caroline gunderode
406 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Numai un popor cu arma in mana isi poate decide singur soarta !
Romanii sunt un popor dezarmat !
De aceea este posibila bataia asta de joc prelungita !
Nu vedeti ce desperat e Biden si casta lui de sociopati, casta scelerata ce se crede intangibila – ce desperat e Biden ca sa confiste armele americanilor !?

Cine detine arme azi in Romania ?
Politistii n-au nici gloante suficiente nici antrenament nici pistoale, altele decat vechituri !
Securistii si tiganii au arme !
Precis ca si unii dintre imigranti !
Bineinteles ca si haitele secrete de reptilieni , detin armele lor .Credeti ca-i controleaza cineva daca au arme in bunkerul CEKA – Elie Dihor ???
Exista armate secrete pe care se duc banii de pensii , de spitale si de educatie, printre altele, banii de care este permanent jefuit poporul roman .

N-a existat in toata istoria omenirii sa plateasca un popor invins, peste 75 de ani despagubiri si pentru viitorul nu stiu cator altor generatii, cum cere Israelul azi de la romanii cu pensii de genocid ? Ca de nemti nu mai vorbim.

Romanii mor pe capete de foame, de boala si de vaxxuri experimentale, de fapt arme-biologice, pentru ca n-au arme sa se apere !
Daca ar avea arme, ocupantii nu ne-ar mai scuipa in cap in timp ce distrug aceasta tara, jefuindu-ne in dusmanie- patologica- non-stop !!!

Israelienii cer despagubiri pentru a treia generatie care urmeaza la noi , sau chiar a cincea etc ???

Ce inseamna jaful asta desantat – si asta in timp ce nu scot nicio vorba despre cine a adus comunismul in Romania si despre cine a distrus aceasta tara !

E STRICT INTERZIS SA COMPARI „CRIMELE” SI „CRIMINALII” ? DECE?
CE INSTANTA MORALA LE DA VOIE S-O IMPUNA ???

Cum o sa repeti public teza istoricului german Ernst Nolte care sustine ca fascismul nu a fost decat o contraforta pe masura, adica la fel de puternica, cu care nemtii s-au opus bolshevismului !?!

D’aia i-au si aruncat masina in aer – noroc ca a explodat fara el !
Hahahaha!

Daca ar fi democratie s-ar discuta totul cinstit in fata televizoarelor – dar jaful trebuie politizat spre a fi efectuat fara opozitia maselor dezarmate ! Si musamalizat religios („crede si nu cerceta”!) , pe cat posibil!

Insa nu se stie niciodata la ce sunt bune si furcile : cand ne intra cutitul la os, apar si fenomene noi !

Mai ales ca acum au aparut si dronele mici !

Foarte accesibile si „prostilor” – vezi spaima israelienilor caci Hezbollah le-au umplut spatiul aerian cu drone mici de i-au dezechilibrat total din siguranta lor de pana acum !
Totul a devenit problematic . Si posibil !
Caci istoria a avut intotdeauna si imprevizibilul ei, zice tot istoricul Ernst Nolte sperand in eliberarea Germaniei de sub ocupatia americana actuala !

Noi, dece n-am spera la fel ?
Hahahaha!

Yankee go home !
ROEXIT A SOSIT !