Sunt pus la colt! Fw: …N-aveți dreptate : pământul ăsta nu s-a numit ”România”, decât prin iudeo-masonii ”PAȘOPTIȘTI”, COMANDAȚI CU ADEVĂRAT, DE LA PARIS (”LOJA MARELUI ORIENT”), de către ADOLPHE CREMIEUX …

Mesaje primite

VIRGIL CIUCA

05:58 (acum 5 ore)

către VIRGIL
Putina istorie, adevarata sau ba, dati-i va rog atentie!!
From: Adrian Botez <a.adrianbotez@gmail.com>
Sent: Sunday, January 22, 2023 at 08:12:09 PM EST
Subject: …N-aveți dreptate : pământul ăsta nu s-a numit ”România”, decât prin iudeo-masonii ”PAȘOPTIȘTI”, COMANDAȚI CU ADEVĂRAT, DE LA PARIS (”LOJA MARELUI ORIENT”), de către ADOLPHE CREMIEUX …
…N-aveți dreptate : pământul ăsta nu s-a numit ”România”, decât prin iudeo-masonii ”PAȘOPTIȘTI”COMANDAȚI CU ADEVĂRAT, DE LA PARIS (”LOJA MARELUI ORIENT”), de către ADOLPHE CREMIEUX (șeful COMUNITĂȚII EVREIEȘTI INTERNAȚIONALE, care, trecând chiar peste șeful MASONERIEI EUROPENE, de atunci – NAPOLEON al III-lea […care NAPOLEON AL III-lea tocmai discuta, în biroul său, problema AUTENTICEI UNIRI a Moldovei și Valahiei, cu șeful MASONERIEI MOLDOVENEȘTI – VASILE ALECSANDRI-Poetul…] : deodată, s-a deschis ușa cabinetului imperial, al lui NAPOLEON AL III-lea […fără, măcar, a catadicsi să bată la ușă…!!!] – și intrăADOLPHE CREMIEUX : ”Noi, evreii, condiționăm UNIREA VALAHILOR, prin permisiunea ca, într-o primă tranșă, să treacă  UN MILION de EVREI, din GALIȚIA, în MOLDOVA – și, PE LOC !!! – să li se acode CETĂȚENIE VALAHĂ…și POSTURI IMPORTANTE, ÎN NOUL STAT VALAH!!! Apoi, în fiecare an, la fel…” –  nota mea : ….DE AICI ÎNCEP FURTUNILE, PRĂBUȘITOARE DE NEAM-PATRIE : VENIREA DINASTIEI JIDOVEȘTI ”HOHENZOLERN-SIEGMARINGEN”, RĂDĂCINILE ANULUI 1907…dar și ale Mișcării Legionare […până-n 1938 – INCREDIBIL EROIC-MORALĂ…apoi, decăzut-ticăloșită…] etc. etc.!!!)
…Citez, chiar din Arhivele UBB :   „Numele de România (în forma specifică, cu vocalele „o” şi „â”) s-a folosit, pentru prima oară în mod oficial, în documente de stat, prin anii 1862-1866, pentru teritoriul rezultat din unirea Ţării Româneşti (Oltenia şi Muntenia, fără Dobrogea) şi Moldovei (partea central-apuseană – cu zona de la nordul gurilor Dunării – fără Bucovina şi fără cea mai mare parte din Basarabia). (…) Constituţia de la 1866 a consacrat numele de România. (…)  S-a spus şi s-a scris, adesea, că numele de România a fost «inventat» sau folosit, pentru prima oarăde către un autor grec, Dimitrie Philippide, pe la 1816 (…firește, prieten și agent al domnului ”SUPER-EVREU” – ADOLPHE CREMIEUX !!!), când el publica, la Leipzig, lucrările ”Istoria României” şi ”Geografia României”, referindu-se, în linii mari,la spaţiul vechii Dacii traiane –  …scrie rectorul UBB.
*
Nota redacției – Circulă pe internet textul de mai sus. Îl comentăm:
Numele nostru etnic este acela de ROMÂN. Mai circulă și cuvîntul VALAH, folosit de străini. În limba română populară nu există cuvîntul VALAH. S-ar putea spune că este un neologism. Toți românii spun că vorbesc ROMÂNEȘTE, nu altfel. A fost foarte folosită titulatura Țara ROMÂNEASCĂ pentru Muntenia. Din moment ce numele nostru etnic este ROMÂN, nimic nu este mai firesc decât ca numele țării, al teritoriului etnic, să fie ROMÂNIA. Dimitrie Philippide, cred eu, nu putea fi prieten cu Adolphe Cremieux. Scena din cabinetul lui Napoleon III pare inventată, dar corespunde adevărului: evreii au făcut din teritoriul nostru o țintă pentru colonizarea evreilor alungați din Rusia și alte state. Au avut un proiect cu constituirea Israelului pe aceste meleaguri. Se pare că acest proiect este reluat azi, vizat fiind un teritoriu din Ucraina: Israelul Mare!
Dacă este pomenit numele lui Vasile Alecsandri în acest context, apoi trebuie menționat istoricul său discurs din Parlamentul României despre pericolul evreiesc și opera sa literară care demască intruziunea primejdioasă a evreilor în România.
Ion Coja