Maria
mariadakhel.blogspot.com/2017/03/poveste-de-anul-…
dakhel_maria@yahoo.com
185.53.196.220
Sunt timpuri in istorie in care unele batalii sunt prostești. Spun si eu ca nu este normal ca evreii sa se cramponeze de holocaustul lor, atata timp cat tot pamantul geme de holocausturile in care mor nestiuti bieti oameni pe care nu-i apara nimeni.
Numai ca partidul AUR nu are nicio sansa de izbândă daca vrea sa o tina tot asa. De evrei se va ocupa Dumnezeu, fara indoiala. Dar si de noi tot Dumnezeu se va ocupa. Si nu ne va intreba pe noi, românii, de ce nu i-am invins pe evrei in tot felul de batalii si certuri care parca nu se mai termina. Ne va intreba despre copiii nostri pe care i-am lasat saraci, atunci cand ne bateam cu evreii si nu vedeam caracatita politica din Romania care fura tot ce se poate fura. Ne va intreba despre mamele plecate de langa copiii lor, pentru ca politicienii nostri au fost incapabili sa creeze locuri de munca in Romania. Erau prea ocupati cu vilele si excursiile lor prin toate insulele exotice.
Ne va intreba despre apele noastre pline de gunoaie si padurile rase si de romanii hoti, nu numai de strainii hoti. Ne va intreba despre mafia imobiliara, mafia preturilor, mafia din toate structurile statului.
Fiecare popor va fi judecat dupa raul facut de el, nu dupa raul facut de evrei, rusi,,americani pe teritoriul lui.
Pierdeti timpul urmasilor cu certuri fara finalitate. Evreii sunt foarte dornici de cearta, pentru ca antisemitismul le ridica mingea la fileu. Au ocazia sa se planga la infinit ca sunt in pericol pe pamant.
Reveniti cu picioarele pe pamant romanesc si duceti numai bataliile pe care le puteti duce. Cum ar fi coruptia generalizata care cangreneaza tot sistemul nostru. Fiecare politician si partid si-a infiltrat in posturi bine platite rudele si tot felul de incapabili. Asta ne-a adus in colaps: hotia! Evreii…vor plati ce e al lor. Si au multe de platit daca nu termină cu sforăriile prin toata lumea.