Gmail Ion Coja
MITUL PUTERII MILITARE AMERICANE -traducere mecanica din germana originalul https://concept-veritas.com/nj/sz/2023/04_Apr/03.04.2023.htm NJ-Schlagzeilen: 006, Montag, 03.04.2023
rodica bratulescu 5 aprilie 2023 la 11:34
Către: Corvin Lupu , Cristian Troncota , „ioncoja13@gmail.com” , Vasile Zarnescu , Vasile Soimaru , Alex Zarnescu , Dan Culcer , SC , Mihai Cosmin Serban , Niculae Cornel , Ion Maldarescu , Costache Negri , Mihai Rapcea , Razvan Savaliuc , Sorin Lavric , Gheorghe Funar , Geo Stroe , Marius Albin Marinescu Justitiarul , Adrian Cacovean , Marian Munteanu , Miron Manega , Mircea Tinca , „secretariat@piperea.ro”
JURNAL NAȚIONAL Ajutați la creșterea gradului de conștientizare printr-o donație Ajută la clarificare cu o comandă la magazin
Sigla SZ
ACASA TITURI – Către PAGINA DE INVESTIGARE NJ – Știri – Cărți Cunoștințe despre lume, CD-uri, DVD-uri
Conținut 2017 – Conținut 2018 – Conținut 2019 – Conținut 2020 – Conținut 2021 – Conținut 2022 – Conținut 2023 –
NJ-INVESTIGATIV-Abonament la știri – Educația noastră are nevoie de ajutorul dvs. – POLITICA DE CONFIDENTIALITATE –
Titluri din NJ: 006, luni 4/3/2023
După 2000 de ani, decizia va fi luată în 2023

In aceasta editie:

Febra speculației și răsturnarea creșterii

Asta se întâmplă când Statele Unite sunt atacate

Teroarea perversiei și căderea NATO

Prăbușirea dolarului contrastează cu puterea militară superioară a Rusiei

Mitul puterii militare americane

Demonul lumii atinge fundul în 2023

Harta Energiei – Rusia și OPEC vs. Globaliști

Puterea financiară pe moarte versus puterea energetică vitală

Reacțiile SUA: Între sfidare și furie disperată

Bellicii nucleari declanșează colapsul financiar mondial

Totul este conform manualului CIA

FAZ recunoaște: Națiunile Unite sunt ilegale, a fost întotdeauna despre stabilirea unui guvern mondial

Factorul Trump din închisoare?

„Rezistența bazată pe adevăr nu poate fi niciodată ilegitimă”

viata va deveni
Febra speculației și răsturnarea creșterii

*

Este de netăgăduit faptul că economiile țărilor NATO se clătină în prag, cu falimentări masive de bănci iminente și cu revolte populare inevitabile în multe țări, cu Franța deja literalmente în flăcări. În același timp, țările non-NATO precum Rusia, China, Iran, Brazilia, India sunt pe drumul redresării economice, în timp ce se unesc pentru a doborî mizantropii cu războaiele și sancțiunile lor. Banda de la Davos iubește minele antipersonal.

Odată cu prăbușirea de fapt a primei bănci SRFI din lume ( instituție financiară cu importanță sistemică – „prea mare pentru a eșua” – „prea mare pentru a eșua” ), Credit Suisse, arată pentru prima dată că realitatea abisului dinaintea noastră este percepută. Structura financiară a sistemului global occidental a ajuns în sfârșit în pragul colapsului. Sistemul de bule de bani artificiali izbucnește. Toți cei implicați au fost dispuși să aducă un tribut nesfârșit Lords of Wall Street sub formă de pariuri financiare – derivate, CDO-uri, CDS etc. S-a creat o lume simulată în care nu se mai creează valoare, ci doar bani se creează pe calculator. Este conceptul de nebuni, cărora le datorăm și planurile de exterminare vaccinare Covid, migrație, TREZIREA, genul, schimbările climatice.

Pe 25 martie 2023, un articol a dominat pagina de pornire Market Watch pentru o zi întreagă, cu următoarele rânduri de alarmă: „Sfârșitul „bulei de tot” a ajuns în sfârșit în sistemul bancar. Credit Suisse și SVB ar putea fi doar primul dintre multe șocuri să fie.”

Perspectivele mai sumbre sunt încă publicate ca „articole de opinie”, dar se pare că nu numai mai mulți americani, ci și adepții locali dezgustați ai globaliștilor de peste mări se trezesc la această nouă realitate, adică viața așa cum o cunoaștem, se va schimba radical. .

Iar nebunii, gândiți-vă doar la creierul Corona Baerbock, care a trâmbițat pe 25 februarie 2022: „Sancțiunile noastre vor ruina Rusia” , chiar dacă Rusia nu are doar materiile prime și producția agricolă de care întreaga lume are nevoie, ci și Armata. tehnologie pentru a-și putea apăra comorile. Oricine deține aceste valori și le poate apăra militar va avea întotdeauna o monedă stabilă și valoroasă. În același timp, acești nebuni credeau ferm că nimeni nu poate trece de sistemul lor de bani fiat. Ei erau convinși că președintele Putin va vedea ce „penalități finale” ar putea impune Occidentul dacă s-ar desprinde complet de Occident. Dar Banca Centrală a Rusiei a dezvăluit pe 29 martie 2023 cum este„Se pregătește pentru această eventualitate din 2014 pentru a accesa dolarul în conturile ruse de vest. Moscova a stocat numerar în aur, yuani și valută străină și a stocat fonduri suplimentare pentru a se proteja împotriva viitoarelor constrângeri ale rezervelor valutare”. ( RT, 30.03.2023 )

În același timp, axa Moscova-Beijing face tot ce poate pentru a distruge moneda dolarului de rezervă și cu mare succes. Lumea din afara cercului occidental al demonilor contabilizează din ce în ce mai mult comerțul cu Rusia și China în monedele locale. De aceea, titlul de alarmă al unui articol din Washington Post din 24 martie 2023 spunea : „Dolarul este superputerea noastră, iar Rusia și China îl amenință”. Apoi continuă: „Cel mai interesant rezultat al summit-ului de trei zile dintre Vladimir Putin și Xi Jinping a primit puțină atenție presei. Descriind discuțiile lor, Putin a spus: „Suntem în favoarea utilizării yuanului chinezesc pentru plăți între Rusia și țările din Asia, Africa. și America Latină Așadar, a doua cea mai mare economie din lume și cel mai mare exportator de energie încearcă în mod activ să spargă dominația dolarului ca ancoră a sistemului financiar internațional.”

Declinul dolarului, și odată cu el și declinul „Marelui Satan”, a devenit ireversibil, și militar. Chiar și compania petrolieră franceză Total trebuie acum să cumpere GNL rusesc pentru Germania nu numai în China, ci și în yuani, după cum a raportat cea mai mare bursă din SUA NASDAQ prin Reuters pe 28 martie 2023. „China finalizează primul comerț cu GNL în yuani.” Și apoi au urmat aceste linii de alarmă: „Compania națională de petrol chineză CNOOC și TotalEnergies din Franța au finalizat primul comerț cu GNL decontat în yuani al Chinei prin Bursa de Petrol și Gaze Naturale din Shanghai, a anunțat bursa marți, 28 martie 2023. Aproximativ 65.000 de tone de GNL importat din Emiratele Arabe Unite au fost comercializate vândute, se spune într-o declarație.” Se declară oficial că este GNL din Emiratele Arabe Unite. Dar acestea sunt scuze proaste. De ce ar trebui Emiratele Arabe Unite să livreze mai întâi în China, astfel încât Franța să fie nevoită să cumpere din China același gaz în yuani? Chiar dacă ar fi așa, însemna doar că producătorii arabi de energie se vor alătura alianței Moscova-Beijing.conectat și, la rândul său, doresc să reducă dolarul. Raportul NADAQ-Reuters spunea: „China a pus accent pe efectuarea de tranzacții cu petrol și gaze în yuani în ultimii ani pentru a-și stabili moneda la nivel internațional și pentru a slăbi influența dolarului asupra comerțului mondial . În timpul unei vizite în capitala Arabia Saudită, Riad, în decembrie, președintele Xi Jinping a anunțat că China va folosi „pe deplin” Bursa de Valori din Shanghai ca platformă pentru decontările în yuani pentru tranzacții cu petrol și gaze”. ( NADAQ-Reuters, 28.03.2023 )

În același timp, președintele Putin a comentat cu bucurie această evoluție prin intermediul RT: „Suma totală tranzacționată nu este copleșitoare, este un total de 65.000 de tone de GNL. Dar, în afară de faptul că aceasta a inaugurat era tranzacționării cu yuani, încă un detaliu merită remarcat – Clientul este compania petrolieră franceză Total . Așadar, este una dintre țările din nucleul vestic care se îndepărtează de acest comerț cu dolarul. În plus, ca un tratament special, acest gaz lichid, deși oficial din Emiratele Arabe Unite vine de la chinezii au fost avid de comerț cu GNL rusesc în ultimele luni , ar putea fi doar oficial Emirati LNG „.( RT , 31.03.2023 ) Jurnalistul chinez Zhao DaShuai a aplaudat pe Twitter pe 28.03.2023 : „Franța a cumpărat 65.000 de tone de GNL în yuani chinezești… Asistăm la sfârșitul hegemoniei dolarului american”.

Exemplul Spaniei demonstrează că acest haos mondial, evocat de sancționatorii înșiși, va sfâșie UE. Guvernul neplăcutului Pedro Sánchez i-a dat pur și simplu germanului Von der Leyen UE să înțeleagă „la naiba cu tine” , când a mărit imediat achizițiile spaniole de GNL rusesc cu 172% : „Uniunea Europeană a pus la punct mai multe pachete de sancțiuni împotriva Rusiei pentru a preveni atacul lui Vladimir Putin. Guvernul de la finanțarea războiului din Ucraina Potrivit înregistrărilor de la Enagas, operatorul sistemului de gaze din Spania, în ciuda războiului din Ucraina, Spania continuă să achiziționeze gaze din Rusia și este departe de a face achizițiile. Dimpotrivă, aceste importuri sunt de fapt în creștere.Companiile spaniole aproape că și-au triplat achizițiile de gaz rusesc. În ianuarie și februarie 2023, achizițiile de gaz rusesc de către companiile energetice spaniole au atins 11.837 gigawați oră (GWh). Acesta este de trei ori volumul comparativ cu aceleași luni ale anului trecut: +172%.” ( Euro Weekly News, 03/11/2023 )

„În 2022, importurile spaniole de gaze din Rusia erau încă cu 63% mai mari decât în ​​2021, adică înainte de război”. ( Sursa UE ) Dar numai în primele două luni ale anului 2023, creșterea față de aceeași perioadă a anului trecut a fost deja de 173% . Războiul impus Rusiei de Occident îl face posibil, face ireversibilă autodistrugerea Occidentului. Pentru că, cine nu ar trebui să știe încă: dacă RFG moare, UE piere . Și chiar acest proces a devenit acum ireversibil.

De altfel, UE permite importul de GNL rusesc, precum și de uraniu din Rusia, deoarece centralele nucleare ale Franței nu pot funcționa fără uraniu rusesc. Niciun tip de ură, ca de obicei, de la etajele de conducere ale cartelurilor media. De ce nu? Când vine vorba de uraniu, Franța a interzis UE să momeze și să impună sancțiuni. Când vine vorba de GNL, RFG trebuie să cumpere GNL rusesc prin ocoluri incredibile, ceea ce face ca cerințele noastre energetice să fie atât de scumpe încât o existență economică și industrială nu mai este posibilă. Cu aceasta, se realizează prăbușirea în epoca de piatră, adică dezindustrializarea conform planului lui Morgenthau. De aceea, toți tac.

Super-sancționatorii RFG trebuie să facă ocoluri incredibil de scumpe, așa cum arată exemplul achizițiilor de gaze rusești de la Total , pentru ca viața în RFG să nu se termine imediat. Pentru că cea mai mare parte a gazului cumpărat de Franța merge în RFG cu suprataxe îngrozitoare. Dar, desigur, RFA falimentară nu va dura mult. Apare hiperinflația. „Fără răsturnarea acestui guvern care ucide oameni, ultima viață germană din această parte a lumii, care odată se numea Germania, ar expira”, s-ar putea încheia „ Dialogul conferinței în loc de arme – nepartizan împotriva războiului” , interpretează OKV din 27 martie 2023, pentru că președintele Consiliului German de Pace, Gerhard Fuchs-Kittowski, a spus: „Cu un guvern care nu se abate de la un curs politic pe care nu vrem să-l susținem și care este ostil Rusiei, pe care nu o dorim, că în cel mai rău caz, conform Legii noastre fundamentale, s-ar putea chiar să fie înlocuiți acest guvern. Asta necesită chiar și constituția noastră”.

Mulți dintre cei adunați au fost și vorbitori în același timp – ofițeri și generali de rang înalt ai NVA și personal militar al Bundeswehr, oameni de știință, autori, activiști pentru pace. Vorbitorii au fost de acord. Statele Unite şi NATO sunt de vină pentru războiul actual . Susținătorii influenți ai Doctrinei Wolfowitz din SUA au căutat de multă vreme o lovitură împotriva Rusiei, cu scopul ulterioar de a dezmembra statul multinațional în trei până la douăsprezece națiuni, a subliniat Helga Zepp-LaRouche, președintele federal al mișcării pentru drepturile civile Solidarity (BüSo) . . ( sursa )

Reveniți la Cuprins

Asta se întâmplă când Statele Unite sunt atacate

Am ajuns la punctul de cotitură al istoriei omenirii, pentru că această America, care nu poate trăi fără război, nu poate supraviețui războiului nuclear cu Rusia, cu atât mai puțin războiului convențional. Și fără război nuclear, acest rău al umanității va merge în iad. Vorbim de „cel mai rău scenariu ” pentru că Rusia este puterea care poate distruge total această America. Chiar și fără arme nucleare, pur și simplu bombardând infrastructura americană, așa cum se întâmplă în prezent în Ucraina.

Puțini oameni – inclusiv agenți CIA – știu că orașul New York, de exemplu, poate fi distrus într-o singură lovitură, cum ar fi prin distrugerea Podului George Washington. Fără acest pod, orașul nu poate fi aprovizionat cu alimente și cele mai multe necesități. Este la fel de ușor să distrugi rețeaua electrică a orașului New York prin închiderea comenzilor centrale. Reparațiile ar putea dura un an. America este fragilă. Americanii nu simt acest pericol, pentru că fără război totul funcționează fără probleme. În cazul unui dezastru local – cutremur, uragan și tornadă – intervine restul țării, ceea ce nu este posibil în război.

Țara poate face față dezastrelor normale și regionale. Dar războiul nuclear nu este nici normal, nici regional. Foarte puține focoase ar fi suficiente pentru a distruge Statele Unite în mod durabil timp de decenii. Apărarea este imposibilă. Orașe de coastă precum New York, Boston, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Seattle sunt ținte deosebit de ușoare, deoarece sunt vulnerabile la rachetele lansate de submarine.

O țară modernă este un sistem de sisteme, sisteme care sunt interdependente și interconectate – apă, electricitate, producție, energie, telecomunicații, transporturi, conducte și lanțuri complexe de aprovizionare. Acestea sunt interconectate, interdependente și depind de un număr mare de oameni instruiți care lucrează în mod fiabil. Prin urmare, dezactivarea transportului ar putea aduce mai multe vieți decât bombele.

A vorbi despre refacerea infrastructurii distruse a orașelor la scurt timp după bombardarea atomică a unui oraș este o prostie, pentru că fiecare oraș ar avea sute de mii de morți, case distruse cât se vede cu ochii, incendii masive, oameni arși îngrozitor fără nicio speranță. de îngrijire medicală. Și, în general, populația ar fi prea concentrată să rămână în viață pentru a-și face griji cu privire la abstracții precum lanțurile de aprovizionare.

Distrugerea transportului ar fi o super catastrofă. Orașele, suburbiile și comunitățile nu se pot hrăni singure. Acestea depind de un aflux constant și puternic de alimente cultivate în regiuni îndepărtate. Un megatonaj mare pe Chicago ar distruge căile ferate și camioanele. Trenurile și camioanele au nevoie de benzină și motorină, dar combustibilul trebuie să vină de undeva, probabil de la conducte. Aceste instalații, topite în flăcările exploziilor, ar putea fi chiar reparate? Desigur că nu.

Să presupunem că New York-ul nu a fost bombardat, doar abordările logistice, a existat o panică inimaginabilă într-un haos fără precedent. Când izbucnea foametea, oamenii se mâncau unii pe alții.

Viața Americii depinde de funcționarea centralelor electrice pentru furnizarea de energie. Gazele naturale sau cărbunele nu mai ajung în centralele electrice din cauza prăbușirii sistemului de transport. Nicio electricitate din New York nu cufundă orașul în întunericul Epocii de Piatră. Fără telefoane, fără internet, fără lumini, fără lifturi – și toate acestea într-un oraș zgârie-nori. Oamenii ar fi prinși într-un oraș fără salvare și nu ar mai putea scăpa de morțile oribile.

Spre deosebire de plandemia Covid, unde sezonul anual de gripă a fost pur și simplu redenumit Corona, teama de război este valabilă pentru că este posibil 100% . Puțini sunt în viață în Statele Unite care își amintesc de al Doilea Război Mondial, dar nu a cauzat nicio dificultăți în America pentru că, ca de obicei, a avut loc doar în afara Americii.

De aceea, America își va folosi toată puterea pentru a provoca Rusia într-un mod atât de „european”, încât președintele Putin va trebui să lanseze o serie de lovituri nucleare tactice împotriva Europei, în primul rând împotriva Germaniei. Asta ar elimina Germania ca concurent, îndeplinind planurile Morgenthau și Kaufman. Deoarece anihilarea nucleară a Germaniei de către armata SUA este chiar o strategie oficială a NATO, scopul de război secret al Americii nu mai poate fi trecut cu vederea. ( Fapte1 și Fapte2 )

Înapoi la conținut

Teroarea perversiei și căderea NATO

Politicile impuse de migraționism, transgenderism, climatism, LBGTQ și wokism sunt alimentate de ideologia satanică a familiei Rothschild și Rockefeller. Ei sunt profund conectați la secta conducătoare a globaliștilor cu scopul de a stabili dominația satanică a lumii pe pământ.

Și mai există o problemă, în cele din urmă mult mai importantă. Acesta este Marele Război . Numai când SUA va vedea dolarul scăzând și eșuând, iar Europa de Vest începe să sufere de pene de curent, ceva se va întâmpla cu adevărat. Dar acest proces a început și nu poate fi inversat. Se apropie revoltele, cererea, așa cum a fost formulată la conferința OKV (vezi mai sus), „de a înlocui guvernul în numele Legii fundamentale” va câștiga în vitalitate. Franța s-ar putea confrunta cu „A doua Revoluție Franceză” . Un vulcan revoluționar fierbe în Europa de Vest.

2023 a început „modul absolut ciudat” al NATO, când Ministerul rus al Apărării a anunțat că atât fregatele, cât și submarinele cu rachete Zircon au fost eliminate treptat. Acest lucru nu numai că ar șterge Europa, ci și Statele Unite în cazul în care sunt necesare represalii. Marine -Forum din 7 ianuarie 2023 : „Lansarea și apropierea acestei rachete pot fi înregistrate doar atunci când are loc impactul. Avantajul strategic al acestui port-arme, care este unic în lume, este alegerea dintre convențional sau nuclear. echipamentul și faptul că toate centrele cheie de luare a deciziilor din lumea occidentală pot fi atinse din apele internaționale în câteva minute fără a se putea proteja sau apăra în mod adecvat.

Forțele maritime ruse de acest tip sunt situate în Atlantic, Oceanul Indian și, bineînțeles, în Marea Mediterană. „Pan Zirkon on the prowl” nu are absolut nimic de-a face cu războiul din Ucraina: este un semn a ceea ce se întâmplă în continuare când vine vorba de prăjirea unui pește mult mai mare decât o grămadă de psihoși de la Kiev, dacă torero-ul NATO vrea să joace.

Moscova a arătat clar că nu există absolut niciun motiv să avem încredere în refuzul de a negocia și în superputerea pe moarte. Anihilatorul german Merkel a fost cel care s-a lăudat că acordurile de la Minsk au fost menite doar să câștige timp pentru a înarma Ucraina pentru război împotriva Rusiei .

Cu această recunoaștere, Merkel ar fi vrut să le spună deschis rușilor că a mințit în numele Americii de ani de zile. Ei bine, asta nu este jenant pentru Moscova, ar trebui să fie jenant pentru Berlin. Este doar o altă demonstrație impresionantă a vasalajului total al FRG față de deținătorul vasalului SUA.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a avertizat de urgență: „Comportamentul Washingtonului și al altora din acest an ar trebui să fie ultimul avertisment pentru toate națiunile: lumea anglo-saxonă nu poate fi tratată pentru că este un hoț, un trișor, un ascuțit. , capabil de orice minte Occidentul, creând o ruptură între națiuni care va dura decenii viitoare și sporind credința la Moscova că nu are rost să încerci să negociezi cu ele.Din păcate, nu există nimeni în Occident cu care să putem comunica din orice motiv. Țările care pretind că sunt lideri mondiali au indus în eroare Rusia susținând că amenințarea extinderii NATO în Europa este inexistentă. Ei au mințit din nou când au susținut o foaie de parcurs pentru pace în Ucraina, care în realitate ar fi trebuit doar să-i dea Kievului timp să se pregătească pentru un conflict armat cu Rusia. Conflictul din Ucraina este un război proxy împotriva Rusiei, care se pregătește de mult timp. Vor trece ani, sau posibil decenii, până când relațiile Rusiei cu Occidentul vor reveni la normal. De acum înainte ne vom descurca până când o nouă generație de politicieni sensibili va ajunge la putere acolo. Vom fi atenți și vigilenți ( Prima postare, 27-12-2022 )

Înapoi la conținut

Prăbușirea dolarului contrastează cu puterea militară superioară a Rusiei

Probabil că cel mai mare mit care va fi spulberat în 2023 este mitul puternicei NATO. Analiști militari cu adevărat competenți, dintre care puțini americani, știu că armata rusă și complexul ei militar-industrial nu mai pot fi comparate cu aparatul militar al URSS în faza finală. Uniunea Sovietică era inferioară sistemului NATO. Puterea militară rusă, pe de altă parte, este cu mult superioară asociației NATO astăzi. Occidentul s-a cântat să se adoarmă în toți acești ani cu memoria de stat din epoca URSS din 1990, astfel încât să poată pluti netulburat din balon monetar în balon monetar cu sistemul său autodistructiv de bani fiat. Întotdeauna cu vechea stare a relațiilor de putere din 1990.

SUA au un buget militar de 1 trilion de dolari și pot produce doar 2.350 de obuze de artilerie de calibru 150 mm pe lună . Rusia trage până la 60.000 dintre aceste rachete în fiecare zi. Și în ciuda bugetului de un trilion de dolari, șeful armatei americane Milley cere încă 30 de milioane de dolari pentru producția de grenade: „Armata SUA „mai are un drum lung de parcurs” pentru a stoca muniție și pentru a se asigura că țara este pregătită pentru un război major. Șeful armatei, generalul Mark Milley, a spus că războiul din Ucraina are mizele grele de muniție necesare în orice conflict major Pentagon. solicită 30 de milioane de dolari în bugetul exercițiului financiar 2024 pentru a investi în baza industrială și pentru a „cumpăra numărul maxim de muniții pe care industria americană le poate produce”, a spus secretarul Apărării, Austin, în timpul audierii”. ( WTNH, 29.03.2023 )

Așadar, unde se duce acel trilion de dolari din bugetul anual actual când este nevoie de încă 30 de milioane de dolari pentru a face obuze? La fel ca în Republica Federală Germania, unde bugetul apărării de 50 de miliarde de euro care se epuizează în fiecare an – și datoriile speciale de 100 de miliarde de euro contractate anul trecut – nu ajung în mare măsură nici la Bundeswehr. Toți banii intră în buzunarele corupției globaliste și pensia alimentară a celor care sunt aduși. Punct! Și pentru aceasta, țările, națiunile și popoarele vor muri pur și simplu. Punct. Rusia, pe de altă parte, produce atât cele mai moderne, cât și cele mai convenționale arme la scara necesară celui de-al Doilea Război Mondial și face acest lucru cu un buget de apărare de 70 de miliarde de dolari, sau 7% din bugetul de război al SUA .

Dar cea mai recentă lovitură anglo-saxonă în stil Mackinder vizează de fapt o posibilă alianță între Germania (UE), Rusia și China. Cu toate acestea, războiul proxy din Ucraina nu decurge conform visului umed al lui Rockefeller. Acest lucru a funcționat încă împotriva Irakului fără apărare când Saddam Hussein, fostul vasal al SUA, a vrut să ocolească petrodolarul. Dar cu provocarea Rusiei vor pieri.

Dar acum asistăm la creșterea inexorabilă a petroyuanului și la prăbușirea consecutivă a dolarului american. Spre deosebire de Irak, însă , China și Rusia nu pot fi învinse militar și, astfel, hegemonia dolarului mondial este moartă .

În 2008, Rusia a început o reconstrucție masivă a forțelor sale de rachete și un plan pe 14 ani de modernizare a forțelor sale terestre. Noua armă Zircon, cartea de vizită hipersonică a Rusiei, este doar o mică parte din imaginea de ansamblu.

Înapoi la conținut

Mitul puterii militare americane

Puterea militară americană a fost forțată să părăsească Afganistanul într-o retragere umilitoare, complet precipitată, a salva-cine-poate-să-se salveze – chiar și a renunțat la producția sa clandestina de heroină a CIA – doar pentru a se mobiliza împotriva Rusiei în Ucraina. Armata americană din Ucraina, condusă de fapt de CIA, încearcă să facă acte de sabotaj împotriva infrastructurii ruse împreună cu MI6 britanic.

Foarte curând contraatacul va fi devastator, pentru că în afară de Ucraina și Polonia nu există trupe NATO semnificative care să se opună militar Rusiei. „Germania are un stoc de muniție pentru două zile de război” . Turcia, membru NATO, nu va oferi un singur soldat pentru a lupta împotriva rușilor în Ucraina. Fostul general șef al armatei britanice Sir Richard Barrons a avertizat că „muniția Marii Britanii este suficientă doar pentru războiul de o după-amiază”.

Din cei 80.000 de militari americani staționați în Europa, doar 10% au echipament militar . Au adăugat recent 20.000; nu e mare lucru. Dacă americanii ar fi să-și activeze trupele în Europa – ceea ce în sine este o propunere destul de ridicolă – nu există unde să debarce provizii sau întăriri. Toate aeroporturile și porturile maritime ar fi distruse în câteva minute de rachetele hipersonice rusești – atât în ​​Europa continentală, cât și în Marea Britanie.„SUA nu este pregătită pentru o luptă între Europa și ochi. Unitățile terestre – unități mici (echipă-companie/echipă), forțele de vârf și singurele elemente reale de manevră – nu sunt antrenate să opereze izolat. de la superioare. Capacitatea instruită Luarea deciziilor importante fără conducere și control nu există. NTC și JRTC demonstrează în mod obișnuit acest lucru. Din păcate, nu suntem nici pe departe o forță egală cu rușii, minus armele nucleare.” ( Jurnalul de războaie mici , 2022-02-15 )

De asemenea, toate centrele de combustibil precum Rotterdam ar fi distruse. De asemenea, toate instalațiile militare, inclusiv cele mai importante baze americane din Europa: Grafenwoehr, Hohenfels, Ramstein, Baumholder, Vilseck, Spangdahlem și Wiesbaden din Germania (Armata și Forțele Aeriene); Baza Aeriană Aviano din Italia; Baza Forțelor Aeriene Lajes din Insulele Azore din Portugalia; stația navală Rota din Spania; Baza Aeriană Incirlik din Turcia; iar stațiile Royal Air Force Lakenheath și Mildenhall din Marea Britanie s-ar afla imediat sub flagelul rachetelor rusești de represalii.

Toate avioanele de luptă și bombardierele ar fi distruse – după aterizare sau în timpul aterizării: nu ar exista loc de aterizare decât pe Autobahn și acolo ar fi o țintă ideală pentru atacurile aeriene rusești. Rachetele Patriot nu au valoare – așa cum a văzut întregul Sud global în Arabia Saudită, în timp ce încercau să elimine rachetele Houthi care veneau din Yemen. Domul de Fier al Israelului nici măcar nu poate opri toate rachetele primitive din Gaza.

Puterea militară a SUA este super-mitul Occidentului, pentru că, în esență, superputerea se ascunde în spatele proxy-ului – exemplu Ucraina. Forțele americane sunt lipsite de valoare, cu excepția „împușcării cu curcanul”, ca în Irak în 1991 și 2003 – împotriva unui inamic cu handicap și în mijlocul deșertului fără apărare antiaeriană. Vă rugăm să vă amintiți cât de umilită, NATO a fost alungată din Afganistan de talibani.

O rachetă hipersonică americană AGM-183A este montată sub aripa unui bombardier B-52 pentru testare. Acest test a eșuat și el, racheta nu este funcțională.

Spre deosebire de Rusia, care se mândrește cu cea mai bună și mai profundă apărare aeriană națională, cu cele mai bune complexe de apărare antiaeriană și antirachetă din lume, țărmurile americane sunt practic lipsite de apărare împotriva atacurilor aeriene ale superrachetelor rusești.

Odată cu noile generații de submarine nucleare care intră în serviciu împreună cu submarinele îmbunătățite din clasa Borei, toate înarmate cu cele mai recente rachete TLAM, este foarte greu de imaginat vreo contramăsuri americane, care ar putea proteja în mod realist SUA de un atac masiv cu rachete de croazieră.

Întrebarea crucială este: pot SUA să intercepteze o rachetă nucleară? Un nou studiu sponsorizat de Societatea Americană de Fizică (AIP) concluzionează că sistemele ICBM din SUA nu pot contracara în mod fiabil nici măcar o lovitură nucleară limitată și nici nu vor atinge noi standarde de siguranță în următorii 15 ani. ( AIP, 03.01.2023 )

Armele hipersonice planificate ale SUA ca contragreutate la armele hipersonice rusești au eșuat și ele de ceva vreme: „Secretarul Forțelor Aeriene Kendall este sumbru cu privire la racheta hipersonică ARRW ( Armă de răspuns rapid lansată de aer ) după ultimul test nereușit. Frank Kendall: Der latest testul nu a fost un succes. Nu am putut obține datele de care avem nevoie.” ( Forțele aeriene americane, 28.03.2023 )

Fiecare strateg militar rus știe că MAD ( distrugerea reciprocă asigurată ) nu mai este o realitate. Mutual Assured Destruction (MAD) este o strategie militară a SUA și o doctrină a politicii de securitate națională care presupune că o utilizare extinsă a armelor nucleare de către un atacator ar întâmpina un apărător cu arme nucleare cu capacități de a doua lovitură care ar duce la anihilarea completă a atacatorului.

În cazul în care Rusia crede că se confruntă cu o adevărată amenințare nucleară existențială din partea Occidentului, chiar și cu o lovitură nucleară tactică, armata rusă i-ar putea prezenta președintelui Putin un plan viabil care ar presupune anihilarea nucleară a SUA – cu doar pagube limitate Rusiei – ar avea ca scop.

Rusia ar scăpa astfel destul de nevătămată. Într-adevăr, cu un sistem de apărare antirachetă balistic testat pe teren, Rusia are mai mult decât șansele de a supraviețui unui schimb nuclear cu Statele Unite. Prea mulți experți și politicieni pompoși din Occident denigrează capacitățile militare ale Rusiei ca fiind de mâna a doua în cel mai bun caz. S-ar putea să plătești scump pentru asta.

Racheta rusă KINSCHAL, împotriva căreia nu există apărare!

Geneza actuală a noii generații de arme nucleare bizare a Rusiei a fost rezultatul deciziei Washingtonului din 2001 de a se retrage din Tratatul anti-rachete balistice . Președintele Putin a spus pe 1 martie 2018 :că ne-am ținut de munca de consolidare a capacităților de apărare ale Rusiei în cadrul actualului acord de control al armelor. Nu încălcăm niciun contract. Vreau să precizez asta în mod explicit. Puterea militară în creștere a Rusiei nu reprezintă o amenințare pentru nimeni; Nu am avut niciodată planuri de a folosi acest potențial de putere pentru ținte ofensive, cu atât mai puțin agresive.”

Războiul proxy organizat împotriva Rusiei în Ucraina a oferit Rusiei un teren de probă pentru a prezenta unele dintre cele mai avansate arme ale sale, cum ar fi racheta hipersonică Ch-47M2 Kinzhal. Această rachetă a lovit ținte în Ucraina înainte ca alerta aeriană să poată raporta ceva.

Mulți profesioniști adevărați au gâfâit când „Pumnalul” (kinshal) a fost dezvăluit. Această armă este o schimbare completă a lumii din punct de vedere geopolitic, strategic, operațional, tactic și psihologic. Se știe de ceva vreme că Marina Rusă a pus deja în funcțiune o rachetă antinavă 3M22 Zirkon cu capacitate M=8 revoluționară. Această rachetă este atât de impresionantă pentru că nu poate fi interceptată de niciun sistem de apărare aeriană – această rachetă Zirkon.

Racheta Kinzhal este pur și simplu șocantă pentru Occident din cauza capacităților sale operaționale. Cel mai probabil, bazată pe celebra structură Iskander, această rachetă aerobalistică M=10+ capabilă , foarte manevrabilă, cu o rază de acțiune de 2000 de kilometri transportată de MiG-31BM tocmai a rescris cartea despre războiul naval. Această armă elimină nevoia de flote mari de suprafață.

Da ai citit corect. Niciun sistem de apărare aeriană sau de apărare antirachetă din lume (poate cu excepția viitorului sistem rusesc S-500, conceput special pentru interceptarea țintelor hipersonice) nu este capabil să facă nimic împotriva acestei arme. Este nevoie de zeci de ani pentru a găsi un antidot. Încă o dată, secretarul american al Forțelor Aeriene Frank Kendall : „Viitorul rachetei hipersonice ARRW arată sumbru după ultimul test nereușit.: Ultimul test nu a fost un succes. Nu am putut obține datele de care avem nevoie”. ( Forțele aeriene americane, 28.03.2023 )

Aparent, în scopuri de testare, armata rusă „a tras cu o rachetă Kinzhal într-un depozit subteran de arme al forțelor armate ucrainene din Deliatyn, pe 18 martie 2022”. ( Aljazeera, 2022-03-19 ) „Yurii Ihnat, un purtător de cuvânt al Comandamentului Forțelor Aeriene din Ucraina, a declarat că nu au „nu există mijloace de a contracara aceste arme”. strategia Kremlinului”. ( CNN 03.10.2023 )

Mai precis, niciun sistem modern sau viitor de apărare aeriană desfășurat de o flotă NATO astăzi nu poate intercepta chiar și una dintre aceste noi rachete rusești. O salvă de 5-6 astfel de rachete garantează distrugerea oricărei ținte.

Înapoi la conținut

Demonul lumii atinge fundul în 2023

În 2022 s-a încheiat epoca așa-numitei „ordine internaționale bazate pe reguli” . Aceasta a pus capăt instrumentului SUA de dominație mondială, care era în vigoare de la căderea URSS.

Războiul de anihilare împotriva umanității, numit vaccinare Covid, nu a mai putut opri acest declin. Imperiul a intrat astfel în modul disperare. Diavolii își demontează propriul sistem, pe care l-au adus cu violență asupra umanității în 1991.

Reversul globalizării este implementat de imperiul însuși, deși involuntar. Acest lucru variază de la furtul pieței energetice a UE, astfel încât vasalii cu creierul mic să cumpere energie ultra-costisitoare din SUA, până la zdrobirea întregii industrii de semiconductori, până la ordonarea izolarii Chinei. Care este cel mai sigur dintre toate ordinele de sinucidere adresate vasalilor.

Jefuirea națiunilor „aliate” de către sindicatul Rockefeller-Rothschild distruge acum orice încredere reziduală și încredere în modelul de globalizare al hegemonului mondial.

Războiul dintre NATO și Rusia – până la ultimul soldat ucrainean – este doar o roată din ultima încercare majoră a hegemonului de a-și salva puterea mondială. Pentru Sudul Global, pentru Eurasia – și nu numai – a venit ora plecării. Noile forțe se coordonează de la BRI ( Inițiativa Belt and Road ) la SCO ( Organizația de Cooperare de la Shanghai ) la BRICS. Solicitările de aderare sunt deja la niveluri record. „Există 20 de țări care doresc să devină parte din BRICS și SCO ”. ( TV BRICS, 27.02.2023 )

Putin: „Nu vrem să fie forțate perversiuni asupra copiilor noștri, ăsta e satanism pur!” ARD a decretat ca „cuvântul mamă să fie șters din cauza discriminării împotriva perversilor”. După proteste vizibile, „întorsătura de gen” a venit pe ARD, cuvântul „mamă” poate fi folosit din nou . Dar ei vor continua până când Satana va prelua controlul deplin, acesta este planul.
( Tagesschau mama interzisă – Tagesschau Gender-Wende )

Din nou, acest război NU este despre Ucraina. Este războiul pentru viitorul Europei, este războiul pentru reorganizarea completă a ordinii internaționale pe planeta noastră. Rezultatul acestui război și consecințele lui nu pot fi comparate cu cele două războaie mondiale ale demonului mondial, deoarece sfârșitul lui inversează consecințele celui de-al Doilea Război Mondial într-o victorie totală pentru poporul martir german. Rușii înțeleg asta și vor victoria asupra lui Satana. Președintele Putin pe 30.09.2022: „Au început deja o negare radicală a valorilor morale, religioase și familiale. Aici, la noi, în Rusia, vrem „părintele numărul unu, părintele numărul doi și părintele numărul trei” (și-au pierdut mințile complet!) în loc de mamă și tată? Vrem ca școlile noastre să provoace perversiuni care duc la degradare și dispariție copiilor noștri încă din primele zile de școală? Vrem să le dăm în cap că există și alte genuri în afară de femei și bărbați și să le opereze Oferiți schimbarea de gen?Asta ne dorim pentru țara noastră și copiii noștri? Toate acestea sunt inacceptabile pentru noi. Avem propriul nostru viitor, diferit. Renunțarea totală la umanitate, răsturnarea credinței și a valorilor tradiționale și suprimarea libertății seamănă cu „religia inversă” – satanism pur.”

Dar și neoconservatorii din SUA sunt conștienți de rebeliunea omenirii, motiv pentru care nu mai vorbesc deschis despre planurile lor de dominare a lumii. După prăbușirea Uniunii Sovietice, au înnebunit, crezând că guvernul lor mondial anticipat era aproape asigurat. „Pax Americana” – acesta a fost strigătul de luptă al oamenilor din jurul lui Wolfowitz. „Pax Americana – The New World Order” a fost sinonimul pentru stăpânirea lumii profețită ( „Căci Domnul Dumnezeul tău te va binecuvânta, așa cum ți-a promis; așa vei împrumuta multor popoare și nu vei împrumuta de la nimeni; vei stăpâni peste multe neamuri și nimeni nu va stăpâni peste tine.” – Deuteronom 15:6 .) Nu se va ajunge la asta,

În această luptă finală pentru umanitate, elitele conducătoare occidentale își folosesc formidabilele abilități de propagandă PSYOP pentru a ascunde adevărata amploare a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Dacă fiecare cetățean al SUA (și UE) ar înțelege că pe capul lui i-au fost vopsite o mire nucleară și convențională, lucrurile ar putea scăpa de sub control chiar și pentru globaliști. Din păcate, acest lucru nu este încă cazul. Chiar acum, nebunii se joacă cu tot felul de idei stupide. Deci putem obține victoria finală până la 31 decembrie 2023? Poate, dar asta nu este încă sigur.

Rusia este în mod clar pregătită pentru orice conflict, inclusiv pentru unul nuclear. China va ajunge acolo în curând. În 2023 vom vedea un fel de sfârșit al războiului ucrainean: fie o victorie rusă în Ucraina, fie un război continental total pe care Rusia îl va câștiga și ea. Deci, până când chinezii vor fi cu adevărat pregătiți pentru război împotriva Imperiului (într-un an sau doi), lumea va fi un loc foarte diferit.

Un articol RT relatează despre „Summitul Democrației” lansat de președintele Joe Biden în 2021, cu care SUA dorește să recâștige controlul asupra subiectelor anterioare de pe această planetă. După cum spune postarea RT: „Dacă liderii unei țări se supun tuturor ordinelor de la Washington, sunt democrați. Dacă liderii urmează un curs independent, ei sunt etichetați „dictatori”. Când Rusia era în ruină în anii 1990, conducerea rusă sub Elțîn a fost considerat foarte democratic la Washington. În ciuda războiului lui Elțin împotriva propriului său parlament. De îndată ce Rusia a urmat propriul drum, s-a dovedit că trăim într-o „dictatură”. ( RT 30.03.2023) Președintele Putin și oamenii săi din media par să fie bine informați despre Adolf Hitler și să fi adoptat cel puțin parțial viziunea sa asupra lumii. Pentru că la 8 noiembrie 1940, Adolf Hitler a rostit următoarele cuvinte istorice în Bürgerbräukeller din München: „Ce înseamnă democrația sau un stat autoritar pentru aceste hiene internaționale? Asta nu le interesează deloc. Le pasă doar de un singur lucru: Este cineva dispus să jefuiască? Da sau nu? Este cineva suficient de prost să tacă în privința asta? Da sau nu? Și dacă o democrație este suficient de proastă ca să tacă, atunci e bine. Și când un stat autoritar declară: „Tu” Nu ne mai jefuim poporul, nici înăuntru, nici în afară, atunci asta e rău.” ( documentar video )

2023 va fi unul dintre cei mai importanți ani din istoria omenirii. Câți dintre noi vor supraviețui de fapt este o întrebare deschisă. Cine va învinge? Nu vechea putere satanică, asta e sigur.

Înapoi la conținut

Harta Energiei – Rusia și OPEC vs. Globaliști

OPEC a fost un instrument de putere în mâinile SUA, astăzi OPEC+ aparține axei Moscova-Beijing ca alianță de război împotriva SUA globaliste!

Când UE a convenit, la 6 octombrie 2022, să impună un plafon la prețurile petrolului rusesc, ca parte a unui nou pachet de sancțiuni împotriva Moscovei, 23 de miniștri ai petrolului din grupul OPEC+ – uniunea celor mai puternice țări producătoare de petrol – au vorbit în favoarea o reducere semnificativă a producției lor comune din. „OPEC+ reduce producția de petrol cu ​​2 milioane de barili pe zi pentru a susține prețurile, sfidând presiunea SUA”. ( CNBC 10/05/2022 ) Aljazeera a spus deschis că aceasta a fost o lovitură de răzbunare împotriva UE pentru că a încercat să facă rău Rusiei:„De ce OPEC+ reduce producția de petrol? Măsura vine înaintea embargoului Uniunii Europene asupra petrolului rusesc”. ( Aljazeera, 06.10.2022 )

Decizia colectivă a OPEC de a reduce producția de petrol cu ​​aproximativ două milioane de barili pe zi a declanșat reacții violente, în special în Statele Unite, și s-a vorbit chiar de „declarații de război”. „Noul război al petrolului: OPEC versus America. Acordul Arabia Saudită și al Rusiei de a reduce producția de petrol în ciuda amenințării Washingtonului ar putea schimba ordinea energetică globală”. ( Vineri, 10.07.2022 )

Cei din UE se simt din ce în ce mai mult trădați de liderii lor, deoarece reducerile de producție OPEC+ duc la creșterea prețurilor la combustibili, suspendând în același timp pachetele de sancțiuni. Narațiunea minciunii climatice , conform căreia lumea se îndreaptă către o „eră post-petrol” , este infirmată impresionant cu această acțiune puternică. Mai presus de toate, pentru că reprezentanții minciunii climatice defăimează petrolul și gazele drept mass-media apocalipsei, dar în același timp luptă cu dinți și unghii pentru a obține petrol ieftin de pretutindeni. Datorită poziției Rusiei, OPEC a devenit din nou un jucător global și un subiect internațional de conversație.

În războiul dintre sistemul financiar global și energie, un fapt rămâne imobil: poți tipări bani, dar nu poți tipări petrol.

Înapoi la conținut

Puterea financiară pe moarte versus puterea energetică vitală

Pentru a înțelege cu adevărat esența războiului proxy din Ucraina, trebuie să descompunem confruntarea după cum urmează: SUA și aliații săi europeni, care reprezintă și caută să impună finanțarea globală, sunt în război împotriva puterii energetice mondiale.

Ruble de gaz împotriva dolarilor fiat – acesta este fundalul acestei lupte mondiale în războiul proxy împotriva Rusiei!

În ultimii 22 de ani, am văzut cât de ușor este pentru guverne să imprime bani de hârtie sau să creeze bani ca numere digitale. Numai în 2022, dolarul american s-a apreciat mai mult în volumul hârtiei și digitale decât în ​​întreaga sa istorie combinată.

Energia, în schimb, nu poate fi tipărită și nu poate fi produsă digital, este o valoare reală. Și aici se află o problemă fundamentală pentru Washington: sectorul mărfurilor poate în cele din urmă să distrugă industria finanțelor fiat, deoarece mărfurile sunt reale și sunt în mare parte deținute de Rusia. De îndată ce mizeria de bani fiat digitali din Occident nu mai valorează suficient pentru a cumpăra cele mai importante lucruri, Putin cere ca plată produse de valoare. Urmează un troc, care pune sistemul monetar Rothschild în șah mat.

Riad își va schimba în curând petrolul cu yuani, rupie și alte valute. „Arabia Saudiții se pregătesc din ce în ce mai mult pentru noua condiție internațională de multipolaritate. Arabia Saudită ia în considerare acceptarea yuanului în loc de dolari pentru vânzările de petrol chinez. Discuțiile dintre Riad și Beijing s-au accelerat pe măsură ce nemulțumirea saudită față de Washington crește”. ( Wall Street Journal , 15.03.2023 ) Și tocmai acesta este ceea ce amenință hegemonul mondial, potrivit articolului Washington Post din 24.03.2023 : „Dolarul este superputerea noastră, iar Rusia și China îl amenință”.

Drept urmare, Washingtonul pierde controlul asupra OPEC și, odată cu acesta, se pierde puterea monedei hegemonice a lumii, dolarul. OPEC se extinde acum geopolitic ca OPEC+ și se repoziționează. Vechiul sistem lumii se îndreaptă spre căderea sa.

Brazilia și China tocmai au semnat un acord comercial major. Anul trecut, comerțul bilateral dintre cele două țări a atins un record de 150 de miliarde de dolari . De acum înainte, comerțul dintre cele două țări va fi decontat în monedele naționale yuani și real . Undele de șoc din vestul SUA, care tocmai se îneacă, se fac deja simțite. Panică în Australia: „Brazilia și China au convenit să înceteze să mai folosească dolarul american pentru a plăti pentru mărfuri comerciale. Aceasta este cea mai recentă victorie în încercarea pe termen lung a Beijingului de a înlocui dolarul și de a stabili yuanul ca monedă internațională dominantă.”Complet devastată, Australian News comentează în continuare în articol: „În comerțul internațional, monedele naționale sunt convertite în dolar, acesta este rolul tradițional al dolarului. Dar vremurile s-au schimbat. Acum tot mai multe țări se străduiesc să găsească sisteme financiare alternative. pentru a se proteja de politica Washingtonului de a folosi sancțiunile ca instrument politic”. ( News.com, 31.03.2023 )

Ei au reușit să-l învingă pe pionier împotriva globaliștilor din punct de vedere militar, dar nu și spiritul lui, care lucrează astăzi în spatele axei Moscova-Beijing în războiul împotriva globaliștilor!

Trebuie să vă amintiți că puterile financiare din New York au organizat al Doilea Război Mondial, deoarece Reich-ul german sub Adolf Hitler a menținut un sistem de troc funcțional cu America de Sud și astfel i-a blocat pe acești globaliști să acceseze economiile din America de Sud. Nimic altceva nu se întâmplă astăzi în așezările comerciale în afara dolarului american. Istoricul și generalul Bundeswehr a. D. Gerd Schultze-Rhonhof:„Din 1934, Reich-ul German a început să se elibereze de vâltoarea lipsei de schimb valutar, paraliziei economice și șomajului. A încheiat acorduri comerciale bilaterale cu alte 26 de țări sărace cu valută străină din America de Sud și Europa de Sud-Est și a introdus fără schimb valutar. comerț cu ei pe bază de compensare (de exemplu, locomotive germane împotriva lintei chiliane). Acest lucru a dus la noi tensiuni cu Anglia și SUA. Pe de o parte, „Germania păștea cu ea în curtea din față a SUA”. Pe de altă parte pe de altă parte, băncile din Londra și New York au fost excluse de la creditarea pentru prefinanțarea comerțului exterior al acestor 27 de țări, care până atunci fuseseră domeniul lor. Văzută prin ochii marilor țări comerciale mondiale, aceasta a fost o declarație germană de război.” ( Soldat în oameni, nr. 4 – iulie/august 2004) Și Henry Picker confirmă: „Motivul real al războiului a fost perturbarea de către Hitler a unei economii mondiale funcționale”. (Henry Picker, Hitler’s table talks , Ullstein Verlag, Frankfurt 1989, p. 21) Reich-ul german, singur împotriva lumii, ar putea fi încă învins după o luptă eroică de 6 ani, cu China și Rusia acest lucru nu mai este posibil astăzi.

Pentru prima dată, una dintre cele mai mari instituții de știri occidentale a numit în mod deschis teroarea americană practicată până acum sub numele ei: sancțiuni ca mijloc de exercitare a presiunii politice. Dar și că țările lumii găsesc acum protecție cu noile puteri mondiale. Încă din 23 ianuarie 2023, The Wall Street Journal a raportat că „liderii Braziliei și Argentinei au reînviat ideea unei monede comune pentru a stimula comerțul și a reduce dependența regiunii de dolarul american”.

Acest lucru demonstrează că SUA nu mai există ca singură putere mondială sau ca putere mondială deloc. Niciodată de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial nu a fost posibil ca alte țări de pe acest glob să găsească protecție comercială din SUA cu o altă putere majoră. În timpul Războiului Rece, țările au găsit o oarecare protecție militară din partea Americii în Uniunea Sovietică, dar nici URSS nu a putut oferi protecție împotriva hegemonia dolarului. Astăzi este diferit: „Potrivit secretarului pentru afaceri internaționale din Ministerul brazilian de finanțe, Tatiana Rosito, 25 de țări își fac deja plățile cu China în yuani”. ( StraitsTimes, 2023-03-30 )

Descriind starea îngrozitoare a eforturilor de dominare mondială ale familiei Rothschild și Rockefeller, Monica Crowley a spus: „Fostul oficial al Departamentului Trezoreriei SUA, Monica Crowley, avertizează asupra unei implozii economice deplină dacă dolarul american își pierde statutul de monedă de rezervă globală”. ( News.bitcoin, 29.03.2023 )

De aceea, în rândul vasalilor noștri globaliști, frica că după viitoarele alegeri prezidențiale din SUA din 2024, NATO s-ar putea răsturna și pentru că un președinte republican, fie Trump, fie DeSantis, nu va mai fi dispus să folosească armata SUA pentru teroarea mondială – pentru a pune la dispoziție Hegemon, deoarece aceasta poate fi finanțată doar cu sărăcirea totală a Americii. Grupul globalist încearcă în prezent să prevină această evoluție printr-un rechizitoriu trucat, cu speranța că Donald Trump va fi închis. Dar acesta ar putea fi și barilul de rezistență debordant din SUA. În plus, alegerile viitoare ar trebui să fie falsificate într-o măsură mult mai mare decât a fost cazul împotriva lui Trump în 2020. În plus, globaliştii nu se pot aştepta la nimic mai puţin de la DeSantis decât de la Trump. Noua prezentare a Bundeswehr „Ucraina primește sprijin din partea NATO, precum și din partea Germaniei și SUA. Dar un om nou la Casa Albă s-ar putea schimba foarte mult – ministrul Apărării SPD, Boris Pistorius, este de asemenea de părere că. „Ar trebui să se întâmple cel mai rău și un președinte american ar merge la se mută Casa Albă, care s-a distanțat de Europa și NATO, atunci am avea provocări care ar fi greu de imaginat în acest moment” , a spus Pistorius”. ( Vineri, 04.01.2023 )

Aceste cuvinte ale autoportretului sunt pline de frică. Până de curând, se lăuda că va face Bundeswehr „defensabilă”. Dar acum trebuie să recunoască că niciunul din cele 100 de miliarde de euro din datorii speciale pentru Bundeswehr nu a mers către Bundeswehr și că nici aceasta nu poate fi apărat: „La începutul lunii martie, Pistorius a cerut o subvenție bugetară de 10 miliarde. Dar există o lipsă de bani și capacități. Deficiențele din Bundeswehr nu pot fi remediate până în 2030 cel mai devreme.” ( n-tv, 01.04.2 și 023) Cu alte cuvinte, rămânem pentru totdeauna incapabili de apărare, pentru că toți banii care se scot din datorii și datorii speciale, și orice extorcare fiscală se mai face împotriva noastră, intră în pensia alimentară a celor care au fost aduși, în marile buzunare de corupție ale actualilor vasali americani, în UE -Finanțări și flux în finanțarea SUA. Toate acestea vorbesc despre sfârșitul auto-pregătit al unui sistem mondial mizantropic fără precedent!

Înapoi la conținut

Reacțiile SUA: Între sfidare și furie disperată

Rubla de gaz bate dolarul fiat

Reuniunea ministerială OPEC+ din 6 octombrie 2022 a dat chiar și celor mai ignoranți dintre ei o privire că nimic nu va mai fi la fel. Tensiunile inerente dintre două viziuni asupra lumii s-au desfășurat imediat în sala de presă după întâlnire, unde un ministru saudit al petrolului i-a pus agenția de presă Reuters în locul său. Și chiar înainte de întâlnire, jurnaliștii americani au atacat cu înverșunare OPEC pentru că „ține ostatică economia globală” . Semnele căderii și ale victoriei Rusiei pot fi văzute și în Republica Federală Germania: „Din noiembrie, țările OPEC vor să producă mai puțin țiței – chiar dacă asta aduce beneficii obiectivelor de război ale Rusiei. Arabia Saudită nu a condamnat războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Creșterea prețurilor aduce venituri suplimentare în cufărul de război rusesc. Chiar dacă cartelul petrolului nu este poziționându-se direct – indirect o face”. ( Știri zilnice, 23 octombrie 2022 )

Foreign Policy , revista „guvernului mondial evreiesc secret” (Consiliul pentru Relații Externe) a rezumat schimbarea mondială din 5 octombrie 2023 : „OPEC reduce producția de petrol și îi dă astfel o lovitură lui Biden”. Senatorul democrat Chris Murphy nu a vrut să creadă că puterea energetică se eliberează acum de SUA. Biden promisese arme Arabiei Saudite, în ciuda abuzurilor saudite ale drepturilor omului și, în schimb, se aștepta ca Arabia Saudită să lupte cu SUA împotriva Rusiei. Dar acum Arabia Saudită luptă de partea Rusiei împotriva SUA, ceea ce este insuportabil. Murphy pe 05.10.2022 pe Twitter :„Am crezut că scopul vânzării de arme statelor din Golf, în ciuda abuzurilor lor asupra drepturilor omului, a războiului lor fără sens din Yemen, a lucrând împotriva intereselor SUA în Libia, Sudan etc., a fost că într-o criză internațională, Golful Americii versus Rusia. /China ar putea alege.”

Într-o declarație comună a Casei Albe, consilierul pentru Securitate Națională Jake Sullivan și directorul Consiliului Economic Național Brian Deese au declarat: „Președintele este dezamăgit de decizia miop a OPEC+ de a reduce cotele de producție în timp ce economia globală se confruntă cu impactul negativ continuu al invaziei lui Putin. Ucraina. Într-un moment în care menținerea unei aprovizionări globale cu energie este de o importanță capitală, această decizie va avea cel mai negativ impact din cauza creșterii prețurilor la energie.” ( Casa Albă, 10.05.2022 )

Printre înalții oficiali care au participat la cea de-a 45-a reuniune a adunării OPEC+ din 5 octombrie 2022 la Viena s-a numărat și Alexander Novak, viceprim-ministrul Rusiei. Novak menține relațiile diplomatice ale Rusiei cu alți mari producători de petrol. Iar acest lucru nu a putut fi întunecat de încercările Occidentului de a exercita influență, „nici când Statele Unite și aliații săi occidentali au făcut campanie pentru izolarea diplomatică și economică a Rusiei după invazia Ucrainei”, se plângea Politica Externă pe 5 octombrie 2022 ).

De la începutul conflictului militar din Ucraina, la 24 februarie 2022, am putut observa în esență modul în care industria financiară condusă de Occident își poartă războiul împotriva industriei energetice dominate de Est.

Momentul va reveni întotdeauna industriei energetice, deoarece, așa cum sa explicat mai sus, spre deosebire de bani, energia nu poate fi tipărită. Cantitățile de petrol și gaze necesare înlocuirii surselor de energie rusești nu pot fi găsite pe piața mondială într-un an, nu zece ani. Și nicio marfă nu este mai globală decât petrolul.

Orice schimbare pe piața petrolului afectează imediat economia globală. „Uleiul face națiuni și sparge națiuni ”. Acest citat simbolizează importanța petrolului în formarea ordinelor globale și regionale, așa cum a fost cazul în vestul Asiei în epoca de după Primul Război Mondial: mai întâi au venit conductele, apoi au venit granițele.

Defunctul fost ministru saudit al petrolului Zaki Yamani a descris odată alianțele petroliere ca fiind mai puternice decât căsătoriile catolice. Dacă acesta este cazul, atunci vechea căsătorie americano-saudită se află în prezent în faza de divorț. În același timp, Rusia a cerut divorțul de Europa. Rusia și-a realiniat politica externă: „Moscova clasifică în jur de 20 de țări drept „neprietenoase” în ziar. Acestea includ SUA, Germania, Marea Britanie și Polonia”. ( n-tv, 31 martie 2023 ) Fără o schimbare de regim în țara noastră, nu vor mai exista relații vitale cu Rusia. Ar trebui să se gândească la asta. Rusia subliniază în mod explicit că China și India se numără printre partenerii strategici ai Rusiei.„Președintele Vladimir Putin a semnat vineri noi linii directoare menite să reducă „dominanța” occidentală și să identifice China și India ca parteneri cheie pentru viitor, documentul de 42 de pagini postat pe site-ul Kremlinului arată că Rusia va urmări „să creeze condițiile pentru fiecare stat să respingă scopurile neo-colonialiste și hegemonice”. ( DW, 31.03.2023 )

Înapoi la conținut

Bellicii nucleari declanșează colapsul financiar mondial

Când deținătoarea recordului celui mai scurt prim-ministru britanic, Liz Truss, a compromis Banca Angliei a lui Rothschild în cursul excesului ei de zel din Ucraina , Jacob Rothschild l-a pus pe primul ministru cu inteligență slabă să-și anunțe demisia după doar 49 de zile.

Marea Britanie oferă cel mai extrem guvern de război din Europa. Chiar și sub fostul prim-ministru nu tocmai inteligent Liz Truss, care a rămas în istorie ca deținător al recordului pentru cel mai scurt timp ca prim-ministru la 49 de zile, guvernul Rothschild a provocat nemulțumiri. Cu o salvare de până la 400 de miliarde de lire sterline pentru comercianții de energie care măresc prețurile în războiul împotriva Rusiei, instabilitatea sistemică a amenințat, declanșată de o bula globală de un trilion de dolari de datorii neplătibile și derivate. „Contribuabilii britanici sunt în criză pentru planul energetic de 200 de miliarde de lire sterline al lui Truss. Propunerea ar necesita împrumuturi și ar crește deficitul bugetar”. ( Bloomberg 06.09.2022) Prim-ministrul, care a fost anulat rapid, aprinsese astfel fitilul la butoiul de pulbere al trilioanelor de derivate acumulate. Din cauza lipsei de noroc în războiul împotriva Rusiei, focul global de anihilare a tuturor acestor speculații financiare în băncile centrale ale Europei, nu numai în Marea Britanie, începe acum să ardă.

Banca Angliei , într-o scrisoare din 5 octombrie 2022 , a informat Parlamentul Marii Britanii că greșeala guvernului Truss s-a petrecut „în câteva ore” în noaptea de 27 spre 28 septembrie 2022 , când marile fonduri de pensii din Regatul Unit s-au prăbușit, care, la rândul lor, pentru a fi salvat de Banca Angliei . Acesta avertizează că băncile din City of London , care au oferit fondurilor împrumuturi cu efect de levier, sunt, de asemenea, potențial în pericol, adăugând la destabilizarea sistemului financiar. Banca Anglieidescria astfel contagiunea care a apărut în urma prăbușirii unei forme deosebit de periculoase de derivate financiare. Scrisoarea Băncii Angliei către guvern spunea : „Un volum mare de gilts deținute ca garanție de către bănci pentru împrumuturi către fonduri LDI [de investiții bazate pe pasive Despre acest Politic din 07.10.2022 : „De ce ar trebui să fim cu toții îngrijorați de criza fondurilor de pensii din Regatul Unit. Volatilitatea a lovit economia Regatului Unit după anunțul minibugetului al premierului Liz Truss”.

Acest lucru i-a înfuriat atât de tare pe Rothschild încât au concediat-o pe „managerul” lor britanic Liz Truss.

În weekendul 7-9 octombrie 2021, au apărut rapoarte într-o serie de ziare financiare, inclusiv Asia Times 09/10/2022 : „Apelul în marjă global lovește piețele de obligațiuni europene. prăbușirea mondială din 2008”.Așa-numitul „apel în marjă” descrie starea băncilor care tranzacționează cu pariuri CDS și CFD. Dacă limita de deținere este depășită, se declanșează „apelul de marjă”. Dintre toate instrumentele financiare derivate create în ultimii 25 până la 30 de ani, cele mai periculoase și cele mai răspândite sunt „schimburile pe rate ale dobânzii”, cu valoarea nominală (valoarea pariului) de astăzi de aproximativ 500 de trilioane de dolari, care au distrus deja multe comunități de pe teritoriul transatlantic. lume și a dus, de asemenea, la prăbușirea mondială din 2008. Astăzi situația este de multe ori mai proastă, nu mai există o salvare a sistemelor de sluț occidental ale „Marelui Satan”.

Zeul lui Merkel, Ackermann
Ackermann, generatorul de tribut trimis de Yahwe pentru globaliştii financiari, a fost într-adevăr venerat ca un zeu de către Merkel. În schimb, Ackermann le-a lăsat germanilor 75 de trilioane de dolari în datorii la jocuri de noroc în favoarea celor dragi de pe Wall Street.

Schimbul de dobândă derivat (speculativ), de exemplu o rată fixă ​​a dobânzii în euro este schimbată cu o rată a dobânzii variabilă în euro, este foarte comun. Deoarece astfel de swap-uri pe rata dobânzii sunt instrumente over-the-counter, ele sunt tranzacționate sub o varietate de forme. Doar anumite bănci participă la aceste pariuri swap rate ale dobânzii și la așa-numita asigurare de credit default (CDS), guvernele trebuie, în cele din urmă, să suporte doar trilioane de pierderi, dar nu au niciun cuvânt de spus în această chestiune. Cele 5 bănci cabale își garantează pariurile între ele. Partenerii lor de pariuri de stat pierd mereu, nici măcar nu au citit contractele de 5000 de pagini.„Pariurile sunt acceptate pe piața pentru asigurarea de credit default, care este accesibilă doar investitorilor cu profit. Casele de pariuri sunt cinci bănci de investiții. Nici măcar autoritățile de supraveghere nu au voie să se uite în registrele lor, tranzacționarea are loc în afara bursei. Atâta timp cât au voie să facă acest lucru, doar casele de pariuri știu cine are ce valori aleargă.” (FAZ, 07.03.2010, p. 12)

Adevăratul prăbușire din 2008 a fost declanșat de acum ridicolul 65 de trilioane de dolari a unui alt tip de derivat, CDS ( credit default swap ). Derivatele sunt amenințate cu o prăbușire și mai mare și mai gravă astăzi, deoarece, în același timp, productivitatea, baza tuturor valorii monetare, s-a prăbușit într-o măsură teribilă. Numai Deutsche Bank deținea 75 de trilioane de dolari în pariuri cu băncile cabale în 2016, care erau încă făcute împotriva germanilor de către cabalistul șef al Deutsche Bank la acea vreme, Joseph Ackermann: „Swapurile de credit default (CDS) pe cinci ani de la Deutsche Bank sunt în prezent la 230 de puncte de bază, cea mai mare rată de risc a oricărei bănci de investiții. La începutul anului 2016, punctele de bază erau de 95. Se spune că Deutsche Bank deține 75 de trilioane de dolari Riscuri derivate , este de 20 de ori mai mult decât PIB-ul german (produsul intern brut). [ CNBC.com, vineri, 15 iulie 2016 ]

Prevenirea amenințării la adresa sistemului financiar ar necesita un control imediat asupra instrumentelor derivate, în special a instrumentelor derivate pe rata dobânzii, pentru a forța băncile comerciale să renunțe la aceste instrumente derivate. Dar cele 2 familii, Rockefeller și Rothschild, nu vor face asta. Datorită pierderii tot mai mari a încrederii în sistemul dolarului, multe țări își reduc tranzacțiile în dolari, așa cum este ilustrat mai sus folosind exemplul China-Brazilia. Acești dolari „nedoriți” se întorc în SUA. În prezent, 40% din dolarii tipăriți circulă în SUA, iar restul ( 60% ) în întreaga lume. Când aceste stocuri revin, în SUA se acumulează sume inimaginabile de dolari, pentru care nu există bunuri, adică valori. Inflația: mai mulți bani urmărind mai puține bunuri .

Pentru a preveni investitorii străini să dumping dolarul, Rezerva Federală a SUA crește și mai mult ratele dobânzilor. Menținerea investitorilor străini la bord este mai importantă pentru imperiul Rockefeller decât prevenirea prăbușirii economiei locale. Deci trebuie să continuați să împingeți dolarul mai sus. Fed va apăra dolarul și statutul său de monedă de rezervă a lumii, indiferent cât de rău s-ar prăbuși piața de valori, indiferent cât de rău s-ar prăbuși economia, oricât de mult s-ar prăbuși piața obligațiunilor și oricât de mult s-ar prăbuși piața imobiliară. Pe scurt: declinul industrial, economic și social al SUA, care a început în totalitate din vina sa în ultimele decenii,

Cabala continuă să se autodistrugă, deoarece nu sunt capabile să acționeze pe baza logicii umane. Cine știe ce se află sub pielea lor? Aceasta este o situație pe care ideologii megalomani ai „națiunii indispensabile, farul de pe un deal” pur și simplu nu o vor accepta, ci sunt forțați în ea.

Înapoi la conținut

Totul este conform manualului CIA

Secretarul general al NATO de atunci și apoi reprezentantul UE pentru Externe (secretarul general al Uniunii Europene de Vest, UEO), Xavier Solana , a dezvăluit încă din 2000 că Occidentul global plănuia un război major împotriva Rusiei și Chinei.

Sindicatul Rockefeller-Rothschild consideră că parazitismul global al SUA poate fi menținut în viață doar dacă fiecare „insula mondială” este condusă de un dictator instalat de o familie. Exemplu World Island Eurasia . Pentru aceasta, însă, este necesar ca Putin și Xi să dispară prin „schimbare de regim”. Abia atunci Eurasia poate fi balcanizată, astfel încât fiecare dintre republicile bananiere pe care le plănuiesc să poată fi condusă apoi de un dictator marionetă american. Războiul împotriva Rusiei și Chinei a fost planificat încă din 2000, potrivit secretarului general al NATO de atunci și reprezentant al UE pentru politică externă, cunoscut la acea vreme drept secretarul general al Uniunii Europene de Vest (UEO), Xavier Solana. FAZ s-a referit la Solana într-un articol după cum urmează:„În acest context, Solana nu numai că a atras atenția asupra unei potențiale „poveri pentru relațiile transatlantice”, dar și-a exprimat și teama că ar putea fi provocată o „criză majoră cu Rusia” și eventual și cu Republica Populară Chineză”. (FAZ, 3 mai 2000, p. 9)

Această „strategie” de vis umed este derivată în întregime din manualul CIA încercat și adevărat. Astfel de crime subversive au fost comise de SUA în aproape fiecare stat din America Latină („Doctrina Monroe”) și țări din Sudul Global timp de multe decenii.

Neoconistii americani cred că subjugarea Eurasiei este singura modalitate de a resuscita cadavrul lui Bretton Woods și a petrodolarului și de a forța restul lumii să continue să-și trimită bunurile și produsele valoroase în SUA gratuit.

Având în vedere declinul avansat al SUA și ascensiunea inexorabilă a Chinei și Rusiei în termeni militari, industriali, economici și sociali, nu mai există nicio speranță ca „familiile” să continue să folosească SUA ca puterea satanismului lor. împotriva umanității. Centrala electrică pulverizează și va fi în curând închisă.

Există doar două rezultate posibile: fie SUA acceptă înfrângerea, fie urmează Armaghedonul nuclear global. Conform tuturor experiențelor cu „familiile” nu există nimic între ele.

Sectoarele industriale europene sunt în pragul colapsului din cauza penuriei de energie. Odată ce acordurile valutare BRICS+ cu propriile lor sisteme financiare vor elimina dolarul american, va exista o fugă masivă a obligațiunilor americane și a acțiunilor americane. Asta înseamnă că un val gigantic de dolari fără valoare se va revărsa înapoi în SUA. Acest lucru va implica hiperinflație și, astfel, va duce la devalorizarea totală a dolarului american la nivel internațional. De acum înainte, SUA nu își mai permit importurile. Din cauza stării dezindustrializate din SUA, care a dus la slăbirea mortală a producției interne, ca și în a noastră, sărăcia extremă în societatea americană va fi consecința logică.

Toate speranțele inițiale ale sectorului bancar/financiar din SUA de a putea beneficia de războiul din Ucraina nu au fost împlinite. Dolarul nu s-a întărit, în cel mai bun caz rămânând neutru în ciuda majorărilor uriașe ale ratelor, spre deosebire de rubla, care s-a apreciat cu 300% de la război – și este acum considerată o monedă super-stabilă. Cu toate acestea, dezvoltarea războiului care a devenit vizibilă va duce inevitabil la o prăbușire accelerată a dolarului american.

În afara Occidentului lovit de moarte, națiunile luptă pentru egalitate legitimă și, în acest sens, toate se bazează pe principiul multipolar al statului național sau „modernizarea pașnică”, așa cum o numește Xi Jingping, în loc de „război etern”. Statele Unite ale Americii globaliste nu pot exista fără războaie . Acum, în ultimul război american prin procură, din Ucraina împotriva Rusiei, ei trec sub ei înșiși. Deci la revedere 1991 până în 2022 . Occidentul se prăbușește. Finala a început. SUA sunt la dracu .

Înapoi la conținut

FAZ recunoaște: Națiunile Unite sunt ilegale, a fost întotdeauna despre stabilirea unui guvern mondial

lumina versus moarte
Se demontează, se distrug, noi mergem pe calea către lumina vieții!

Acum, când Rusia și China cer principiul libertății statului național (ordine multipolară) pentru întreaga lume și doresc ca acest principiu să fie din nou reprezentat de Națiunile Unite, acordând în sfârșit valabilitate Cartei ONU, apar primele voci că Națiunile Unite și-ar fi supraviețuit.

Mai presus de toate, ei se confruntă cu molozul drepturilor omului bombardate, pentru că este rândul Rusiei să preia președinția de doi ani a Consiliului de Securitate al ONU. Majoritatea lumii, majoritatea membrilor Națiunilor Unite salută președinția rusă. Desigur, pentru mizantropii care au dominat Națiunile Unite până acum, organizația mondială nu mai are sens în condițiile statelor naționale. Brusc se spune: „Faptul că Rusia preia președinția Consiliului de Securitate arată că ONU nu poate legitima politica mondială”. ( FAZ, 02.04.2023) Națiunile Unite nu mai pot legitima acțiunile lumii? În special, Republica Federală Germania s-a impus în temeiul dreptului parlamentar să acționeze militar numai în cadrul Națiunilor Unite. ( Ministerul Apărării ) Prin aceasta, își înlătură toate pseudo-legitimările pentru operațiunile lor militare în numele Națiunilor Unite (globaliștii) în străinătate.

FAZ susține că Rusia nu poate prezida Consiliul de Securitate al ONU, deoarece Carta ONU prevede că fiecare membru „să susțină pacea și securitatea internațională”. (Articolul 1) și „să dezvolte relații de prietenie între națiuni bazate pe respectarea principiului egalității în drepturi și al autodeterminării popoarelor”. (Articolul 2) Dar SUA, care a purtat peste 200 de războaie de agresiune în lume din 1945, este foarte potrivită, potrivit FAZ, să prezideze Consiliul de Securitate, cu puține critici:„Faptul că Statele Unite (Irak) și NATO (Kosovo) au purtat deja război fără un mandat al ONU nu îmbunătățește lucrurile. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că intervențiile occidentale nu au vizat acapararea de pământ și subjugare.” ( FAZ, 2 aprilie 2023 )

Scuze, ce? Fără cucerire, fără supunere? Kosovo a fost furat din Serbia, iar populația rămasă este încă asuprită de albanezii angajați de Occident. Și în Irak nu doar președinții sunt aleși de SUA, ci și guvernele regionale. Întreaga țară este supusă forțelor de ocupație americane. Dar acest guvern federal pretinde că defăimează Rusia ca agresor din cauza războiului la care a fost forțat, chiar dacă a luat parte la războiul de agresiune al NATO împotriva Serbiei, și asta fără un mandat ONU.

Dar ceea ce iese cel mai clar este recunoașterea că Națiunile Unite au fost văzute doar ca un vehicul prin care globaliștii să impună cu forța un guvern mondial tuturor statelor naționale, ceea ce FAZ admite cu următoarele cuvinte: „Națiunile Unite în forma lor actuală . nu sunt potrivite pentru a oferi politicii mondiale un cadru legitimator, care este probabil să fie și mai dificil în era multipolară decât a fost până acum.” ( FAZ, 2 aprilie 2023 )

Prin „epocă multipolară” se înțelege principiul statului național suveran. Astfel, dacă Națiunile Unite și-ar pierde legitimitatea ca instituție mondială a statelor naționale, atunci ar recunoaște că a fost planificată anterior ca un vehicul pentru stabilirea guvernului mondial.

Paul Warburg
Paul Warburg în fața Senatului SUA la 17 februarie 1950: „Vom avea un guvern mondial, fie că ne place sau nu. Singura întrebare este dacă guvernul mondial va fi obținut prin cucerire sau prin consimțământ”.

Super perversia constă în următoarea propoziție a comentariului FAZ : „Poziția celor cinci puteri de veto în special este depășită, reflectă lumea din 1945. În cele din urmă, aceste țări își urmăresc propriile interese, nu pe cele ale comunității mondiale. ”

De-a lungul anilor, Națiunile Unite au fost mai mult din Dumnezeu pentru noi, iar acum, când Rusia și China cer dreptul statelor naționale, dreptul ca țările să nu fie asuprite de un clan care guvernează lumea, Națiunile Unite au devenit brusc de prisos, și asta cu justificarea națională că cei cinci membri permanenți ar „în final să-și reprezinte doar propriile interese”. Buna ziua! A existat întotdeauna o singură țară care și-a reprezentat propriile interese prin intermediul Națiunilor Unite și a permis războiului să prevaleze. Statele Unite ale Americii .

Dar suntem fericiți că în cele din urmă eșuează din cauza minciunilor lor. Ei se demontează.RFG se acuză acum de crime împotriva umanității, pentru că dacă Națiunile Unite ar fi ilegale, atunci toate operațiunile de război ale RFG au fost și ilegale, oricum împotriva Serbiei. Dar cea mai mare bucurie vine pentru că această evoluție relevă acum planificarea unui guvern mondial în dulapul ideilor nebunești. Și totul datorită războiului pe care l-au organizat împotriva Rusiei cu intenția de a zdrobi Rusia, de a-i distruge poporul prin constrângerea perversiunii umane. Ai pierdut, noi am câștigat! În Faust, Goethe a recunoscut secretele existenței noastre, pentru că atunci când a fost întrebat cine este, i-a cerut diavolului să spună:„Eu fac parte din acea putere care dorește întotdeauna răul, dar întotdeauna creează binele”.

Ca o amintire: Paul Warburg, arhitect evreu al băncii centrale private evreiești ( Federal Reserve System ) din SUA și la acea vreme cel mai influent oligarh financiar evreu din SUA, la 17 februarie 1950 în fața Senatului SUA: „Vom Avem un guvern mondial, fie că ne place sau nu. Singura întrebare este dacă guvernul mondial va fi obținut prin cucerire sau prin consimțământ.” (Paul Warburg a apărut în fața Comitetului pentru Relații Externe al Senatului SUA la 17 februarie 1950 și a spus : „Vom avea un guvern mondial, indiferent dacă ne place sau nu. Întrebarea este doar dacă guvernul mondial va fi obținut prin consimțământ sau prin cucerire. ” )

Înapoi la conținut

Factorul Trump din închisoare?

Trump în lupta pentru umanitate
Începe transformarea lui Trump pentru a lupta pentru umanitate!

Rechizitoriul împotriva lui Trump arată că „Democrații Biden” înnebuniți de putere sunt INCOMPATIBILI cu societatea umană. În primul rând, sistemul a vrut să-l acuze pe Donald Trump de incitare la revoluție. Dar când Fox News a arătat apoi scenele video cu modul în care demonstranții pașnici ai lui Trump din 6 ianuarie 2021 au fost rugați de către forțele de poliție și agenții CIA să intre în Capitoliu. Înainte de asta, ușile Capitoliului au fost deschise de poliție.

Președintele Camerei Republicii, Kevin McCarthy, i-a oferit lui Tucker Carlson lui Fox News 40.000 de ore de imagini video de la autorități care dezvăluie minciunile oribilului sistem. În special, persoana care a servit drept așa-zisă dovadă pentru presupusa asalta a Capitoliului de către susținătorii lui Trump pe 6 ianuarie 2021, ofițerul de poliție Brian Sicknick, poate fi văzută în filmare. Presa a susținut că a fost „atacat” de mulțime și ucis cu un stingător lovit în „capul gol” . Dar Sicknick este prezentat în materialul video care îi duce pe susținătorii lui Trump să iasă din clădire în timp ce poartă o cască. Tucker Carlson:„Acest videoclip dezmintă cea mai puternică și utilă minciună pe care democrații ne-au spus-o despre 6 ianuarie. Comisia de anchetă a Camerei a văzut și a revizuit acest document numerotat în arhivă. Au mințit despre ofițerul de poliție pe care pretind că îl închină. Dacă ar fi fost dispuși, atunci necinstea lor nu a cunoscut limite”. ( Fox News, 03.06.2023 )

Drept urmare, acuzațiile împotriva lui Trump au fost modificate. Acuzația nu mai este „apel la revoltă”, ci „finanțarea interzisă a campaniilor”. În 2016, Trump a plătit bani în liniște fostei actrițe porno „Stormy Daniels” (Stephanie Clifford). Tratatul de la Schweigefeld nu era secret. Relația cu Trump s-a bazat și pe „Stormy”. Nimic nu poate depăși perversia criminală a acestui sistem. Și toate acestea doar de teama victoriei lui Trump la următoarele alegeri prezidențiale, pentru că de data aceasta frauda electorală ar trebui să fie mult mai violentă decât în ​​2020, din moment ce democrat-globaliștii și crimele lor au fost recunoscute. Dar chiar și din închisoare, se spune, Trump poate candida ceea ce l-ar conduce și mai mult la o victorie remarcabilă. Dar chiar și o victorie pentru Ron DeSantis ar duce la distrugerea puterii globaliste.

Donald Trump a pus lumea pe un curs național. Nu din funcție, în calitate de președinte a fost doar directorul de mic dejun al globaliștilor. În timpul mandatului său, Trump a făcut cam tot ce i-au cerut globaliştii doar pentru a nu fi tăiat. Se temea de globalişti ca de nimic în lume pentru că ştia că are multe de pierdut, toate miliardele lui de dolari. În acest sens, era o eroare la acea vreme să-l vedem pe Trump ca independent, deoarece nu avea nevoie de mită. Deși acea parte este corectă, el se temea să piardă ceea ce deținea.

Întrebarea cine ar fi mai bun pentru modelarea anti-globalistă a viitorului ca președinte al SUA pentru lume, Donald Trump sau Ron DeSantis, este greu de răspuns. Don DeSantis nu ar trebui criticat din punct de vedere al caracterului. Nu numai că a refuzat să preia de la început măsurile generale corona și vaccinarea obligatorie specială pentru muncitorii, ci chiar a promulgat legi care au făcut din respectarea decretelor Biden o infracțiune penală. El a zburat cu imigranți debarcați pe o insulă a celor superbogați. DeSantis s-a calificat astfel drept un președinte anti-globalist.

Donald Trump nu gândește altfel decât Ron DeSantis, ci a vorbit despre asta doar în timpul mandatului său.În practică, a putut face puțin pentru că nu a îndrăznit să facă acest ultim pas împotriva puterilor mondiale. Trebuie doar să rezistăm. Performanțele sale antiglobaliste ca președinte american au schimbat lumea, acesta este meritul lui, pentru care trebuie să fim veșnic recunoscători. De asemenea, alte alegeri pentru Trump în această nouă situație mondială ar putea însemna că el și-ar termina cu adevărat treaba pentru că vrea să se răzbune pentru ceea ce i-au făcut. Și răzbunarea este un motor puternic. În acest sens, atât Donald Trump, cât și Ron DeSantis ar trebui să fie garanți pentru distrugerea globaliștilor.

Poate că demiterea lui Trump de către globalişti este testul acid pentru ca America să se ridice împotriva tiraniei, cenzurii, fraudării voturilor şi infestării demonice a globaliştilor democraţi. Revolta Americii împotriva genderismului și uciderii vaccinurilor, revolta împotriva transterorismului și wokismului au devenit imperative. Aceste acuzații împotriva fostului președinte, unice în istoria Americii, ar putea aprinde focul revoltei. Poate că acest rechizitoriu va fi pasul decisiv în trimiterea acestei Americi, care nu poate trăi fără război, în iad ca un rău al umanității.

Lumea trebuie acum să fie martoră la nebunia democraților globaliști prin rechizitoriul împotriva lui Donald Trump pentru a înțelege că manipularea alegerilor – împotriva lui Trump și a Americii – nu a fost suficientă pentru ei. Acum chiar vor să-l pună după gratii, în timp ce globaliştii nu sunt niciodată urmăriţi penal pentru infracţiuni grave, inclusiv luare de mită, trafic de persoane, trădare.

Trump însuși trebuie să treacă acest test de acid pentru a obține transformarea personală.

Tucker Carlson
Tucker Carlson Fox-News: „Acești oameni au folosit cea mai puternică minciună politică împotriva lui Trump. Au mințit despre polițistul pe care pretind că îl închină. Dacă ar fi vrut, necinstea lor nu cunoștea limite”.

Trump a fost adesea egocentric și surd la opresiunea și persecuția sistematică a propriilor susținători. De-a lungul mandatului său, Trump părea complet inconștient că propriii săi susținători erau cenzurați pe aproape fiecare platformă tehnologică și persecutați în viața lor de zi cu zi. Până în prezent, Trump nu reușește să înțeleagă că operațiunea sa Warp Speed​​a dus la uciderea și mutilarea prin vaccin a milioane de americani nevinovați. Unele dintre aceste victime au urmat recomandările de vaccinare ale lui Trump și, ca urmare, au suferit moartea sau afectarea sănătății.

Pentru ca Trump să fie liderul de care America are nevoie, trebuie să fie dispus să fie bătut în cuie pe cruce (ca să spunem așa) pentru a arăta că este dispus să-și riște propria viață pentru a lua atitudine pentru America. De asemenea, Trump trebuie să învețe să-i pună în judecată fără excepție pe trădătorii din instituție și pe făptuitorii statului profund care i-au modelat prima administrație. Poate că acum, cu acest rechizitoriu, Donald J. Trump va vedea în sfârșit prin ce au trecut ceilalți americani cumsecade în ultimii opt ani. Trump ar putea suferi suficient pentru a realiza că este mult mai mult în joc decât Trump însuși: este o întrebare dacă America poate arunca lanțurile globalismului anihilator și poate restabili statul de drept republican constituțional.

Pentru a restabili America, Trump trebuie să respingă complet instituția și să ceară dezmembrarea completă a statului profund și a tuturor instituțiilor sale, inclusiv FBI, DOJ, FDA, CDC, DHS și altele. Toți sunt iremediabil corupți și în război cu poporul american.

Într-adevăr, posibila arestare și condamnare a lui Trump ar putea fi semnalul de alarmă conform căruia Trump trebuie să ia în sfârșit serios în privința drenării mlaștinilor și a folosirii puterii executive pentru a aresta trădătorii și agenții care au declarat război națiunii americane.

Acesta poate fi planul lui Dumnezeu, dar numai Trump însuși poate decide dacă să se angajeze în această „călătorie a eroului” de transformare necesară pentru a deveni liderul revoluționar de care America are nevoie. De fapt, Trump trebuie să treacă dincolo de Trump dacă vrea să fie un adevărat lider în restaurarea Americii.

Nu mai este vorba de a vota pentru Donald Trump ca persoană, ci pentru Trump ca slujitor al creației. Trump însuși decide care Trump vrea să fie. Prin care nu poate exista nicio îndoială că el va decide pentru lupta necondiţionată împotriva sataniştilor şi pentru Dumnezeu .

Înapoi la conținut

„Rezistența bazată pe adevăr nu poate fi niciodată ilegitimă”

Avocatul și jurnalistul Milosz Matuschek a dobândit un serviciu extraordinar de luptător de rezistență cu postările sale pe blog de la teroarea Corona. Articolele sale sunt adesea difuzate sub formă de podcast de postul de rezistență Radio Munchen . dr Mattuschek este, de asemenea, co-producător al filmului documentar „Pandamned” . Noi cei de la NJ am văzut podcastul Matuschek de la Radio München „deodată și neașteptat” . Pe 30 martie 2023, a urmat un podcast deosebit de emoționant de la Radio München scris de Milosz Matuschek, pe care am dori să-l reproducem aici ca jurnalist. Sunt cuvinte care intră sub pielea fiecărei persoane care mai are suflet și ceva decență. Iată cele mai importante pasaje:

dr Milosz Matuschek

„De fapt, statul nu protejează pe nimeni de nimic sau nimic. Este exact invers. Cetăţeanul protejează statul, el apără legea şi existenţa lui. Statul nu poate face nimic fără cetăţenii săi. În Germania, oamenii care manifestă pt. libertatea și pacea sunt un „pericol pentru democrație” Oricine își exprimă critici puternice este spionat de guvern pentru „delegitimizarea statului” Statul se autodelegitimizează constant: cu cât aruncă mai multe bețe între picioare, cu atât mai multe bastoane trebuie să folosească pentru a-i reduce la tăcere pe cei care-l acuză de propriile sale păcate”.

Apoi dr. Matuschek cu mincinoși plătiți de sistem, îi înfățișează în toată nuditatea lor patetică a personajului, ca să spunem așa, precum personajele dezgustătoare Markus Lanz și Richard David Precht. Iată pasajele Matuschek despre acești doi mincinoși cumpărați:

„Richard David Precht crede că instituțiile din Germania merită un 1 drept, cea mai bună notă. La ce instituții se referă? Bundestag-ul, care s-a subminat în timpul Corona? Bundesrat-ul, care reprezintă federalismul și un cancelar informal zoom Reuniunea a cedat? Guvernul, care avea documente de panică întocmite despre cum să sperie și mai mult cetățenii? Se referă la cancelar și președinte federal, care chiar scot o privire dintr-un act de terorism, cum ar fi sabotarea conductei Nord Stream?Se referă la jurisprudență, care nu a atins niciodată o mai mare profunzime de justificare decât agențiile guvernamentale care au impus măsurile Corona? Se referă el la mass-media, care se degradează la instrumente pure de propagandă ale celor puternici? Sau se referă la ofițerii de poliție care țineau bastoanele la demonstrațiile corona, care au introdus ideea corectă de „democrație” în creierul cetățenilor? Nimeni nu a provocat mai multe pagube în pandemie decât Karl Lauterbach : presiunea vaccinării, dezinformarea despre efectele secundare, sperieturi nebunești, milioane de doze de vaccin în grămada în timp ce suc de febră se epuizează. Dezinformare huh, apoi jumătate scuze huh.”

„Un ministru al Sănătății ca ministru de război. Lauterbach i-a îmbolnăvit pe oameni dacă nu i-a ucis”.

„Lanz și Precht îl consideră (ține-te bine) ca fiind „onest”, „integritate” și „incoruptibil”. Lanz nu a avut niciodată un gânditor lateral ca oaspete în ultimii trei ani, dar lobby-ul farmaceutic Lauterbach are un abonament permanent. ”

Atunci Milosz Matuschek atacă sistemul minciunii și al distrugerii umane cu o directie pe care o caută în zadar la alți publiciști care sunt încă tolerați. Iată pasajele:

„Puterea statului pare azi aproape nelimitată. Statul poate reinterpreta realitatea până când îi convine. Tot spune: te voi proteja. Dar de fapt înseamnă să te sacrifici intereselor mele, vasal. Îndură inflația, blocajele de aprovizionare și dificultăți. Fă-te disponibil ca cobai pentru Big Pharma.”

„Du-te la războaiele mele, plătește cu tot ce ai. Sănătate, avere, onoare și viață.”

„Dar nu îndrăzni să contrazici, altfel vei fi ștampilat ca o non-persoană cu toată puterea ta și exclus din societate. Rânjetul ca sfinx al cancelarului Scholz este răspunsul la toate întrebările tale.”

„În înțelegerea actuală a statului, cetățeanul este doar un animal de fermă care poate fi sacrificat în orice scop”.

Și apoi îl sună pe Dr. Matuschek să reziste în mod activ unui sistem care nu folosește „nimic decât minciuna” pentru a-și subjuga și a-și lipsi drepturile cetățenilor. El face apel la rezistență împotriva „un sistem care ne fură sănătatea, bogăția, onoarea și viața” care ne face nepersoane atunci când contrazicem „și nu credem minciunile”. Iată pasajele:

„Atunci, rezistența este cea care creează o nouă bază contractuală. Oricine este dispus să-și asume greutățile rezistenței, de la hărțuire și excludere până la persecuție, trece prin baia de oțel necesară a călirii. Noua ordine nu poate fi decât atât de puternică . precum cele mai puternice elemente ale rezistenței. Durele îi atrag pe cei dur. Moale îi atrag pe cei moale. Cele din urmă sunt susținerea hegemonului. Primele fac parte dintr-o nouă ordine.”

„Rezistența bazată pe adevăr nu poate fi niciodată ilegitimă , pentru că ceea ce poate fi doborât de adevăr merită să fie doborât. Construcțiile de minciuni au nevoie de mulți susținători , vezi Lanz și Precht. Adevărul stă și singur în adversitate”. Sursa : „Vițeii trap în spatele tobei, ei înșiși asigură blana tobei”.

dr Matuschek a spus pe scurt: „Robustii îi atrag pe cei robusti, ei fac parte din noua ordine. Oricine acceptă excluderea și persecuția trece prin baia de oțel necesară a călirii” pentru că noua ordine nu a fost creată de cei slabi ar putea deveni. Cu aceste cuvinte ne gândim la cei care au fost persecutați de ani de zile, mulți, mulți, mulți eroi și eroine ale rezistenței Holocaustului. Un eroism atât de unic încât noua rezistență care a apărut în urma terorii Corona nu poate imagina dimensiunea umană a acestor oameni în comparație. „Comutatoarele”, despre care vorbește Milosz Matuschek, sunt cei care cred că pot exista folosind minciunile sistemului împotriva martirilor din rezistența istorică. dr Reiner Füllmich este o mare excepție, pentru că a spus că puterile satanice de astăzi, care duc războiul Corona de anihilare împotriva umanității, au purtat și război împotriva lui Adolf Hitler: Füllmich: „Trebuie să cunoști aceste legături pentru a acționa corect . Este important să recunoaștem că aceștia sunt aceiași oameni de atunci. Este uimitor că trebuie să luptăm din nou cu aceiași oameni pentru că războiul nu s-a încheiat încă”. ( sursa )

Der Corona-Widerstand scheint zu erwachen …
Dr. Reiner Füllmich scheint aufzuwachen. Die satanischen Mächte von heute, die gegen die Menschheit den Corona-V…

Ursula Haverbeck merită cuvintele lui Milosz Matuschek: „Rezistența bazată pe adevăr nu poate fi niciodată ilegitimă.

În rândurile noastre avem exemple de măreție umană care sunt absolut egale cu marii eroi din istoria noastră, precum Alfred și Monika Schäfer, Horst Mahler, Jürgen Graf, Robert Faurisson, Udo Walendy, Ernst Crahn, ca să numim doar câțiva, foarte puţini martiri pe care să-i numim ca reprezentanţi. Și bineînțeles ca Ursula Haverbeck, foarte marea doamnă a rezistenței, care la vârsta de 90 de ani a avut câțiva ani de închisoare și urmează să fie aruncată din nou în închisoare pentru exprimare nedorită a opiniilor și prezentări de fapte.

Din punct de vedere istoric, avem și exemplele și prototipurile unei foarte, foarte mari umanități. Mii și mii de eroi precum luptătorul pentru libertate și jurist Johann Jacob Moser, necunoscut pentru cei mai mulți dintre ei, care aproape a murit de febră într-o închisoare inumană. Mențiosul FAZ, care se agită împotriva martirilor Holocaustului, precum și împotriva luptătorilor de rezistență Corona, este ipocrit în cazul Moser:
a fost condamnat la cinci ani de închisoare la Hohentwiel – fără proces, izolat într-o coroană, interzis să vorbească și să scrie. Moser și-a mâzgălit „Non revoco” (niciodată revocat) pe peretele de pe scena Singen cu o foarfecă ușoară. „Recunoașterea este ca spray-ul cu piper. În caz de urgență, o primești tu însuți’, spune piesa despre soarta lui Johann Jacob Moser.Moser scria la acea vreme: „Dacă statul nu respectă propria lege, atunci nu este un stat. Dar o bandă de tâlhari’ . Autorii piesei Moser adaugă: „În unele lucruri lumea nu se schimbă. Este păcat că întotdeauna sunt lucruri greșite.” (FAZ, 3 aprilie 2023, p. 9)

Oricine a urmat persecuția nebună a protestanților Holocaustului știe prin ce a trecut Johann Jacob Moser la acea vreme, ceilalți habar n-au. Dar persecuția Holocaustului și-a găsit continuarea în teroarea Corona. Teroarea Corona a fost, sau este, de fapt, chiar mai rea decât persecuția Holocaustului, deoarece de data aceasta nu numai oponenții de opinie au fost distruși, ci probabil milioane de oameni au fost uciși, cel puțin cu daune fizice și sănătății grave. De aceea Dr. Milosz Matuschek, făptuitorul Lauterbach, „ministrul de război i-a îmbolnăvit pe oameni, dacă nu l-a ucis”.

În loialitate neclintită față de luptă,
campionii tăi NJ împotriva satanismului!