România Interbelică… document unic şi greu de procurat !!!

 

Deschideţi “link”-ul de mai jos si daţi “clik” pe judeţul care vă interesează! Este aici o munca de Sisif, ce trebuie apreciată la justa ei valoare.

Portretul României Interbelice este Excepţional ! Transmiteţi-l tuturor copiilor din casele dumneavoastră, pentru că acum istoria se face in… „limba maternă” a fiecărei naţionalităţi, cu cărţi primite din afară…, cu teoriile ţării de origine…, cu mesaje profund ostile României Mari, care a stat ca un os în gât marilor puteri ale Europei !

 

Mai mult… Istoriile alternative aprobate de Ministerul de resort, au dat posibilitatea,     ca fiecare şcoală să interpreteze în mod propriu (şi de cele mai multe ori diferit, de la un judeţ la altul !), evenimentele ce constituie istoria adevărată a teritoriilor românesti, indiferent cum s-au numit ele de-a lungul vremurilor !

 

Foarte interesante pentru noi toţi românii (pentru tinerii noştri, în mod special), sunt mai ales informaţiile, necunoscute în marea majoritate, despre zone care au fost… nu mai sunt… şi nu se ştie dacă şi când… vor mai aparţine vreodata acestei ţarişoare…..   Dumnezeu să apere şi să binecuvânteze România şi românii, oriunde s-ar afla ei !