Dorel Bîrsan
42 aprobate
biransblogblog.wordpress.comx
biransderol@yahoo.com
193.106.126.220 Ca răspuns la MOȘU.
pt Moşu.

MOŞULE am avut experienţe spirituale mai măreţe decât invoci tu şi chiar o iniţiere şi mai multe răpiri de către fiinţe pe care noi le credem extraterestre, dar cine are urechi de auzit aşa ceva? Cred în religia dacilor, care este precursoare a creştinismului, Iisus o cunoştea, fiind din neamul nostru.
Pe la 40 de ani am fost otrăvit cu mercur de o femeie, un mod mârşav al lor de a se răzbuna, când îţi dai seama că nu există similitudini cognitive şi o abandonezi pentru alta. Calvarul a durat vreo 5 ani şi nu ştiam ce să mai fac ca să-mi revin. Tot timpul luam vitamine. Zi de zi. Dacă nu luam câteva zile începeau manifestările (insomnie, dereglări vegetative, etc. datorită pierderi de vit. B12, care este distrusă de prezenţa mercurului). Dar într-o noapte am fost vizitat de o sferă de lumină de mărimea unei mingi de fotbal, care a intrat prin fereastră şi s-a apropiat de patul unde dormeam. Din acea sferă a ieşit o mână albă, ca de laser, care mi-a scormonit prin abdomen adunând ceva pe care mi l-a depus în gât. După circa 3 – 4 minute mâna s-a retras în minge şi mingea a ieşit lent pe aceeaşi fereastră, traversând curtea şi îndreptându-se spre nord (acolo, la distanţă de zeci de km sunt Bucegii). Am ieşit repede afară să expectorez acel „ceva” pe care îl adunase „mâna” de prin corp. Am incercat să fiu lucid şi am concluzionat că nu a fost vis.
Acea noapte era „Noaptea Sânzienelor” (23 spre 24 iunie) când dacii spuneau că se deschide cerul şi au loc vindecări miraculoase.
De a doua zi mi-a dispărut mercurul din corp şi m-am vindecat, iar eu am început să mă interesez de religia dacilor.

Aşa-zisa civilizaţie a noastră are sărbători pentru orice sau zile cu dedicaţie (a femeii, a muncii etc.) dar nu are o zi dedicată sufletului. Eu aş propune ca „Ziua sufletului” să fie pe 24 iunie şi să ne reamintim de sărbătorile dacilor.

Se mai citează şi acel citat al lui Herodot, conform căruia „dacii erau cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci”, dar citatul întreg este: „dacii erau cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci, care ştiau să se facă nemuritori”, adică prin tehnici de meditaţie ajungeau la nivele spirituale înalte prin care se puteau sustrage cu corp cu tot din lumea fizică.

Lumea nu crede până nu păţeşte şi e greu să convingi pe cineva. Fiecare are trăirile sale şi cu toţii se cred centrul universului. Uneori însă cei asemănători pot rezona.

Numai bine.