E un subiect!

Mesaje primite
x

D.D. Rujan

13:43 (acum 39 de minute)

către eu

 Presa noastra a vorbit f. putzin despre aceasta uriasa demonstratie. La fel si prin ziarele nemtesti ori americane. Oare de ce?!

Sambata 29 august a.c.  la Berlin a avut loc un protest de proportii la care au luat parte parte peste 1.000.000 de manifestanti. Modul de organizare a protestului, si discursul tinut  de Robert F. Kennedy  Jr.  fiul de frate al  legendarului J.F. Kennedy,a fost asasinat de Oculta mondiala, impotriva careia declansase o lupta deschsa. Cea mi mare parte din discurs, a fost prezentat de televiziunile din toata Europa ! Oare de ce? Cititi si veti intelege de ce Omenirea chiar pare ca se afla la o rascruce de existentza:
 
Acasa la mine,in SUA, ziarele spun ca azi am venit aici sa vorbesc in fata a vreo 5 mii de nazisti. Iar maine vor scrie ca m-am adersat la 3  pana la 5 mii de nazisti. Probabil ca „nazistii” doar atatia sa fi fost…
Ma uit la aceasta multime uriasa si vad opusul nazismului, al totalitarismului,  vad oameni care iubesc democratia, oameni ce vor  guverne deschise, oameni ce vor lideri  care sa le vrea binele,  lideri care sa nu faca legi arbitrare spre a orchestra opiniile populatiei.
 Vrem oficialitati in domeniul sanatatii care sa nu aiba legaturi financiare cu industria farmaceutica, care sa lucreze pentru noi si nu pentru Big Pharma. 
Vrem oficialitati carora sa le pese de sanatatea copiiilor nostri si nu de profiturile indusriei farmaceutice ori de controlul guvernamental. Ma uit la aceasta uriasa multime si vad steagurile tuturor tarilor Europei, vad omeni de toate culorile, oameni de toate nationalitatile, de toate religiile, tuturor pasandu-le de demnitatea umana, de sanatatea copiilor, de libertatea politica – lucruri ce sunt opusul nazismului.

Guvernele iubesc pandemia?!  Iubesc pandemia din acelasi motiv pentru care iubesc si razboiul. Pentru ca „astea” le dau lor posibilitatea sa-si impuna controlul asupra populatiei, pe care, altfel,  populatia nu le-ar accepta: sa  creeze mecanisme si institutii cu care sa orchestreze si sa impuna opinii. Am sa va spun ceva; este un mister pentru mine cum toti acesti oameni importanti, precum Bill Gates sau Anthony Fauci , au planificat si gandit aceasta pandemie timp de un deceniu, pretinzand ca e spre binele nostru, al  tuturor, cand aceasta pandemie va fi fost sa vina…  Acum par sa faca tocmai opusul a ceea ce ziceau. Inventeaza cifre, nu ne spun nici macar cifrele reale ale cazurilor de decese COVID, nu-s in stare nici macar sa ne ofere un test PCR functional…. Si toate acestea pentru a ne inocula frica! Tiine de ntura umana ! Singurul lucru de care un guvern are nevoie ca sa tina poporul in sclavie, este frica; daca reusesti sa-i inspaimanti, poti face cu oamenii ce vrei tu.

 Acum 50 de ani unchiul meu, regretatul presedinte J.F. Kennedy a venit la Berlin; si a venit pentru ca atunci Berlinul era linia cea mai inintata a frontului contra totalitarismului global. Si eu vin , acum, tot pentru ca Berlinul este linia cea mai avansata a frontului contra totalitarismului global. Unchiul meu a spus atunci cu mandrie:Sunt un berlinez!! Si eu spun acum la fel: sunt un berlinez! Pentru ca voi sunteti tot linia cea mai avansata a frontului impotriva totalitarismului.

Si va mai spun ceva; Ei n-au facut o treaba buna in ce priveste protectia sanatatii publice. In schimb au facut o treaba foarte buna folosind carantina ca sa aduca tehnologia 5G in intrega noastra comunitate. Iar cu raspandirea acestei tehnologii si carantinarea celor multi  incepe sclavia omenirii. Daca ei iti controleaza contul din banca, iti controleaza  si comportamentul….