anonim
inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.178

Ziua Independentei Poloniei a venit cu o revolta populara in fata dictaturii si a abuzurilor Israelului in Polonia la fel cum sunt si in Romania si sunt trecute cu vederea de media si de partidele aservite interesului Israelului.

In Polonia nu o sa vedeti familii de polonezi aruncate in strada cu tot cu copiii in mafia retrocedarilor cu acte false asa cum s-a imbogatit si a ajuns milionar un David Suli sau mafia israelita din jurul lui Mazare pentru ca ar iesi o revolta in masa . In Romania am avut un genocid etnic in epurari de romani pe mafia retrocedarilor sub semnul restituirii propietatilor…. Traim in prezent si viata unui localnic nu are nici o valoare …..
La fel ca in Polonia aici toate organismele statului roman pe ideea de drepturi civile au ajuns un Gestapou al Israelului in care drepturile sunt conditionate de originea etnica si politica. In Romania institutia avocatului poporului , CNCD-ul si Inspectia judiciara au la baza corectitudinea politica liberala pentru care o Ioana Basescu e in libertate si ,,om de afaceri” care nu raspunde in fata justitiei pentru faptele ei pentru ca e evreica . Daca sunt roman , justitia se face la nivel de crima pentru ,,demnitatea” unui interlop pana la suicid pentru ca el e evreu si eu sunt roman, deci, am ajuns la nivel de suicid televizat pentru ca e vorba de origine etnica. Pentru asa ceva institutia avocatului poporului e selectiva si nu se sesizeaza decat pe origine etnica care pentru o evreica sare in aer cu toate institutiile statului roman de la CNCD si pana la Inspectia judiciara pentru ca orice idee de raspundere in justitie e etichetata din start ca antisemintism in timp ce pentru un roman ca mine imi arunca in fata regulamentul si sanatate! Scapa cine poate! Aperheid , mai ales ca e si pe origine politica in care liberalismul israelit savureaza orice urma de chin, de batjocura si de umilire.
Ce inseamna originea etnica in fata politicului? Hai sa facem o comparatie! In fata abuzurilor israelitului Basescu cu o tentativa de omor din 2001 si in abuzurile milionarului israelian David Suli am fost etichetat de ministra Andronescu ca somer si trimis la AJOFm…unde mi-au cerut declaratii scrise ca nu am nevoie de nimic… In fata ideii de raspundere in justitie pe Ioana Basescu ca e evreica au sarit in aer tocmai inamicii lui Basescu ca Dragnea si ponta si au cerut o eliberare si o anulare de sentinta. Pai, vedeti? Asta e Romania reala….
Acum cititi presa israeliana in care revolta populara a polonezilor e etichetata in toate felurile si furiile polonezilor condamnate mai rau decat decapitarile Statului islamic sau ale talibanilor din Afganistan pentru ca e frica de revolta in fata abuzurilor si a colonialismului israelian.
https://www-timesofisrael-com.translate.goog/polish-officials-condemn-antisemitism-at-nationalist-rally/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=nui,sc