CD
1.258 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
.

REVELATIE?

Multi mai credeau ca suntem o kolonie Kosher, ei bine s-au inselat suntem doar o biata corporatie a intereselor finanaciare Kosher.
Nu nu este o exagerare, ganditiva ca istoric vorbind si India a fost Corporatia sau Compania Indiilor de Est, iar America Compania Indiilor de West, a acelorasi finantisti Kosher.
Cand s-a desfiintat Internationala a III-a Comunista a fost doar o pacaleala, ei, bolsevicii din intreaga lume, au intrat doar in Adormire ca sa lucreze subteran la doborarea lumii Socialiste si apoi la Marxizarea lumii Capitaliste, asa cum o pot imagina bolsevicii pe gustul lor Kosher.
Farul conducator este Forumul Economic Mondial, caci conform lui Marx economicul determina politicul si culturalul.
Cat depre Kultura si ea este in acelasi gust Kosher cu lipsa totala a moralitatiii si cu toate depravarile si perversiunile imaginabile.
Suntem in plina Internationala/Globalizare, a IV-a dupa cum tin ei socoteala si probabil ultima, caci deja se crapa si se va prabusi urat de tot in praful istoriei si in duhoarea depravarii Kulturale.
Stati deoparte, pericol de prabusire, luati-va masuri de prevedere sa nu fiti victime colaterale.
Mult succes.
CD

LEGE Nr. 28 din 15 martie 1991pentru acceptarea de către România a Acordului (Statutului) privind Corporatia Financiară Internationala (C.F.I.)
EMITENT • PARLAMENTUL
Publicat în MONITORUL OFICIAL NR. 67 din 30 martie 1991

Parlamentul României adopta prezenta lege.Articolul UNICRomânia accepta Acordul (Statutul) privind Corporatia Financiară Internationala, adoptat la 11 aprilie 1955, asa cum a fost amendat prin rezoluţiile Consiliului guvernatorilor din 21 septembrie 1961 şi 1 septembrie 1965 şi accepta Rezoluţia Consiliului guvernatorilor Corporatiei Financiare Internaţionale nr. 165 din 4 septembrie 1990, care stabileşte condiţiile şi termenii pentru admiterea României ca membru al Corporatiei Financiare Internaţionale.Această lege a fost adoptată de Senat în şedinţa din 30 ianuarie 1991.PREŞEDINTELE SENATULUIacademician ALEXANDRU BÎRLĂDEANUAceastă lege a fost adoptată de Adunarea Deputaţilor în şedinţa din 11 martie 1991.PREŞEDINTELE ADUNĂRII DEPUTAŢILORMARŢIAN DANÎn temeiul art. 82 lit. m) din Decretul-lege nr. 92/1990 pentru alegerea parlamentului şi a Preşedintelui României,promulgăm Legea pentru acceptarea de către România a Acordului (Statului) privind Corporatia Financiară Internationala (C.F.I.) şi dispunem publicarea sa în Monitorul Oficial al României.PREŞEDINTELE ROMÂNIEIION ILIESCU
ACORD 11/04/1955