Fw: [Articol nou] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller (unde s-a stabilit REDUCEREA POPULATIEI) a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de lockdown aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial
Yahoo
/
Inbox

Pot Logaru To:
Marian Ilie

Thu, Nov 4 at 12:12 AM

Hronicul a vechimei… Plandemiei, intocmit de Global Research – Centrul (independent) de Cercetari privind Globalizarea… Ca de fiecare data, argumentat, bazat pe date si fapte concrete…

–– Forwarded Message ––
From: Cristiana
Sent: Saturday, October 30, 2021, 12:11:19 AM GMT+3
Subject: Fw: [Articol nou] COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller (unde s-a stabilit REDUCEREA POPULATIEI) a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de lockdown aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial

Răspunde la acest articol dând replica deasupra acestei linii
Articol nou pe SACCSIV – blog ortodox

COINCIDENTA? Grupul de miliardari de la celebra întrunire din 2009 de la Universitatea Rockefeller (unde s-a stabilit REDUCEREA POPULATIEI) a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de lockdown aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial
de saccsiv
Global Research: “Shrink the World’s Population”: Secret 2009 Meeting of Billionaires “Good Club”

Întâlnirea secretă din 2009 a miliardarilor din „Clubul Bun”: „Reduceți populația lumii”

De Prof. Michael Chossudovsky

De mai bine de zece ani, miliardari prezentați drept filantropi se întâlnesc în ședințe despre Reducerea Populației Lumii, culminând cu criza Covid din 2020-2021.

Dezvăluiri recente sugerează că „Depopularea” este parte integrantă din așa-numitele mandate Covid, care mai includ politicile de lockdown și „vaccinul” mARN.

Ne întoarcem în anul 2009. Potrivit Wall Street Journal: „Miliardarii încearcă să reducă populația lumii”.

În mai 2009, filantropii miliardari s-au întâlnit în spatele ușilor închise, acasă la președintele Universității Rockefeller, în Manhattan.

Întâlnirea secretă a fost sponsorizată de Bill Gates. S-au autointitulat „Clubul Bun”.

Printre participanți s-au numărat răposatul David Rockefeller, Warren Buffet, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey și mulți alții.

În mai 2009, Wall Street Journal și Sunday Times relatau (John Harlow, Los Angeles):

„Unii dintre cei mai importanți miliardari ai Americii s-au întâlnit în secret, pentru a vedea cum averea lor poate fi folosită pentru a încetini creșterea populației globului și a accelera îmbunătățirea sănătății și a educației.”

Accentul nu s-a pus pe creșterea populației (de ex. Planned Parenthood) ci pe „Depopulare”, de pildă pe reducerea populației globului în mărime absolută.

Articolul poate fi citit aici, cu mențiunea că este nevoie să aveți un abonament plătit către ei pentru a-l putea accesa.

Potrivit articolului din Sunday Times (și acesta disponibil integral numai pentru abonații plătitori):

„Filantropii participanți la întâlnire, convocați la inițiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat despre cum să depășească obstacolele politice și religioase din calea schimbării.

Stacy Palmer, editorialist la Chronicle of Philantropy, spune că a fost o întâlnire cum nu s-a mai văzut. «De fapt, am aflat de ea din întâmplare. În mod normal oamenii ăștia se întâlnesc să discute despre cauze bune, dar asta e ceva diferit – poate pentru că nu vor să fie percepuți ca o cabală», spune el.

Un alt invitat spune că „nu a fost vorba de vreun vot rece” ci s-a născut un consens privind faptul că vor susține o strategie prin care creșterea populației va fi abordată ca o amenințare privind un potențial dezastru de mediu, social și industrial.

«Aici este vorba despre ceva atât de terifiant încât toată lumea din acest grup a fost de acord că e nevoie răspunsuri foarte bine gândite», spune invitatul…

De ce toată această secretomanie? «Au vrut să vorbească, ca de la bogat la bogat, fără teama că ceea ce vor spune va apărea a doua zi în ziare, prezentându-i ca pe un fel de guvern mondial alternativ», spune el.” (Sunday Times)

Reducerea Populației Globului

Media a relatat pe 5 mai 2009 că adunarea secretă s-a concentrat pe angajamentul „Clubului Bun” de a „încetini” creșterea populației globului.

„Reduceți populația lumii” (titlul din Wall Street Journal) trece dincolo de planificarea familială, care constă în „reducerea creșterii populației lumii”. El se referă la DEPOPULARE, mai exact la reducerea mărimii absolute a populației lumii, ceea ce în final înseamnă reducerea natalității (care include scăderea fertilității) combinată cu o creștere semnificativă a ratei mortalității.

Întâlnirea secretă: în vârful pandemiei de H1N1

Pe 25 aprilie 2009, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) condusă de Margaret Chan a declarat Stare de Urgență de Sănătate Publică la Nivel Internațional. Două săptămâni mai târziu, „Clubul Bun” s-a întâlnit în New York în vârful pandemiei de gripă porcină H1N1, care s-a dovedit a fi o înșelătorie.

Trebuie subliniat că încă de la începutul crizei H1N1 din aprilie 2009, profesorul Neil Ferguson de la Imperial College din Londra îi avertiza pe Bill Gates si OMS: „40% din populația Marii Britanii ar putea fi infectată [cu H1N1] în următoarele șase luni dacă țara va fi lovită de o pandemie.”

Vă sună cunoscut? Este același Neil Ferguson (sponsorizat generos de Fundația Gates) care a elaborat modelul de carantinare împotriva coronavirusului (lansat pe 11 martie 2020). După cum ne putem reaminti, modelul matematic din martie 2020 se baza pe „predicția” a 600.000 de morți în Marea Britanie.

Acum (vara-toamna lui 2021) a fost formulat un al treilea „model matematic” autoritar de către același „om de știință” (Ferguson) pentru a justifica „Carantina Celui de-al Patrulea Val”.

Salvarea Vieților pentru „Depopulare”

S-a avut în vedere o „reducere” în cifre absolute a populației lumii la acea întâlnire secretă din 2009?

Câteva luni mai târziu, vorbind despre vaccinare în prezentarea sa de la Conferința TED din Februarie 2010, Bill Gates confirma urmatoarele:

„Iar dacă într-adevăr vom face o treabă bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de asistență a reproducției, am putea s-o reducem [populația lumii] cu 10-15 la sută”.

Potrivit declarației lui Bill Gates, asta ar însemna o reducere a populației în cifre absolute (cea din 2010) cu 680 milioane până la 1,02 miliarde de oameni.

(Urmăriți declarația din videoclip începând de la minutul 4:21. Vedeți și fotografia cu transcriptul citatului)

„Mai întâi, despre populație. Lumea numără astăzi 6,8 milarde de oameni. Aici se îndreaptă către 9 miliarde. Acum, dacă într-adevăr vom face o treabă bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de asistență a reproducției, am putea s-o reducem cu 10-15 la sută. Vedem aici că acum se prefigurează o creștere de aproximativ 1,3.

„Clubul Bun” atunci și acum

Același grup de miliardari care s-a întrunit la ședința secretă din mai 2009 de la Universitatea Rockefeller din Manhattan, a fost implicat încă de la începutul crizei Covid în elaborarea politicilor de carantinare aplicate în întreaga lume, inluzând aici și vaccinul mARN dar și „Marea Resetare” de la Forumul Economic Mondial.

Vaccinul mARN nu este un proiect al unui organism interguvernamental al ONU, în speță OMS, în numele statelor membre; este o inițiativă privată. Elita milardarilor care finanțează și impun Proiectul Mondial al Vaccinării este eugenistă și dedicată țelului depopulării.

Comentariu saccsiv:

Am scris despre acea intalnire in 2009:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale
Era vorba despre David Rockefeller Jr. (fiul celebrului David Rockefeller).

abc news considera ca intrunirea amintea de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada.

Iar noi stim care a fost masura care s-a luat: crearea Federal Reserve, despre care puteti citi la:

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island
Oare ce detalii terifiante au stabilit acei bogatani in 2009, pentru reducerea populatiei?

Chiar sa se fi gandit de atunci la viitoare masuri de lupta impotriva unei pandemii care sa duca la depopulare?

Despre implicarea lui Bill Gates in afacerea Covid s-a tot scris. Reamintesc si despre implicarea Rockefeller inca de la inceput:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor
Sub ochii nostri se desfasoara insa si alte evenimente majore, iar toate au legatura intre ele:

Sinistra agendă Rockefeller a sistemului alimentar – ei l-au creat și acum tot ei vor să-l inlocuiasca cu ceva si mai rau
Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale
Evenimente ce vor duce la foamete. Dar si la masuri anti incalzire globala ce vor schimba omenirea din temelii.

Iar asta nu e tot, caci vor pregati si o fenomenala criza, asa cum au facut-o in secolul trecut, doar ca mult mai rea:

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant
Si poate n-ar fi rau sa ne amintim si de:

RUGAM RASPANDITI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER in 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLA”