CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
RESETAREA MULTILATERALA
de CD

Traim intr-o Lume in care daca nu esti bine informat si nu iți filtrezi inteligent informatiile, ajungi sa traiesti ca intr-o limitata matritza impusa de Marea Finanta Kosher, care domina Lumea din umbra si mai de curand au inceput sa prinda curaj si chiar sa apara in primele randuri.

Cand se spune ca dupa Resetare, caci totusi va fi o Resetare, cum o vor Globalistii sau invers, dar va fi, Totul va fi Altfel, este un adevar incontestabil.
Atunci cand Globalistii castiga, Adevarul va disparea aproape complet si nici o minciuna nu va mai putea fi contestata, caci nu va mai exista Libertatea de a cunoaste Adevarul. Justitia, unde ar trebui sa contestam, este déjà in slujba intereselor Globaliste.

Atunci cand Globalistii vor pierde, se va produce de asemenea o mare Resetare Multilarerala, o imensa re-setare cognitiva, multe adevaruri din trecut vor fi dezvaluite si uneori prea multa lumina te orbeste, de aceea acumularea de informatii si acomodarea din timp cu lumina Adevarului este necesara.

Vom constata ca multe legi, axiome si principii ce le-am invatat la scoala si mai tarziu in viata nu sunt adevarate, ci contorsionate si adecvate sa servesca scopurilor si intereselor profitoare Kosher. Stiinta, literatura au fost distorsionate si ele, folclorul si traditia orala de asemenea au fost eliminate, in scopul de a tine lumea in intunericul dulce al ignorantei,[Dolce farniente] ce au servit Marilor Finante sa prospere si sa ajunga sa domine Lumea.

Cand toate aceste adevaruri, istorice si stiintifice vor iesi la suprafata, noi cei mai in varsta, care mai avem o bruma de Educatie si ceva Cultura, vom fi cei mai afectati, caci multe din cele stiute de noi ca adevaruri vor fi dovedite drept falsuri si este greu si dureros sa admiti ca o viata intreaga ai fost facut sa crezi in ceva falsificat; “nimic nu va mai fi ca inainte”.
Cei mai tineri oricum nu stiu prea multe si nu vor observa schimbari radicale, deci nu vor fi derutati de cunostintele inexistente din trecut. Dureros pentru ei va fi sa paraseasca acel dulce farniente ignorant si sa se apuce de invatat si muncit cu adevarat.

Spaima de Inteligenta Artificiala, robotizarea si ultratehnicizarea industriei este pornita de la conceptul actual Globalist, hiperimperialist care pune in central activitatilor si atentiei doar PROFITUL. Orice dezvoltare tehnica trebuie sa aduca mai mult profit bankerilor investitori, iar poporul poate fi dat deoparte, sacrificat pe altarul eficientei financiare, spre realizarea PROFITULUI.
In conceptia lor Globalista, umanitatea nu are si ea dreptul sa aiba vreun avantaj din noile cuceriri tehnice, toate avantajele sunt doar in Profitul Investitorilor Kosher.

Multilateralismul, ca ideologie opusa Globalismului pervers, are insa o fata umana in sensul ca in centrul atentiei si activitatilor umane este doar OMUL si notiunea de profit este desfiintata prin redefinirea termenului de eficenta ca acea modalitate de a realiza maxima productivitate, nu pentru PROFIT, ci in slujba Omului si a Naturii ce se cere de urgenta protejata si reparata.

Sunt déjà studii facute care arata ca in cateva decenii Planeta, folosind chimizarea si tehnologizarea actuala a solului isi va pierde cernoziomul déjà subtiat, stratul productiv al pamantului. Criminalii Globalisti care se inchina si dedica doar PROFITULUI au ucis cu buna stiinta Planeta.

Astfel de adevaruri tragice si alarmante ne vor napadi si va trebui sa le raspundem de urgent cu maxima raspundere, professionalism si dedicatie.
Daca I.A. – Inteligenta Artificiala va necesita mai putina participare fizica a omului in procesul de productie asta nu inseamna ca ne vom pierde slujbele, ci dimpotriva ne vom pastra slujbele cu acelasi salar, dar cu un orar redus la 2-3 ore, iar restul pana la 8 ore vor fi dedicate protectiei naturii prin Munca Sociala coordonata digital, astfel incat fiecare cetatean sa-si aduca aportul maxim la refacerea si insanatosirea Planetei.

In China s-a facut déjà un proiect de “Salvarea Solului Negru”, proiect de lege care inca nu mentioneaza si mijloacele prin care se poate reliza asta, dar prevede tocmai ca sa se studieze toate mijloacele posibile si sa se aleaga cele mai eficiente metode si in studiu intra si modalitatea de participare a maselor ce vor fi mai putin ocupate in productie si vor putea fi utilizate cu success in acest vast proces.

In locul lozincilor lipsite de esenta a Schimbarii Climatice, se va trece la proiecte concrete de reducere a poluarii atmosferei si pamantului, de inlocuire a chimizarii solului cu fertilizatoare naturale, o adevarata Agenda Verde.
I.A. ne va aduce mai mult timp, cu acelasi salariu, ca sa ne ocupam si de sanatatea Planetei si sa asiguram generatiilor viitoare o natura edenica la maximul de bios pe care il poate atinge dezvoltarea vietii pe planeta.
Globalistii nu au asemenea proiecte si nici tehnologia necesara, caci nu-i Profitabil sa investesti in Sanatatea Planetei si in conditiile de viata ale oamenilor.

Trebuie sa fim pregatiti pentru aceste timpuri viitoare ce bat la usa, sa dovedim o flexibilitate inteligenta si o judecata verticala, nedispusa la compromisuri.
Am fost educati sa admitem prea multe compromisuri, incat nici nu le mai putem distinge acum, insa cand noile revelatii vor apare, trebuie sa le privim cu maxima critica obiectiva si sa le urmam inteligent.
Speranta nu moare cad vor Pandemistii, ea ne lumineaza spre Adevar.

*
NR – Adevăratul revers al folosirii generalizate a Inteligenței Artificiale este cel precizat de dl CD: reducerea săptămânii de lucru. Oamenii vor avea mai mult timp liber, inclusiv pentru preocuparea de căpetenie: reparațiile ce sunt urgent necesare pentru o viață sănătoasă pe o planetă sănătoasă. În momentul de față introducerea IA în unele industrii a avut un efect dezastruos: șomajul în care au fost trimiși muncitorii care deveniseră inutili. Pentru realizarea profitului, investiția în IA nu putea fi recuperată de „investitorii kosher” decât prin reducerea cheltuielilor cu salariile.