus că e săvârșit de un membru al tribului lor, a fost într-adevăr săvârșit de un jidan cu probleme psihice a cărui identitate ne este încă necunoscută.

Este unul din actele izolate și artificial create care a fost folosit în justificarea necesității “monitorizării și combaterii antisemitismului”, după modelul rabinilor care-și desenează zvastica pe propriile sinagogi. Au folosit acest prilej să lipească etichete mincinoase pentru a descrie partidul AUR.

De menționat este că în ciuda scuzelor penibile date de George Simion și a condamnării antisemitismului în numele AUR, cei de la AUR sunt în continuare atacați și denigrați, Elie Wiesel nu le-a mulțumit pentru condamnarea antisemitismului și încă îi descriu ca fiind naziști.

Dragă George Simion, scuzele nu ajută, ele întărâtă, ele confirmă vinovăția și determină continuarea atacurilor. Ia exemplu de la Sorin Lavric, care nu luptă pe defensivă, știind că dând câte un pas înapoi vei ajunge cu spatele la zid. Cea mai bună apărare este ofensiva.

Vă acuză cineva de antisemitism? Acuzați-i voi de antiromânism!

Ion Cristoiu pe lista neagră

Pentru pozițiile luate de Ion Cristoiu în cazul Morgenstern sau/și pentru clipurile despre Mareșalul Antonescu, Ion Cristoiu a ajuns pe lista neagră a jidanilor.

De asemenea, în spaţiul public au apărut voci, unele aparţinând unor jurnalişti consacraţi sau oameni cu oarecare notorietate (Ion Cristoiu, Cozmin Guşă care au încercat să minimalizeze gravitatea atacului şi chiar să îndrepte vina către victimă, acuzând-o pe Maia Morgenstern că face parte dintr un scenariu în care forţe obscure îşi propun să discrediteze România prin atragerea etichetei de ţară antisemită.

Din nou, unde-i minciuna?

Sorin Lavric în capul listei

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Sorin Lavric, demnitarul care a dat cel mai bazat interviu , este cel mai criticat personaj public din raport.

Cităm de la pagina 9:

Tematica discursurilor parlamentare ale senatorului AUR este păstrată şi în restul intervenţiilor sale publice. În data de 1 martie 2021 a publicat pe pagina sa de Facebook un text în care deplânge felul în care statul spaniol a îndepărtat orice formă de cult al generalului fascist Franco. Şi acestei probleme senatorul îi oferă o explicaţie cu tentă etnică, vorbind despre „masoreţi marxişti”, (expresie frecvent folosită de el – masoretul este un exeget evreu care examinează critic texte biblice) care se răzbună pe Franco.

Acesta îşi încheie postarea cu o declaraţie de luptă politică în care adversarul este identificat în termeni etnici: „Partidul AUR le va strica socotelile masoreților marxiști: se va opune planului diabolic cu care urmăresc hegemonia planetară. Nu ne mai puteți păcăli, nu ne mai puteți opri. Sîntem în Parlament, și de pe băncile lui vă vom face zile negre, apărîndu-i pe români de flagelul egalitarist cu care vreți să distrugeți cultura europeană”.

Într-o emisiune radio de la începutul lunii aprilie 2021 acesta afirma: „Evreii s-au obişnuit ca să li se cânte în strună. Foarte mulţi intelectuali le fac jocul, se gudură pe lângă ei, şi atunci, în acest climat în care s-au obişnuit să fie privilegiaţi, dacă întâmpină o reacţie de împotrivire, cum a fost a mea, din privilegiaţi se simt brusc persecutaţi şi de aici toată această lamentaţie pe care o ştim foarte bine, cu acest şiretlic psihologic de a invoca, tot timpul, antisemitismul când cineva are o cu totul altă părere decât a lor”.

Discursul acesta este un model de tip “așa da” pentru cei ce sunt atacați public de jidani. Nu dați în spate nici măcar un pas, treceți pe ofensivă, există destule rele de care pot fi acuzați, iar când atitudinea lor de eternă victimă nu are efectul pe care ei îl urmăresc, ajung derutați, nu mai știu ce să facă. Felicitări domnului Sorin Lavric pentru bărbăția de care dă dovadă.

Administrațiile locale sub presiunea institutului terorist Elie Wiesel

Câteva dintre legile antiromânești pe care tot ei le-au nășit, OUG 31/2002 și legea antilegionară 217/2015, se vor a fi folosite pentru a intimida administrațiile locale cu scopul de a crește numărul de anchete penale pentru presupuse fapte de “antisemitism”. Raportul ne arată mentalitatea lor, felul în care acționează, prin intimidare, coerciție și teroare, la fel ca părinții și bunicii lor bolșevici.

Legende Vii

Raportul face referire și la pagina Legende Vii. Ei înșiși recunosc că au intimidat-o printr-o plângere penală în 2018. Organele judiciare totuși au avut mai multă minte ca jidanii și au renunțat la urmărirea penală, iar acum magazinul încă funcționează, spre disperarea lui Alexandru Florian.

Străzi și Monumente

Tovarașii de la Elie Wiesel își manifestă deschis intenția de a redenumi străzi și monumente, de a șterge istoria incorectă din punct de vedere politic a Neamului Românesc. Acestea sunt preocupări de comisari bolșevici, regretabil este faptul că sunt prea puține voci care condamnă comportamentul antiromânesc al institutului.

Ei au întocmit o listă neagră a străzilor și monumentelor pe care vor să le redenumească sau să le demoleze, despre care am scris aici.

La pagina 12 apare și episodul cu bustul lui Octavian Goga, caz nefericit în care primăria a cedat presiunilor institutului și a vandalizat bustul cu o placă defăimătoare.

Varianta corectă a plăcii ar fi fost cea din imaginea de mai sus

Pe aceeași pagină, Institutul Terorist Elie Wiesel subliniază victoria lor în cazul condamnării colonelului Vasile Zărnescu, fără să-i menționeze numele, românul care în 4 februarie 2021 a fost condamnat la închisoare cu amânare pentru publicarea unor studii despre holocaust, condamnare făcută la semnalul lui Klaus Iohannis, de către un judecător slab.

Pe pagina următoare se plâng de faptul că majoritatea anchetelor penale se clasează în cazul legii OUG 31/2002. Mulțumim lui Dumnezeu că încă mai avem polițiști și procurori zdraveni la cap.

Urmează un capitol intitulat “Educația despre Holocaust” în care institutul subliniază o “insuficientă cunoaștere” a istoriei și susțin o intensificare a eforturilor de reeducare a tineretului.

IncorectPolitic

și 

Profesorul Corvin Lupu

Prima mențiune a publicației noastre apare la pagina 16, tot în cadrul capitolului despre educație. Aici jidanii se plâng de faptul că l-am găzduit pe ilustrul profesor universitar Corvin Lupu, bun român și autor de cărți de cercetare, dintre care merită menționată lucrarea  “Confruntări Româno-Evreiești“.

Domnul profesor Corvin Lupu, care predă Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate la Facultatea de Științe Socio-Umane la Sibiu, cunoaște bine chestiunea jidănească și de mulți ani are curajul să vorbească despre ea. Ca orice naționalist autentic, a devenit o țintă a sistemului, fiind acuzat de antisemitism și reclamat în 2005 de către organizațiile jidănești de la Washington pentru antisemitism. Dosarul a fost clasat.

Cu acest prilej îi mulțumim pentru că a fost de acord să ne acorde câteva interviuri și îl salutăm cu respectul unui camarad de arme în lupta pentru Adevăr.

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Institutul a încercat să-l dea afară de la universitate, dar leii nu se preocupă de opiniile oilor, așa că profesorul bazat rămâne activ, spre disperarea teroriștilor culturali.

Raportul continuă cu câteva pagini despre manualele de istorie care conțin lecții despre holocaust, incomplete și insuficiente, după părerea jidanilor, apoi trece la capitolul protestelor anti-restricții.

Capitolul protestelor pentru libertate

La protestele împotriva restricțiilor, avocatul Mihai Rapcea a făcut valuri atunci când i-a pus botnița lui Elie Wiesel. Am semnalat și noi faza prin articolul intitulat Elie Wiesel iese din Cazanul Iadului pentru a lupta împotriva coronavirusului.

În opinia institutului terorist Elie Wiesel, aceste manifestări “degradează memoria victimelor holocaustului”. “Victimele” s-au degradat ele însele mai mult decât am fi putut noi face prin mărturiile mincinoase, pe câteva dintre ele le puteți consulta aici pentru a vă face o idee.

În sfârșit suntem și noi de acord cu Alexandru Florian. Ideea că România e un lagăr nazist unde vaccinarea e obligatorie este retardată, asocierea regimului actual cu nazismul sau fascismul trădează o ignoranță crasă, dar este folosită în scop propagandistic cu efecte de scurta durată. Mitul experimentelor lui Mengele sunt din același registru ca și mărturiile holocaustice despre cum jidanii erau băgați într-o cușcă în care era un urs și un vultur sau despre cum erau conectați la niște mașinării de masturbare care îi omora. Sunt fantezii bolnave.

Regimul național-socialist, ca și cel fascist, au fost regimuri naționale, în care majoritatea etnică din țara respectivă a fost favorizată, spre deosebire de actuala dictatură sanitară și regimurile de sorginte internaționalistă, care favorizează minoritățile de tot felul împotriva majorității etnice naționale.

Mai corect ar fi să spunem că România devine un gulag bolșevic în care vaccinarea e obligatorie.

Aceeași greșeală se regăsește la lozincile lansate de AUR sau Șoșoacă, care îi compară pe conducătorii liberali cu național-socialiștii.

 

Antisemitism în mediul on-line

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

În ultimii ani, audiența noastră a crescut de ~ zece ori, mii de tineri se dezvoltă intelectual citind IncorectPolitic și cresc imunizați la minciunile și învinuirile holocaustice, fapt care îi duce la disperare pe tovarășii de la institutul Elie Wiesel.

Discursul instigator la ură prezintă continuitate în manifestarea în mediul online, cunoscând perioade de intensificare în timpul campaniilor electorale sau în momente-cheie ale procesului de gestionare a situației sanitare (lansarea vaccinului anti-COVID-19, lansarea campaniei de vaccinare etc.).

IncorectPolitic e menționat de trei ori la pagina 23.

Autorii materialelor publicate pe website-urile și blogurile monitorizate pot fi identificați într-o mică măsură. Majoritatea articolelor publicate și analizate în perioada 2020-2021 sunt în continuare asumate colectiv la nivelul redacției și nu de un autor individual.

Excepții sunt identificate pe blogul de autor Ion Coja sau în publicația Incorect Politic. Comparativ cu perioada 2019-2020, în ultima analiză întreprinsă pentru perioada 2020- 2021, identificarea autorului este posibilă într-o măsură mai mare. Procentul crescut poate fi generat însă și de numărul mai mare de articole publicate pe cele două websiteuri amintite. Multe dintre semnăturile de pe Incorect politic sunt pseudonime sau false.

În continuare, nu sunt comunicate date de contact detaliate pentru autori, cel mai des secţiunea „contact” fiind reprezentată de un formular care se poate completa de vizitatori sau uneori o adresă de e-mail valabilă pentru întreaga redacţie/site.

Nu am identificat la publicaţiile analizate mesaje de tip „disclaimer” prin care proprietarii să-şi limiteze responsabilitatea pentru anumite articole sau să stabilească statutul anumitor materiale. În cazul site-urilor „nationalisti.ro” şi „incorectpolitic.com” există menţiuni referitoare la faptul că materiale şi comentariile utilizatorilor sunt opiniile autorilor şi nu ale redacţiilor.

Lipsa de originalitate al acestui capitol este dezamăgitoare, multe paragrafe sunt luate cu copy-paste din raportul anului precedent.

Din păcate, analiza lor arată că unele site-uri pro-românești nu mai sunt accesibile, o altă parte nu au mai publicat (cazul Justițiarul, după moartea regretabilă a lui Marius Albin Marinescu), dar totuși site-urile care încă sunt active și-au intensificat activitatea pro-românească față de 2020 cu 60%! Felicitări tuturor colegilor care țin flacăra adevărului aprinsă!

Articolele identificate ca având un mesaj instigator la ură au fost publicate în mare parte, pe aceleași website-uri monitorizate pentru raportul din 2020. Se observă însă și unele schimbări: o parte din respectivele website-uri nu mai sunt accesibile în 2021(10%), o altă parte nu au mai publicat în ultimul an conținut cu caracter antisemit sau rasist (27%), și cu toate acestea, numărul articolelor identificate și analizate este semnificativ crescut față de cel raportat în analiza din 2020, fapt ce indică o intensificare a manifestării discursului instigator la ură în cadrul publicațiilor care au continuat în această direcție (> 60%).

Se practică un discurs critic faţă de orice tip de minoritate (cu precădere minorităţiile etnice şi sexuale), eurosceptic şi anti-globalist. Naraţiunile antisemite nu reprezintă subiectul exclusiv. Dintre site-urile monitorizate, incorectpolitic.com publică sistematic materiale antisemite, având chiar o secţiune dedicată: „Chestiunea Jidănească”

Ne bucurăm că meritele noastre sunt recunoscute și anul acesta, ocupând un loc de cinste alături de toți greii din trecutul României: Vasile Conta, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Mihail Eminescu, Ioan Slavici, Ion Heliade Rădulescu, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Costache Negri. A. D. Xenopol, Nichifor Crainic, Nae Ionescu, Corneliu-Zelea Codreanu, toți aceștia au expus chestiunea jidănească și au evidențiat dubla măsură cu care comunitatea iudaică tratează restul popoarelor și, mai ales, poporul român. Premiul primit de INSHREW ne pune pe aceeași linie alături de acești mari români, ceea ce pentru noi este o onoare.

Analiza materialelor cu caracter antisemit evidențiază un conţinut de tip conspiraţionist. Se remarcă o intensificare (73% față de 70% în 2020) a temei că „evreii conduc lumea sau România”.

Tema „evreii conduc lumea” reiese și din cadrul articolelor publicate spre finalul anului 2020 și începutul anului 2021 și care au ca subiect principal vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de companiile Pfizer sau Moderna. Dintre articolele monitorizate, 13% dezvoltă acest subiect, dar mesajele transmise susțin tema controlului manifestat de comunitățile evreiești la nivel internațional.

Cine sunt Românii care deranjează sistemul?

Este grosolan să spunem “jidanii conduc lumea” și impropriu analizat din perspectiva raportului, dar factual și obiectiv-adevărat este faptul că jidanii sunt supra-reprezentați în mass-media, hollywood, pornografie, finanțe, mai nou și companii farmaceutice, care au lobby puternic în politică, ceea ce înseamnă că dețin o influență semnificativ mai mare decât oricare alt popor din lume. Poate nu “conduc lumea” pe de-a întregul, dar o influențează mai tare ca oricine, din păcate înspre rău.

Stereotipul „iudeo-bolşevismului” este întâlnit la 11% dintre articolele analizate (în scădere față de 2020 când procentul era de 25) şi pune semnul egalităţii între evreitate şi ideologia comunistă. Deseori iudeo-bolşevismul îşi face loc în aceleaşi materiale în care sunt enunţate naraţiuni care neagă sau relativizează Holocaustul.

Unde-i minciuna? Partidul comunist a fost condus în proporție covârșitoare de jidani, nu de ruși. Să ne reîmprospătăm memoria consultând lista membrilor:

NAME NATIONALITY
Bronstein (Trotsky) Jew
Apfelbaum (Zinovief) Jew
Lourie (Larine) Jew
Ouritski Jew
Volodarski Jew
Rosenfeldt (Kamanef) Jew
Smidovitch Jew
Sverdlof (Yankel) Jew
Nakhamkes (Steklof) Jew
Ulyanov (Lenin) Russian
Krylenko Russian
Lounatcharski Russian

 

MINISTRY NAME NATIONALITY
President Ulyanov (Lenin) Russian
Foreign Affairs Tchitcherine Russian
Nationalities Djugashvili (Stalin) Georgian
Agriculture Protian Armenian
Economic Council Lourie (Larine) Jew
Food Schlichter Jew
Army & Navy Bronstein (Trotsky) Jew
State Control Lander Jew
State Lands Kauffman Jew
Works V. Schmidt Jew
Social Relief E. Lelina (Knigissen) Jewess
Public Instruction Lounatcharsky Russian
Religions Spitzberg Jew
Interior Apfelbaum (Zinovief) Jew
Hygiene Anvelt Jew
Finance Isidore Goukovski Jew
Press Volodarski Jew
Elections Ouritski Jew
Justice I. Steinberg Jew
Refugees Fenigstein Jew
Refugees (assist.) Savitch Jew
Refugees (assist.) Zaslovski Jew

Notă: mama lui Lenin era jumătate jidoafcă.

Comitetul executiv central:
NAME NATIONALITY
Sverdlov (president) Jew
Avanessof (sec.) Armenian
Bruno Lett
Babtchinski Jew
Bukharin Russian
Weinberg Jew
Gailiss Jew
Ganzburg Jew
Danichevski Jew
Starck German
Sachs Jew
Scheinmann Jew
Erdling Jew
Landauer Jew
Linder Jew
Wolach Czech
Dimanstein Jew
Encukidze Georgian
Ermann Jew
Joffe Jew
Karkline Jew
Knigissen Jew
Rosenfeldt (Kamenef) Jew
Apfelbaum (Zinovief) Jew
Krylenko Russian
KrassikofSachs Jew
Kaprik Jew
Kaoul Lett
Ulyanov (lenin) Russian
Latsis Jew
Lander Jew
Lounatcharski Russian
Peterson Lett
Peters Lett
Roudzoutas Jew
Rosine Jew
Smidovitch Jew
Stoutchka Lett
Nakhamkes (Steklof) Jew
Sosnovski Jew
Skrytnik Jew
Bronstein (Trotsky) Jew
Teodorovitch Jew
Terian Armenian
Ouritski Jew
Telechkine Russian
Feldmann Jew
Froumkine Jew
Souriupa Ukranian
Tchavtchevadze Georgian
Scheikmann Jew
Rosental Jew
Achkinazi Imeretian
Karakhane Karaim (Jew)
Rose Jew
Sobelson (Radek) Jew
Sclichter Jew
Schikolini Jew
Chklianski Jew
Levine (Pravdine) Jew

Comisia Extraordinară din Moscova:

NAME NATIONALITY
Dzerjinski (president) Pole
Peters (vice-president) Lett
Chklovski Jew
Kheifiss Jew
Zeistine Jew
Razmirovitch Jew
Kronberg Jew
Khaikina Jewess
Karlson Lett
Schaumann Jew
Leontovitch Jew
Jacob Goldine Jew
Glaperstein Jew
Kniggisen Jew
Latzis Lett
Schillenkuss Jew
Janson Lett
Rivkine Jew
Antonof Russian
Delafabre Jew
Tsitkine Jew
Roskirovitch Jew
G. Sverdlof Jew
Biesenski Jew
Blioumkine Jew
Alexandrevitch Russian
I. Model Jew
Routenberg Jew
Pines Jew
Sachs Jew
Daybol Lett
Saissoune Armenian
Deylkenen Lett
Liebert Jew
Vogel German
Zakiss Lett

În textul articolelor nu se remarcă o instigare directă împotriva evreilor (uneori, mai virulente sunt comentariile postate la articolele respective). De cele mai multe ori, antisemitismul este transmis la nivelul informațiilor relatate în articole, fără a exista un îndemn direct sau o instigare la ură. Astfel de articole ar putea fi asociate cu un îndemn la rezistență, chiar dacă el nu este exprimat în mod direct.

Dintre articolele identificate, 25% utilizează un limbaj licențios în transmiterea mesajelor antisemite. Agresivitatea limbajului sau atacurilor la persoană pe care le găsim în multe dintre articole ar necesita cu prisosință analiza organelor de anchetă în baza O.U.G. 31/2002 sau a Legii pentru combaterea antisemitismului.

Ceea ce trebuie să realizeze tovarașii de la institutul Elie Wiesel este că în cazul în care se ajunge la arestarea colectivului redacției noastre sau chiar asasinarea noastră, în cel mai extrem caz, mesajul va continua să fie diseminat. Poți ucide omul, dar nu poți ucide ideea. În fapt, războiul lor este deja pierdut, dar încă nu și-au dat seama. Biruința Adevărului poate fi amânată, dar nu poate fi oprită.

Concluziile raportului laudă Strategia Națională de Combatere a antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură Românismului și vorbesc despre o etapă în care cere o abordare consolidată a problematicii antisemitismului.

Iată ultimul paragraf al raportului:

Chiar dacă statul romȃn, la nivel instituțiilor sale centrale, ȋși consolidează instrumentele și ȋși declară voința pentru construirea unui cadru care să sporească reziliență față de derapajele de extremă dreapta, bilanțul ultimului an ne arată că acest parcurs este departe de a fi încheiat.

Nimic nou sub soare, ne așteptam la o intensificare a prigoanei, în special după precedentul condamnării colonelului Vasile Zărnescu. Ne așteptam să fie mai rău înainte să fie mai bine, dar noi vom fi aici cât ne țin puterile și cât a vrea bunul Dumnezeu din cer.

Mulțumim lui Elie Wiesel pentru încă un premiu

Concluzia noastră:

Ce facem nu-i tocmai ușor și nici fără riscuri. Faptul că suntem criticați de Alexandru Florian înseamnă că facem bine ceea ce facem. Acest lucru vă confirmă vouă, cititorilor, că împreună facem valuri care contează.

Aceste “distincții” primite vă aparțin și vouă. Noi suntem puțini care scriem, voi sunteți mulți care citiți. Cu cât mai mult distribuiți aceste articole, cu atât mai disperați devin dușmanii României.

Vă mulțumesc și vă salut!

P.S. Nu uitați să salvați toate documentele de la secțiunea de Literatură, în caz că vor reuși să ne închidă site-ul.