Primarul cosmopolit din Minneapolis anunță dizolvarea poliției orașului

Iancu Breban
Incorect Politic
Iunie 5, 2020

Albule, ești mort!

Primarul cosmopolit din Minneapolis anunță dizolvarea poliției orașului.

Totul se accelerează și este într-adevăr fascinant. În Minneapolis, primarul orașului, (((Jacob Frey))), vrea să facă un remake după München 1918. Majoritatea sa din partea partidului marxist Democrat Minnesota Farmer Labor Party, a anunțat dizolvarea integrală a poliției din oraș.

Bănuiesc că acest model o să fie cu siguranță unul transformator pentru civilizație…

Lol.

Practic, cosmopoliții democrați le oferă negrilor undă verde pentru a jefui, viola și omorî albii după bunul plac. Apropo, valoarea proprietăților progresiștilor din Minnesota a scăzut la zero într-o singură noapte. Ceea ce este destul de amuzant dacă iei în considerare implicarea lor în mișcarea Black Lives Matter.

Acum, progresiști din Minneapolis, proprietari de case cu valoare de un dolar,  protestează pentru drepturile negrilor de a-i ucide fără constrângeri legale. Sincer, chiar nu văd nici un inconvenient în asta.

 

Demontarea poliției va deveni prima cerere a tuturor negrilor din Statele Unite și în curând a tuturor bandelor Latinos. Crima organizată va vedea în această capitulare oportunitatea unică în istoria SUA de a păși într-un nou Vest Sălbatic. Se vor face presiuni asupra administrațiilor care controlează diferitele orașe americane pentru a urma exemplul din Minneapolis.

Dacă democrații albi ezită, aceștia vor fi atacați violent și denunțați ca susținători ai supremației albe. Este suficient să spunem că nu vor rezista mult timp, de teamă să nu fie catalogați radicali la următoarele alegeri – zarurile sunt aruncate!

Toate acestea capătă sens. Înghițind această absurdă poveste a egalității rasiale, albii au renunțat în fața acestor fiare sălbatice venite din lumea a treia. După 50 de ani de anti-rasism instituționalizat, procesul de de-civilizare se încheie, iar negrii își revendică dreptul de a reveni la starea lor naturală. Ironia poveștii este că albii au ajuns să creadă că ceea ce îi  împiedica pe negri să ajungă la nivelul de dezvoltare al albilor era tocmai rasismul și segregarea. Dar, odată eliberați și lăsați în propriile dispoziții, negri cer răspicat o ruptură  definitivă cu tot ceea ce poate fi legat de civilizația albă, de aproape sau de departe.

Acest lucru este valabil în special pentru poliție, a cărei funcție este de a asigura aplicarea legii, adică de a proteja civilizația în sine. Pentru acești negri, tocmai conceptul de poliție este alb și, prin urmare, rasist. Pentru acești negri, rasism și alb sunt sinonime. Mă grăbesc să spun că este adevărat, civilizația de înaltă ținută fiind prin definiție opera rasei albe. Negri și arabii din Occident, o spun pe toate tonurile, dar, în general, interpretăm greșit ceea ce ne explică ei, crezând că este o problemă de rasism, întrucât democrația și mass-media ne-o prezintă astfel. De fapt, dacă ar putea, după ce le-am preda proprietățile, banii, femeile și fetele noastre, ne-ar acuza de  rasism disimulat și ne-ar omorî fără milă până la ultimul. Africa de Sud este un exemplu în plină desfășurare.

Negri vor ca oamenii albi să nu se mai amestece în viața lor tribală, astfel încât să se ucidă unul pe celălalt, după cum consideră ei de bună cuviință. Pe plan personal și chiar filozofic, sunt foarte favorabil acestui lucru. Nu văd de ce ar trebui să ne încăpățânam și să le refuzăm acest drept inalienabil și fundamental! Un negru ar trebui să poată omorî în liniște un negru când îi cade bine. Elementar.

Trebuie să încetăm să împiedicăm natura să-și facă treaba și să reglementeze proliferarea acestor creaturi răzbunătoare. Fluviul de toleranța a irigat paternalismul alb în ultimele secole în tot Occidentul, iar acest lucru inevitabil a determinat integrarea și subversiunea acestor sălbatici.

În SUA și în tot Occidentul, negri și arabii se manifestă în stradă pentru ca oamenii albi să-i  lase în pace să se întoarcă la modelul lor tradițional preistoric. Este o oportunitate unică pentru a obține un divorț amiabil. Odată ce dezmembrarea poliției se va generaliza în marile orașe din SUA, oamenii albi o să fie constrânși să se organizeze în miliții pentru a se apăra. Vor dezvălui, din nou, ceea ce au știut întotdeauna strămoșii lor: lupta pentru supraviețuire.

Cu cât statul fals-democratic și fals-progresist (cartelul cosmopolit) va fi mai slăbit cu atât va fi mai bine pentru toată lumea, atât pentru albi cât și pentru negri și arabi. Deci, da, demontarea poliției este o idee grozavă. Susțin această inițiativă cu aproximativ 300%.

În definitiv, trebuie să recunoaștem că datorăm foarte mult actorului porno George Floyd. Înafara faptului că ne-a arătat decăderea Occidentală în toată splendoarea sa, acest gentelman negru a făcut mai mult pentru cauza albă din SUA, decât a reușit vreodată să facă Dan Puric pentru cauza naționalistă din România.